- 15 Temmuz 2015
- 3.562
- 11.201
- 158
- 39
- Konu Sahibi goldenheart
-
Sizlerde iyi ki varsınızİyi ki varsınız canımmm! Evet.. bol su, bol hareket ve eskiye göre %50 daha az yiyip %100 daha sağlıklı besin seçimleri ile zayıflamamak imkansız. İnşallah!
Çok teşekkür ederim canımGüle güle kullan Can'ım güzelmiş yer sıkıntısı da yapmaz sana
Insallah guzelim insallahgoldenheart saool canım minicik dimi koy isteğin yere yap sporunu:) Eşime boşver masraf olmasın demiştim ama iyi ki ısrar etmiş almak da:) Bu adamlar arada akıllıca davranıyor söz dinlememekle. EMELinEMELi canım adet çok sıkıntı yapıyor böyle durumlarda diyetisyene karar vermişsin bence süper bi fikir inşallah çok güzel sonuçlar alırsın vazgeçmek yok. Haftaya hepimiz - leri yazacagız inşallah.
Hayirli cumalar canim
5 lt su. Tart bak eksik degilse dogrudur kilondan da eksiltme
Gecen hafta kactin bilemedim ki kac gitmis canim
Oooo masallah cok hızlısın fiyatı iyi biz mağazadan aldık internette ne kadar bilmiyorum ama çok bi fark olacağını sanmıyorum benim boy 155
Kızlar işteyim anca fırsat oldu sabah 67.9 geldim salı 67.4 du
Bu topiği tartı günü fotoğraflı diye tercih ettim gerçekten motive ediyor iyi ki bulmuşum sizleriKızlar eğer tartı fotoğrafı paylaşmazsak, belirli bir gün belirleyip tartılıp durum güncellemesi yapmazsak nasıl hırslanabiliriz ki? An be an kilo verdiğimizi görünce bir mutluluk yaşayabilmek için kilomuzu belirli zamanda ölçüp paylaşıyoruz, fotoğraflama ise (tartı fotoğrafı) sadece şahsen kendime çok iyi geliyor, azmimin zaferini gözlerimle görebilmiş oluyorum. Bana keyif ve mutluluk veriyor.
Bunu yazma ihtiyacı duydum.. yani gruptaki arkadaşlarım sizinle bir ilgisi yok paylaşımımın. Sizler iyi ki varsınız. Sizlerin de aynı şeyi düşündüğünü biliyorum.
Fotograflı olması beni de çok motive ediyor seviyorum yaniKızlar eğer tartı fotoğrafı paylaşmazsak, belirli bir gün belirleyip tartılıp durum güncellemesi yapmazsak nasıl hırslanabiliriz ki? An be an kilo verdiğimizi görünce bir mutluluk yaşayabilmek için kilomuzu belirli zamanda ölçüp paylaşıyoruz, fotoğraflama ise (tartı fotoğrafı) sadece şahsen kendime çok iyi geliyor, azmimin zaferini gözlerimle görebilmiş oluyorum. Bana keyif ve mutluluk veriyor.
Bunu yazma ihtiyacı duydum.. yani gruptaki arkadaşlarım sizinle bir ilgisi yok paylaşımımın. Sizler iyi ki varsınız. Sizlerin de aynı şeyi düşündüğünü biliyorum.
Tebrik ederim canım 6lara inmissinGünaydın hayırlı cumalar kızlar + 800 ekleyerek tartı fotosu Eki Görüntüle 1961449 d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?