Kızlar yardım edin galiba aldatılıyorum bu şüphe beni yiyip bitirecek🥹

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bak benim başıma şöyle birşey geldi konustuğum kisi evliymiş beni eve gidince engelliyormuş meğersem sonradan fark etmiştim...Ay dur anılarım canlandı konusunu açcam bunun okuyun birazdan çok ironik😹

Engellenen bir sürü numara var bende bu neyi ifade ediyor anlamadım. Bir sürü saçma mesaj geliyor yıllar içinde ben de engelliyorum.
Kolye geleli daha 5 gün olmuş. İş güç derken içine sinen bir şeyler yazamamış olabilir. Başkasına almış olsa gider ona verirdi zaten. Gmailine baktığınızı anlamış olabilir mi bilemem ama sanmıyorum. Nasıl baktığınıza bağlı. Gördü mü siz bakarken ya da bir şey için telefonunu alıp öyle mi baktınız?
Ve siz bakarken o mesaj önceden açılmış mıydı yoksa ilk siz mi açtınız? Eğer trndyol mesajını ilk siz açtıysanız ordan anlamış olabilir.
Profilinin gizli olması da normal geldi. Tanımadığımız kişiler niye görsün ki zaten?

Kızlar eşimle 8 yıldır evliyiz. Bu zamana kadar zor günlerimiz olmadı değil ama birbirimizi sevdiğimizi düşünüyordum hep. Taki bu zamana kadar.
Bir tane çocuğumuz var 4 yaşında ben çalışıyorum devlet memuruyum kendime yetebilecek maddi durumum var çok şükür.
Eşim bana ve çocuğumuza aşırı ilgili ve düşkün şuanda bile. Ama içimdeki derinlerdeki bir his beni araştırma yapmaya itti gördüklerimi size aktarmak istiyorum bana yol gösterin lütfen.
Öncelikle WhatsAppında profil fotoğrafini sadece ortak tanıdıklarımıza açık bir şekilde kullandığını farkettim. Engelli listesinde birkaç numara buldum. Ben profilini dün gece herkese açık yaptım beklemedeyim.
Ayrıca dün gece telefonunu karistirdiğımda bir tane kolye siparişi bir hafta önce eline ulaşmış ama bana kolye falan gelmedi. Hepsinin ekran görüntüsü bende.
Şimdi size soruyorum ben bu şüphelerimi eşime sormalı mıyım yoksa bekleyeyim mi ama beklemek ölüm gibi geliyor göğsümün üzerinde bir ton ağırlık var yardımcı olursanız çok sevinirim.
kolye hangi adrese gelmiş.belki biri için kredı kartını kullandırmıstır. profıl fotosu konusunda da sadece yakın arkadaslara acık olması daha ıyı degıl mı ıs yerınde kullandıgı bı numaraysa pek de resmı olmaz dıye dusunmustur belkii. engelleme kısmı da gecenın bı vaktı yabancı ulkelerden kadınlar yazabılıyor .:) hemen evhamlanma dur bakalım. eger sımdı sorarsan ve aldatmadıgı ortaya cıkarsa bana guvenmedın karıstırdın ozelımı falan gıbı gerı durabılır esın. bıraz daha delıl lazım.

Ay bu konuda çok ikilemdeyim. Benim de kafamda oturmayan yerler var tetikte ol derim ama bu da senin için çok üzücü. Adam gerçekten masum da olabilir ama aması var. En iyisi yine tedbirli olmak. Masumsa da için rahatlamış olacak hiç suçlu falan hissetme. Biz erkeklere bir günde kusmedik bu kadar güvensiz bosuna olmadık:)) yorumlarda neler neler yazmış arkadaslar inanilmaz detaylar hepimizi deli çıkardılar :)

Ya üzülmeyin lütfen, sizi üzmek için yazmadım ama cin olmadan adam çarpmaya kalkanlara aşırı uyuz oluyorum. İnşallah biz yanılırız 🙏
Ben de aynı şekilde konu sahibini üzmek için veya işler daha sarpa sarsın diye yazmadım.Umarım hepsinin mantıklı açıklamaları vardır.Konu erkekler olunca özellikle masum düşünemiyorum o konuda çok fazla.Bu sitede de neler görüyoruz,okuyoruz.
İnşallah biz yanılıyoruzdur.🙏🏻

