- 17 Haziran 2015
- 4.518
- 8.961
Ben kahvaltımı öğlen yapıyorum ya, öğlene kadar çay içemiyorum. Boş mideye çay mide bulantısı yapıyor. Öğle ve akşam yemekten sonra içiyorum ama evdeyken illa yanına bir şey istiyor canım. Son günlerde özellikle tatlı şeyler.O çayı tek başına içmeye alışmak zaman alıyor maalesef. Ben de sabahları kursta Türk kahvesi içiyorum hafta içi,yanında ikram olan çikolatayı bazen yiyorum, geri çevirmiyorum. Tatliyla normalde aram yok ama şu PMS döneminde hafif bir göz kayması olmuyor değil.
Ahhh o giden zaman... Kum saati gibi, akıp gidiyor elimizden. Irade, disiplin şart bu süreçte. Düşsek de kalkıp devam etmeyi bilmek lazım. Yoksa her ay +1 eklenir gider.Gelen kalıcı olsa şu an 20 kişiydik
Tam karar verip başlamak lazım,yoksa bir başla bir bırak yalama yapıyor. Sonu da hep pişmanlık. İrade gerçekten her işin olmazsa olmazı. Arada tabii ki kaymalar olur da ayağım kaydı diye de yola küsülmez.
Geçen sayfa altlarında kalan bir günceyi okudum,daha baştan dedim ki bu hanım sebat edemeyecek,çok belli oluyor yazım tarzından. Ve iki günde bıraktı. Bir süre sonra belki döner ama giden zaman zayi oldu bile.