Bu ovunulecek birsey degil biliyorum. Hala da devam ediyorum. Konu o yuzden ilgimi cekti. Benim gibi olup birakanlardan nasil biraktiklarini ogrenebilir miyim diye. Ben herseferinde aksam birakirim deyip sabah devam edenlerdenim malesef. Bu arada oglum 15 yasinda simdi.Çok üzüldüm. Bebeğiniz inşallah sağlıklı bir şekilde doğmuştur. Çok kötü bir alışkanlık keşke hiç başlamasaydık
Bende öyleyim hatta eşimle sürekli tartıştık bu konudaBu ovunulecek birsey degil biliyorum. Hala da devam ediyorum. Konu o yuzden ilgimi cekti. Benim gibi olup birakanlardan nasil biraktiklarini ogrenebilir miyim diye. Ben herseferinde aksam birakirim deyip sabah devam edenlerdenim malesef. Bu arada oglum 15 yasinda simdi.
Hiç içmedim çok şükürNe durumdasınız merak ettim bende dünden beri tekrar savaş vermeye başladım
Bende bunun farkına vardım sanırım kendime içmek için milyon tane bahane uyduruyordum artık farkına vardım diye düşünüyorum. Bizi resmen kendine esir ediyorBırakıyorum deyip bırakarak.
Paket almayarak, 1 kereden bir şey olmaz demeyerek.
Bende içiyordum özellikle evlenmeden önce çok çoğaltmıştım ama zarardan başka bir şeyi yok.
İnan bana sadece kendimizi kandırmışız.
Ne bir şeye çözüm oluyor ne bir derde deva.
Sadece bir oyun.
Bunun farkında olursan bırakırsın.
Bende bunun farkına vardım sanırım kendime içmek için milyon tane bahane uyduruyordum artık farkına vardım diye düşünüyorum. Bizi resmen kendine esir ediyor
Eğer bu ay hamile kaldıysam maalesef oluşum aşamasında içtim ama eğer kalmadıysam inşallah bir sonraki ay için sigarasız bir dönem olacak her türlü Allahım hayırlı ve sağlıklı bir şekilde verir inşallahTest çubuğunda çift çizgi görünmeden 4 hafta önce cenin oluşmaya başlıyor. O süreç bebeğin oluşumunda hayatı rol oynuyor.
Hamilelik durumu oluşmadan en geç 1 ay öncesinde bırakmanız kimyasal gebelik türü sorunlarında önüne gecmede büyük etken.
Gerçekten öyle zaten hiçbir şekilde bitmiyor ki dertler ama içerken oh diyosun işte Bi derdim sıkıntım dağıldı kafam dağıldı ama öyle olmuyorEvet tatlım.
Ben içerken de aynı şeyi diyordum, içmiyorum yine aynı fikirdeyim.
Dertler bitmiyor, borçlar azalmıyor ama olan bedenimize oluyor.
Ben böyle düşünerek bıraktım.
İlk başlar da kendime tam anlamıyla yasak koymadım.
1-2 tane içebilirim belki dedim ama o bilinci yükleyince kafama evdeki paketi bile attım :))
Sizle birlikte bende bıraktım hadi bakalım bakalım kim kazanacak bende 1saat olduHiç içmedim çok şükürbir iki yeltendim sonra kendimi durdurdum bu zamana kadar boşuna mı emek verdin diye teşekkür ederim video için sanırım kafamda bitirmemi sağladı
Hadi inşallah bende 26 27 saat falan oldu sanırımSizle birlikte bende bıraktım hadi bakalım bakalım kim kazanacak bende 1saat oldu
Çok sevindim sağlıklı günlere geçelim inşallah hep birlikteBende son 2.5 senedir içiyordum. Bırakıp 3 4 ay içmediğim oldu aralarda. Ama hep bir tane ver diye başlayıp paket alıp devam ettim. Bugün kendime söz verdim. Son sigaramı içip attım. İnşallah bende bıraktım kızlar :)
İnşallah o yoklamaları da geçer. Sizin adınıza sevindim çok fazla içiyormuşsunuz kolay olmamıştır bırakmak
Inşallah geçer hiç kolay değil içmeyen anlayamaz bu durumu. Benide gece çok yokladı uyuyamadm resmen sabaha kadar ama içmedim böyle böyle geçecek sanırım.İlaç içerken sıkıntı yoktu, ilaç bittikten bir süre sonra sigarayla olan anılarım aklıma gelmeye başladı. Rüyam da kendimi içerken görüyordum ara sıra, bazen özellikle üzüldüğüm anlarda çok yokluyor. İnşallah tamamen geçer..
Hala hiç içmedim ama bugün çok zor oluyor kafayı yemek üzereyimSizle birlikte bende bıraktım hadi bakalım bakalım kim kazanacak bende 1saat oldu
Bol bol su için beni de bugün fena zorluyor ki eşim de evde bana nispet yapar gibi içiyorHala hiç içmedim ama bugün çok zor oluyor kafayı yemek üzereyimnerdeyse 48 saat olacak. Gece bile uyuyamadım vazgeçerim diye çok korkuyorum ama inatlaştım artık bilmiyorum
Aynen benim eşimde içiyor Bi yandan onun kokusuna sinir oluyorum Bi yandan da canım çekiyorBol bol su için beni de bugün fena zorluyor ki eşim de evde bana nispet yapar gibi içiyorhem kendim hem eşimle savaşıyorum ama pes etmeyin su için su iyi geliyor ve dişinizi fırçalayın
Şükür bende kurtuldum hastalanmıştm soğuk algınlığı icemedim bı hafta sonra da daha içmedim zaten hep bırakmak vardı aklımda ama olmuyordu vesile oldu biran önce kurtul kendini meşgul et elini oyala inşallah sende kurtulursunKızlar iyi geceler. Sigara konusunda çok dertliyim bırakmak istiyorum. Eşimle bebek istiyoruz 2 aydır deniyoruz ama ben hala sigara konusunu maalesef halledemedim. Aslında kimyasal gebelik geçirdim çift çizgi gördüğüm an 1 hafta boyunca ağzıma sigara koymadım ama kimyasal olduğunu öğrendiğimde tekrar içtim. Hergün bugün son içmeyeceğim diyorum bu son sigara diyorum ama sabah olunca tekrar yakıyorum yada geceye kadar dayanıyorum gece neyse 1 taneden bir şey olmaz diye yakıyorum sonra ardı ardına 2 3 tane içiyorum sabaha kadar da ya hamile kaldıysam da şuan ben kendi bebeğimi zehirliyorsam diye düşünüp duruyorum. Eşimle de bu konuda sürekli tartışıyoruz lütfen bana bir yol gösterin bırakanlar nasıl bıraktınız acaba bir fikir verin bana çok zor durumdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?