• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sil Baştan Başlamak İsteyenler

goldenheart goldenheart saool canım minicik dimi koy isteğin yere yap sporunu:) Eşime boşver masraf olmasın demiştim ama iyi ki ısrar etmiş almak da:) Bu adamlar arada akıllıca davranıyor söz dinlememekle. EMELinEMELi EMELinEMELi canım adet çok sıkıntı yapıyor böyle durumlarda diyetisyene karar vermişsin bence süper bi fikir inşallah çok güzel sonuçlar alırsın vazgeçmek yok. Haftaya hepimiz - leri yazacagız inşallah.

goldenheart goldenheart saool canım minicik dimi koy isteğin yere yap sporunu:) Eşime boşver masraf olmasın demiştim ama iyi ki ısrar etmiş almak da:) Bu adamlar arada akıllıca davranıyor söz dinlememekle. EMELinEMELi EMELinEMELi canım adet çok sıkıntı yapıyor böyle durumlarda diyetisyene karar vermişsin bence süper bi fikir inşallah çok güzel sonuçlar alırsın vazgeçmek yok. Haftaya hepimiz - leri yazacagız inşallah.
Insallah guzelim insallah

EMELinEMELi EMELinEMELi canım ben de Fatma ile aynı görüşteyim, diyetisyen senin tüm yaşam tarzını gözden geçirerek en iyi şekilde yağ yakmanı sağlayacaktır eminim.

Muttapa7555 Muttapa7555 Fatmacım fiyatı da güzel voit'in. Senin boyun kaçtı? ben 1,62 ama sanırım 1,63 en fazla 1,64'üm :KK66:
Tam marka ve voit'in hangisi onu da yazar mısın? 500 çook uygun geldi bana.

voit LC 210 Muttapa7555 Muttapa7555 buldum bileeee :KK66:
Oooo masallah cok hızlısın fiyatı iyi biz mağazadan aldık internette ne kadar bilmiyorum ama çok bi fark olacağını sanmıyorum benim boy 155:KK70::KK70::KK70:neredeyse 10 cm var aramızda tutma kısımlarının boyu ayarlanıyor. Bu ara da yeni bitirdim 50 dk süperdi ama canıma okudu 1 aydır leslienin faydası var yoksa 15 dk zor yapardım. Yavas yavas arttır zorlanırsan demişti diyetisyen. Sende alırsan kademe kademe arttır sakatlanmayalım bide. EMELinEMELi EMELinEMELi canım senin sağlık problemlerine uyarmı bilmiyorum önce doktorlarına bi sor ona göre al derim ben. Yada hangi sporu yapabilirsin onu öğren. Mutlaka vardır birşeyler

Kızlar eğer tartı fotoğrafı paylaşmazsak, belirli bir gün belirleyip tartılıp durum güncellemesi yapmazsak nasıl hırslanabiliriz ki? An be an kilo verdiğimizi görünce bir mutluluk yaşayabilmek için kilomuzu belirli zamanda ölçüp paylaşıyoruz, fotoğraflama ise (tartı fotoğrafı) sadece şahsen kendime çok iyi geliyor, azmimin zaferini gözlerimle görebilmiş oluyorum. Bana keyif ve mutluluk veriyor.

Bunu yazma ihtiyacı duydum.. yani gruptaki arkadaşlarım sizinle bir ilgisi yok paylaşımımın. Sizler iyi ki varsınız. Sizlerin de aynı şeyi düşündüğünü biliyorum.

Kızlar eğer tartı fotoğrafı paylaşmazsak, belirli bir gün belirleyip tartılıp durum güncellemesi yapmazsak nasıl hırslanabiliriz ki? An be an kilo verdiğimizi görünce bir mutluluk yaşayabilmek için kilomuzu belirli zamanda ölçüp paylaşıyoruz, fotoğraflama ise (tartı fotoğrafı) sadece şahsen kendime çok iyi geliyor, azmimin zaferini gözlerimle görebilmiş oluyorum. Bana keyif ve mutluluk veriyor.

Bunu yazma ihtiyacı duydum.. yani gruptaki arkadaşlarım sizinle bir ilgisi yok paylaşımımın. Sizler iyi ki varsınız. Sizlerin de aynı şeyi düşündüğünü biliyorum.
Bu topiği tartı günü fotoğraflı diye tercih ettim gerçekten motive ediyor iyi ki bulmuşum sizleri

Fotograflı olması beni de çok motive ediyor seviyorum yani:21:

Menüm
(9.30) 2 etimek yeşilçay yeşillik 6 zeytin 2 yemek kaşığı lor
(13.00) 5 yk kereviz 1 kepçe tarhana 1 kase salata 1 bardak ayran
(16.30) yarım bardak ayran
(18.30) yarım bardak kefir
(19.00) 5 yk kereviz 1 kepçe tarhana 1 kase salata
(21.30) 6 baden 1 portakal
Spor 50 dk eliptik 30 dk pilates
Su 2.5 olur

Ara öğün dışarıdaydım o yüzden parça parça oldu eşim ve çocuklar hamburger yedi ben aç karnına oturdum ama yemedim ara öğünümü evde unutmuşum. Eşim ye dedi ama direndim:halay::halay:

Kızlar sabah çekmiştim Ama bir türlü yazmama fırsat olmadı. Geçen haftayı hasta geçirdim. Yatmama ve yememe rağmen -700 oldu. Çok mutluyum. En son 74.8düm.

Eklentiler

• 20170303_091457.jpg
    20170303_091457.jpg
    38,4 KB · Görüntüleme: 21
Back