- 24 Ocak 2017
- 5.920
- 17.330
- 248
- Konu Sahibi goldenheart
İnşallah canımİnşallah yarın tartılarımız Mutlu eder bizleri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canımİnşallah yarın tartılarımız Mutlu eder bizleri
İnan bana benimde kafa basmıyor. Ayakkabı çorap çıkarıyorum yanlarda iki kol var onları tutuyorum ayak altına ve avuç içine denk gelen metal kısımlar var öyle tartılıyorum vardır bi sistemi:))Ammin inşallah Pembe Umutlar Muttapa7555 hep evdekiyle tartılacağın için evdeki tartıyı değiştirmeyeceksen onla devam edelim derim, -800 ama bişi olmaz.
Diyetisyendeki tartı eti kemiği yağı bürütü neti nasıl tartıyor kiiii :) aklım bir türlü almıyor gibi.
Afiyet olsun Can'ım dengeli bir öğünBugün öğle yemeğim.
Pilav 4 yemek kaşığı.
Bol yoğurt..
Afiyet olsun canimBugün öğle yemeğim.
Pilav 4 yemek kaşığı.
Bol yoğurt..
Selam kızlar. Kaç gündür yazamıyordum. Üşütmüşüm yatıyordum
Annemlerde kaldım bu günleri. Gerisini siz düşünün, yedirmek için her şeyi yaptı. Anne yüreği işte
Biraz başarılı oldu da.
Tartıda + olmaz İnşAllah
Çok teşekkür ederim canım Valla moralim yükseldi. Pes etmeyeceğizÇoook geçmiş olsun Asvivcim,
+ da olsak pes etmeyeceğiz!
Gün gelir + da olunur, moralimizi bozmayacağız.
Ama çabamız heeep ----- - - - - -------------------------- :)
Geçmiş olsun canım boşver sen + olursa da devam çabalamaya - olması icin. Yediğinde iyi olmuş bence çünkü hastalık olunca beslenme önemli. Sen yediklerini unut sabah yepyeni başlangıç yepyeni bi gün tam gaz devam edelimSelam kızlar. Kaç gündür yazamıyordum. Üşütmüşüm yatıyordum
Annemlerde kaldım bu günleri. Gerisini siz düşünün, yedirmek için her şeyi yaptı. Anne yüreği işte
Biraz başarılı oldu da.
Tartıda + olmaz İnşAllah
Can'ım bisikletin sana Uğur getirsin inşallah güle güle kullanMenüm
9.30 2 etimek yeşillik yeşilçay 2 yeşil biber 6 zeytin 2 yk lor
13.00 5 yk karnabahar 1 bardak ayran 1 kepçe mercimek çorbası 1 kase salata
16.30 1 su bardağı kefir 3 kuru erik
20.00 4 yk kereviz 1 kase salata
Ara yapmadım geç yiyince
Spor 3 mil leslie 20 dk pilates 10 dk eliptik
Su 2.5 yapmaya çalışacağım
Çok teşekkür ederim canımCan'ım bisikletin sana Uğur getirsin inşallah güle güle kullan
Vücudun direniyor olabilir ödem olabilir bence bi hafta çok takılma çünkü adet çok etkiliyor. Menülerini paylaşabilirsin sende ama kaçamak yapmıyorsan sıkıntı yok demektir. Biraz sabret olacak insallahEki Görüntüle 1961440 Günaydın ve hayırlı cumalar kızlar ben hala regl olmadım ve yine 5 leri göremedim işte foto
Hayirli cumalar canimGünaydın hayırlı cumalar kızlar + 800 ekleyerek tartı fotosu Eki Görüntüle 1961449 d