• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sigarayı bırakanlar veya düşünenler lütfen buraya

aleww sen kendi iradenlemi bıraktınnn

evet canım kendi irademle bıraktım ama benim bi iradem olduğunu bana idrak eden bir kitap okudum. Süper bir kitap hatta kitabın kendini bulamadım bende internetten indirdim dosyaladım kitap haline getirdim. Kitap daha önce hiç denenmemiş bir yöntemle bıraktırıyor. Ben kitabı okumaya başladığımda günde bir buçuk paket içiyordum. Kitabı okurken zaten bir sigara daha yak diyor. Bi fazla yakıyordum 47. sayfada tamamen attım paketi üstelik içinde daha üç tane vardı ve çakmakla beraber dolabıma kaldırdım. Daha geçenlerde verdim kardeşime o üç sigarayı. Kitabın adı Sigarayı Bırakmanın Kolay Yolu yazar Allen Carr.

İnternetten PDF formatında indirebiliyorsun kitabı. Bence oku hiç bişey kaybetmezsin. Biz sekiz kişi başladık okumaya 5 imiz bıraktı. Gerçekten etkili.

benn bıraktımm çok şükürrrr

4-5 yıldır sürekli içiyordum öncesinde tek tük...

hamile kaldığımı öğrendiğim an bi kere de bıraktım şu an 4 aylık hamileyim ve içmiyorum

Rabbim tekrar başlamayı nasip etmez inşallah ...

evet canım kendi irademle bıraktım ama benim bi iradem olduğunu bana idrak eden bir kitap okudum. Süper bir kitap hatta kitabın kendini bulamadım bende internetten indirdim dosyaladım kitap haline getirdim. Kitap daha önce hiç denenmemiş bir yöntemle bıraktırıyor. Ben kitabı okumaya başladığımda günde bir buçuk paket içiyordum. Kitabı okurken zaten bir sigara daha yak diyor. Bi fazla yakıyordum 47. sayfada tamamen attım paketi üstelik içinde daha üç tane vardı ve çakmakla beraber dolabıma kaldırdım. Daha geçenlerde verdim kardeşime o üç sigarayı. Kitabın adı Sigarayı Bırakmanın Kolay Yolu yazar Allen Carr.

İnternetten PDF formatında indirebiliyorsun kitabı. Bence oku hiç bişey kaybetmezsin. Biz sekiz kişi başladık okumaya 5 imiz bıraktı. Gerçekten etkili.

aynı kitaptan bende sipariş ettim cnm hem ilaç hemde kitabın daha etkili olacağını düşündüğüm için...bakalım yarın alıcam

benn bıraktımm çok şükürrrr

4-5 yıldır sürekli içiyordum öncesinde tek tük...

hamile kaldığımı öğrendiğim an bi kere de bıraktım şu an 4 aylık hamileyim ve içmiyorum

Rabbim tekrar başlamayı nasip etmez inşallah ...

amin cnm Allah bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

aynı kitaptan bende sipariş ettim cnm hem ilaç hemde kitabın daha etkili olacağını düşündüğüm için...bakalım yarın alıcam

Evet bende kesinlikle kitap etkili oldu. Ama anlayarak okumak çok önemli. İnşallah sende bırakırsın. O kadar çok şey değişiyor ki hayatında. Hayatına kalite geliyor. Cildine, yüzüne, gözlerine saçına duruşuna bile. En önemlisi şu üzerimdek ki miskinlik gitti ya en çokta ona seviniyorum. Meğerse ben yorulmak bilmez bir enerji deposuymuşumda haberim yokmuş. İnşallah bırakırsın.

Sigarayı bırakmaya uğraşanlardan biri olarak bende geldiiiim.:46:

Mart ayında başladım arayışlara.ssk dr gittim.Nikotin bantı ve sakızı verdi.Başaramadım.En fazla 5 saat sigarasız durabildim.Randevu almak zor haftanın iki günü yarım gün 5-6 kişiye bakıyorlar.Ogün bugün randevu alamadım.Başka çözüm yolları aramaya başladım.Şu sigarayı uyurken içmiyoruz.On saatte uyusan kimse sana hadi kalk sigara vaktin geldi demiyor.Uyanıkken duramıyoruz.

Yukarıda arkadaş bahsetmiş elen caar kitabından.Seminerleride varmış ve gidenler bıraktıklarını söylüyorlardı.Sanırım videolarıda varmış.Bırakanlar şiddetle tavsiye ediyorlardı.Kitabını aldım yeni daha okumadım.Birde mora terapi yöntemi varmış.İnceledim (sizde inceleyin) dr. tarafından yapılanlarda etkisi olduğunu okudum.Kısmetse bu terapiyi düşünüyorum.Aklımda hipnoz da var.Herşey bilinçaltında bitiyor.Ben kitap,mora terapi ve hipnozu sırayla deniycem.Sizlelede paylaşırım.Sigarasız günler bizi bekliyor.

Canınız sigara istediğinde su için,banyo yapın diyor dr.lar.Banyo vücüdun attığı nikotinleri temizliyormuş.Dostçakalın.

Günaydın:) ben de sigarayı bırakmayı çok istiyorum ama sabah gözümü açar açmaz sigaraya sarılıyorum offff yaaa nefret ediyorum bu durumdan

Günaydın:) ben de sigarayı bırakmayı çok istiyorum ama sabah gözümü açar açmaz sigaraya sarılıyorum offff yaaa nefret ediyorum bu durumdan

Bende dr gittiğimde test verdi.Sorunun biride sigaranın olmazsa olmaz ne zamandır diye.Sabah sigarası,çay kahveyle,yemekten sonra vs.seçenekler.Baktım hepsi bana uyuyor hepsi benim için vazgeçilmez gözüküyor.Hepsi diye işaretledim.Sonradan dikkat ettim sabah ilk sigarammış olmazsa olmaz olan.Ah o ilk sigarayı içmesem.

