- 9 Şubat 2023
- 938
- 1.100
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsunSelam herkese biraz geç gidebildim bugün hemen menümü yazayım..
Sabah sade türk kahvesi
Kahvaltı lorlu salata ayran
Ara öğün 1 elma 2 ceviz bende bugün çikolata yedim pişman değilim
Akşam yemeği nohut pilav salata ve yoğurt.
Bugünde bitti ama dün ve bugün yeme konusunu abarttım bilemiyorum sonuç nasıl olucak..
Hareketi kesmedim dün sporumu yaptım bugünde 2 saat yürüyüş yaptım inşallah tartıda güzel sonuçlar alırız..
bu nasıl etki ediyor her öğün bundan mı yiyeceksin?Eki Görüntüle 3264542
Günaydın kızlar bende sonunda kabak detoksuna başladım 3 gün uygulicam inşallah sonuç alırım
merhaba, benim de 4 gün olduMerhaba kızlar ben geldim, sağlıklı beslenmeye başlayalı 4 gün oldu. Size katılabilir miyim?
Sağlıklı beslenmek bana çok iyi geldi. Aynı zamanda insülin direnci için ilaç kullanıyorum beraberinde beslenmeme dikkat etmem lazımmerhaba, benim de 4 gün oldu
nasıl gidiyor
Afiyet olsun. İştahın neden yok hasta mısın?bugun kahvaltı 10gibi salatalık ve biraz peynir iştahsızım canım birsey istemiyor 1haftadır düzensiz gidiyorum
saat 3 şuan kahve yaptım kendime onu içecegım
cokk iyi gözukuyor sanırım akşam kabak almam gerekecek:)Eki Görüntüle 3264542
Günaydın kızlar bende sonunda kabak detoksuna başladım 3 gün uygulicam inşallah sonuç alırım
bu nasıl etki ediyor her öğün bundan mı yiyeceksin?
Kızlar ben bu kabak detoksunu çok sevdim. Bu saat oldu daha acıkmadım şimdi ara öğün yapıcam akşamda kabak sote yapıcam..cokk iyi gözukuyor sanırım akşam kabak almam gerekecek:)
Canım hoşgeldin grubumuza başarılar..Merhaba kızlar ben geldim, sağlıklı beslenmeye başlayalı 4 gün oldu. Size katılabilir miyim?
İnşallah ya ben de heyecanlıyım
Evet ama kendimde şöyle bişey farkettim sizinle paylaşmak istiyorum kızlar ben sabah kalkar kalkmaz aç karna tartılınca yarım kilo fazla oluyo sanırım sabahları şiş uyanıyorum ama biraz evin içinde dolanıp suyumu içip kahvaltı hazırlamaya başlayınca yani aradan 1 yada 2 saat geçince tartıldığımda yarım kilo fark ediyo belki bu şekil denemek isteyen olurİnşallah ya ben de heyecanlıyım
Aç karnına tartıya çıkacağız değil mi
tebrikler gerçektenEki Görüntüle 3264820
Kızlar tamamen sizi gaza getirmek için atıyorum.. ben yapabiliyosam sizde yaparsınız 45 dkka Leslie yaptım ve bu haldeyim..
Ödem mi oluyo acaba sabah vücudundaEvet ama kendimde şöyle bişey farkettim sizinle paylaşmak istiyorum kızlar ben sabah kalkar kalkmaz aç karna tartılınca yarım kilo fazla oluyo sanırım sabahları şiş uyanıyorum ama biraz evin içinde dolanıp suyumu içip kahvaltı hazırlamaya başlayınca yani aradan 1 yada 2 saat geçince tartıldığımda yarım kilo fark ediyo belki bu şekil denemek isteyen olur
Evet sanırım öyle oluyo bunu yeni fark ettim uyanıp biraz hareket halinde olunca yarım kilo nerdeyse fark ediyor.. spor konusunda teşekkür ederim ama Leslie yi denemeni tavsiye ederim çok eğlenceliÖdem mi oluyo acaba sabah vücudunda