Engellenen bir sürü numara var bende bu neyi ifade ediyor anlamadım. Bir sürü saçma mesaj geliyor yıllar içinde ben de engelliyorum.
Kolye geleli daha 5 gün olmuş. İş güç derken içine sinen bir şeyler yazamamış olabilir. Başkasına almış olsa gider ona verirdi zaten. Gmailine baktığınızı anlamış olabilir mi bilemem ama sanmıyorum. Nasıl baktığınıza bağlı. Gördü mü siz bakarken ya da bir şey için telefonunu alıp öyle mi baktınız?
Ve siz bakarken o mesaj önceden açılmış mıydı yoksa ilk siz mi açtınız? Eğer trndyol mesajını ilk siz açtıysanız ordan anlamış olabilir.
Profilinin gizli olması da normal geldi. Tanımadığımız kişiler niye görsün ki zaten?
Ben şahsen birinin telefonumu kurcaladığını istesem her türlü anlarım.Konu sahibinin eşi bu işlerden anlayan biriymiş o da bir açık bulmuştur,anlamıştır.
En basiti konu sahibi eşinin profilini herkese açık olarak değiştirdi,bununla ilgili birisi bişey söylemiş veya yazmış bile olabilir.Profil ayarları durup dururken değişecek değil sonuçta.
Konu sahibinin de söylediğine göre eşi dikkatli ve kolay açık vermeyecek birisi.Telefonunun kurcalandığını anlayıp böyle bir yol izlemeye karar vermiş olabilir.
Profil fotoğrafını sadece "ortak" tanıdıklarına açık hale getirmiş.Yani konu sahibinin ve ortak tanıdıklarının göreceği şekilde bırakılmış.Konu sahibinin tanımadığı hangi kişilere kapalı kalmış orda tam bir netlik yok.
Konu sahibi bunu ne kadar detaylı inceleyebildi bilmiyorum.
Konu yorumlarını atlamadan okumaya çalıştım,oturmayan havada kalan şeyler oldu yazdım kendi adıma ama iyi mi oldu bilmiyorum.
Yanılmayı isterim umarım hepsinin kendi içinde bir açıklaması vardır.

Benim aklıma da aynı kolyeden hemen bir tane de size almış olabilir geldi. Kolyeyi görünce peşini bırakır demiş olabilir. Aynı evde yaşıyorsunuz, araya hafta sonu girdi ne demek? Bana da uyandi farketti gibi geliyor. Emin olmanın tek yolu salağa yatmak. Profil foto ben değiştirdim, niye kapalı olsun ki, millet ben kıskandım kapattım sanmasın vs saf saf söylenin.
Ayrıca engellenen numara belki her sabah açılıp her akşam engelleniyordur. Fesatlık olabilir ama ben şüphenin sonuna kadar giderim. Belli etmeden araştırır, bir şey yoksa sevinirim, bir şey varsa da hemen aksiyon alırım.

Ben yinede ikna olmazdım sanırım🤣gözüm üzerinde olurdu
Kolyeyi sipariş ettiği adresi nesen sildi ki ???
Madem size almıştı da
Eğer kolye almıştın hani nerde diye siz sorduğunuzda çıkarıp verdiyse kolyeyi Eyvahlar olsun Ali Rıza Bey ağzımızın tadı kaçar

bence aldatılıyor gibi geldi ama sağ taraftaki melek diyoki belki iş yerinde resmi olmak için profil fotosunu tanıdıklara açtı ?

Kızlar eşimle 8 yıldır evliyiz. Bu zamana kadar zor günlerimiz olmadı değil ama birbirimizi sevdiğimizi düşünüyordum hep. Taki bu zamana kadar.
Bir tane çocuğumuz var 4 yaşında ben çalışıyorum devlet memuruyum kendime yetebilecek maddi durumum var çok şükür.
Eşim bana ve çocuğumuza aşırı ilgili ve düşkün şuanda bile. Ama içimdeki derinlerdeki bir his beni araştırma yapmaya itti gördüklerimi size aktarmak istiyorum bana yol gösterin lütfen.
Öncelikle WhatsAppında profil fotoğrafini sadece ortak tanıdıklarımıza açık bir şekilde kullandığını farkettim. Engelli listesinde birkaç numara buldum. Ben profilini dün gece herkese açık yaptım beklemedeyim.
Ayrıca dün gece telefonunu karistirdiğımda bir tane kolye siparişi bir hafta önce eline ulaşmış ama bana kolye falan gelmedi. Hepsinin ekran görüntüsü bende.
Şimdi size soruyorum ben bu şüphelerimi eşime sormalı mıyım yoksa bekleyeyim mi ama beklemek ölüm gibi geliyor göğsümün üzerinde bir ton ağırlık var yardımcı olursanız çok sevinirim.
Eğer telefonunda Google haritalar varsa geçmişine de bakın derim arkadaşım o şekilde nerelere gittiğini bulmuştu

Minareyi çalan kılıfını hazırlamıştır. Kolyeyi sorduğunuz an mantıklı gelebilecek bir cevabı olacaktır. Takipte kalın, delil toplayın.

Takipte kalın acele etmeyin, bir anlik gaflete düşmeyin bekleyin delillerinizi güzelce toplayın ki donuna kadar alabilin.

Engelledigi bir kadina kolye alir mi bilemem ama engellenenler listesindeki kisilerden supheleniyorsaniz ve evet biraz risk alirim diyebiliyorsaniz isterseniz profil fotonuzu gizleyin ve kendi telefonunuzdan o kisilere herkese atilmis gibi toplu mesaj atin. Ornegin;
Arkadaslar bu yeni numaram.
Ad soyad
Seklinde. Belki birisi bir cevap verir ve bir seyler anlasilir.
eve gelirken engelliyordur o

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back