4 gündür ağzıma sürmedim o illeti...inşallah bi daha başlamak kısmet olmaz.zor değil arkadaşlar siz onun esiri olmayın kendi canınızın katili olmayın...

Sigarayı bırakacağımı söylüyorum ne zamandır.Bırakmak farz oldu artık.Yakında yazıcam bende içmiyoruuuuum diye.

Bugün sigarasız 2. günüm.Sinirli ve uyuşuk değilim bazı arkadaşlar kadar da rahat değilim.Gün içerisinde en az 4-5 kez şiddetli içme isteği hissediyorum.Ama geçiştirilmeyecek istekler değil.Akşam saatleri sabaha göre daha zor geçiyor.Ama geçiyor işte.Hiç hatırlamayacağımız günlerimiz olması dileğiyle...

Bugün sigarasız 2. günüm.Sinirli ve uyuşuk değilim bazı arkadaşlar kadar da rahat değilim.Gün içerisinde en az 4-5 kez şiddetli içme isteği hissediyorum.Ama geçiştirilmeyecek istekler değil.Akşam saatleri sabaha göre daha zor geçiyor.Ama geçiyor işte.Hiç hatırlamayacağımız günlerimiz olması dileğiyle...

Tebrik ederim :nazar:

Merhaba arkadaslar bu martın 9unda ben sıgarayı bırakalı tam 3sene olucak 1ay sonra 28yasıma gırecegım basladıgımda 12yasındaydım bıraktıgımdada 25 yasındaydım hepınzı tebrık ederım ben basardım sızde basarırsınız arkadaslar ben gunde 1bucuk paket ıcıyordum

Bız bayanlar guzellıgımıze cok duskunuz bırakınca sızde olumlu degısımlerı gun gun farkedeceksınız mesela benım cıldım sıgaradan kara sarı olmustu gozaltlarım morarmıstı cok solgundum makyajsız cıldım cok kotu duruyordu makyaj yapsamda cok guzel durmuyordu ton farklılıkları cok vardı ornegın bır allık surdugumde fondetenın uzerıne aman aman guzel durmuyordu baskalarında allıgı guzel duran bırısını gordummu hayran kalırdım neyse bıraktım sımdı baskaları benım cıldıme hayran cok cok cok farkettı cıldım cok acıldı esmerlesmıs cıldım acık bugdaya dondu resmen sımdı makyaj yapmasamda makyajlı gıbı duruyorum ton farklılıkları yok cunku beraklastı ve ben sıgaranın bayanların cıldını gercekten erken yaslandırdıgını dusunurum sıgara ıcmeyen 40yasındakı bır bayanın cıldıne bakın bırde sıgara ıcıen ıkısını karsılastırın sıgara ıcmeyen mutlaka cok genc gozukuyordur ıcen ıse 10 yas yaslı gosterıyor hal boleyken kendı kendıme sıgarayı bırakmak ıcın neden yaslanmayı beklıyeyım kı dedım ve bıraktım umarım herkez bırakır

Arkadaslar sıgarayı bırakmaya yardımcı tabletler varmıs onlardan yardım almayı dusundunuz mu hıc? Benım sıgarayı bırakmamda etkılı yontem mora terapı yontemıydı

sigarayı bırakmayı çoook istiyorum ama olmuyor en ufak sorunda pufff hadi yakim bitane diyorum...zaten zamda geldi:43: moralim bozuk belki zam geldi diye bile bırakabilirim:27:çok kötüyüm ben yaaaaaa hehehehe:37:

Arkadaslar sıgarayı bırakmaya yardımcı tabletler varmıs onlardan yardım almayı dusundunuz mu hıc? Benım sıgarayı bırakmamda etkılı yontem mora terapı yontemıydı

Mora terapiylemi bıraktınız?Paylaşırmısınız yaşadıklarınızı.Bende ay başında kısmetse gidicem.
Ne kadar oldu bırakalı?
Ne kadar içiyordun nikotin bağımlısımıydın?
Kaç yıldır içiyordun?
Tedaviye bir sefermi girdin?
Nerde tedavi oldun?
Tedavi eden dr muydu?

Çok sordum biliyorum sıkılmaz cevaplarsanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler.Ben istanbuldayım.Bıktım tozu kullandım.ssk dr gittim nikotin bandı ve sakızı verdi.Tekrar randevu alamadım hep dolu.Haftanın iki günü yarım gün altı kişiye falan bakıyo.Şimdi mora terapiyi denicem.

hoşgeldiniz.... sağol rezzancımm süpürgesiz cadı umarım sende başarırsınn rezzan gibi..evet rezzan çok haklısın yeterince destek vermiyoruz birbirimize ben daha bırakamayan ama bırakmayı çok isteyen biri olarak bırakmayı başaran herkesin en ufacık fikrine bile ihtiyaç duyuyo ben de biraktim.evet en cok da konusulmasina ihtiyac duydum.mesela zararlarinin ya da birakmanin yararlarinin...bana soylenen ve beni motive eden cumle suydu: insanoglu her sarta herseye alisiyor.sigarasiz yasamaya da alisiyorsun emin ol

Back