- 15 Temmuz 2015
- 3.562
- 11.201
- 158
- 39
- Konu Sahibi goldenheart
Fatmacim kac lirsya aldin gule gul kullan bol eksiler canimgoldenheart bu da bisikletin fotosu koltuklara göre büyüklüğünü anlarsın insallahEki Görüntüle 1961450
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fatmacim kac lirsya aldin gule gul kullan bol eksiler canimgoldenheart bu da bisikletin fotosu koltuklara göre büyüklüğünü anlarsın insallahEki Görüntüle 1961450
Geçen hafta71 dim hic kaçamak yapmadım bu hafta ama salı tartıldım diyetisyenle 70.300 du 2 günde 1.300 gitmez kiHayirli cumalar canim
5 lt su. Tart bak eksik degilse dogrudur kilondan da eksiltme
Gecen hafta kactin bilemedim ki kac gitmis canim
Çok teşekkür ederim canım 500 e aldık mağazadan inşallah isr yarar leslieden sıkılmaya başlamıştım iyi oldu benim içinFatmacim kac lirsya aldin gule gul kullan bol eksiler canim
Belki de Can'ım kaçamak pek yapmıyorum ama hayırlısı olsun artık desteğin için teşekkür ederimVücudun direniyor olabilir ödem olabilir bence bi hafta çok takılma çünkü adet çok etkiliyor. Menülerini paylaşabilirsin sende ama kaçamak yapmıyorsan sıkıntı yok demektir. Biraz sabret olacak insallah
goldenheart bu da bisikletin fotosu koltuklara göre büyüklüğünü anlarsın insallahEki Görüntüle 1961450
Aynı dertten muzdaribiz dert etme gerçekten regl çok etkiliyor bende hafta sonu 1.5 kg fazla gösteriyordu ama hala olmadım sabırla herşey yoluna girerGunaydin kizlar
Ben. 10 gundur regl olamiyorum hafta sonu ki artilarda duruyor.
Yarin diyetisyene baslicam menulerimide yarin duzenli olarak paylasicam sizlerle
goldenheart bu da bisikletin fotosu koltuklara göre büyüklüğünü anlarsın insallahEki Görüntüle 1961450
Normaldir regl sonrası hem hafiflersin hem rahatlarsın ama dr görün bence ihmale gelmez sağlık herşeyin başıGecen hafta 93.4
Bugun 94.5
Fark +1.1 kilo. . Maalesef
Ne olacak ya sen de +800 yaparsın olur bitertartılar hassas olduğu için çabuk bozuluyor benimki de bozulmaya yüz tutmuş kızım her fırsatta üstüne çıkıyordu kaldırmak zorunda kaldımNe çok yazdım ama suyu tarttım oda 800 eksik çıktı demek ki kesin bozuldu bu degistiremeyecegime gore idare ederim artik
Güle güle kullan Can'ım güzelmiş yer sıkıntısı da yapmaz sanagoldenheart bu da bisikletin fotosu koltuklara göre büyüklüğünü anlarsın insallahEki Görüntüle 1961450
Eki Görüntüle 1961440 Günaydın ve hayırlı cumalar kızlar ben hala regl olmadım ve yine 5 leri göremedim işte foto
Can'ım gözün aydın 6 lara ucundan da olsa kavuştunGünaydın hayırlı cumalar kızlar + 800 ekleyerek tartı fotosu Eki Görüntüle 1961449 d
Ahh Can'ım rabbim çok uğraştırmadan çarçabuk nasip etsin inşallahBunu görmek için ne kadar uğraşacağım bir bilsen
Günaydın hayırlı cumalar kızlar + 800 ekleyerek tartı fotosu Eki Görüntüle 1961449 d
İnan ki çok değil Can'ım regl ciddi anlamda şişkinlik yapıyor haftaya bomba gibi olacağız inşallahEki Görüntüle 1961455
Geçen Hafta 72.9'dum. Bu hafta +300 gr. AMAAA bugün reglimin ilk günü iki gün gecikmeli de olsa.. haftaya elbette ki çok farklı olacak!
İnan ki çok değil Can'ım regl ciddi anlamda şişkinlik yapıyor haftaya bomba gibi olacağız inşallah