• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanıyoruz

Kuzum yaa :(
Ben sana hiç kıyamam.
Eski konuyu birileri hortlatmis zannettim ilk önce. Gelişmeleri okuyunca içim cız etti.
Ama içimden bir ses esin senden vazgeçemez diyor. Muhakkak ki çok kırgınsın ama dua ediyorum bi mucize olsun diye.
Sen çok aklî basında güçlü bi kadınsın. Kendin için en doğru kararı vereceğinden şüphem yok. Ne olursa olsun hiçbirşey senden kıymetli değil :KK200:

Ne kadardır tanıyorsunuz eşinizi?
Geçmişten gelen psikolojik bir rahatsızlığı var mı bildiğiniz?
Yakında yine pişman olacağından eminim nedense

Sizin koca da benim x gibi büyümemiş ama en azından bu kendinin farkında...
Gidene kal demek adetim değildir cümlesi de cuk oturmuş.
Ben sizin konularınızdan cümlelerinizden olgun olduğunuzu ve uyumlu olmadığınızı anlamıştım.
Hakkımızda hayırlısı olsun. Bu arada eşinizin kafasını karıştıran başka bir kadın olabilir ihtimali de var. Cidden kocanız tuhaf. Siz mutlu olun gerisi teferruat.
Kadın olduğunu düşünmüyorum ama kimse için de yapmaz demiyorum umarım ikimiz de çok mutlu oluruz

Kuzum yaa :KK43:
Ben sana hiç kıyamam.
Eski konuyu birileri hortlatmis zannettim ilk önce. Gelişmeleri okuyunca içim cız etti.
Ama içimden bir ses esin senden vazgeçemez diyor. Muhakkak ki çok kırgınsın ama dua ediyorum bi mucize olsun diye.
Sen çok aklî basında güçlü bi kadınsın. Kendin için en doğru kararı vereceğinden şüphem yok. Ne olursa olsun hiçbirşey senden kıymetli değil :KK200:
Canım kuzum benim iyi niyetini severim senin ama boşver olmasın artık çocuk büyütmekten çok yoruldum her şey iyi insan olmakla olmuyor çok fazla çocuk inan çok yorgunum

Ne kadardır tanıyorsunuz eşinizi?
Geçmişten gelen psikolojik bir rahatsızlığı var mı bildiğiniz?
Yakında yine pişman olacağından eminim nedense
Çok uzun zaman oldu yıllarca aynı iş aynı ev sonra evlilik ama şunu biliyorum ailesi de söylüyor ilk çocuk olduğu için çok şımarık her istediği olan asla sorumluluk almamış biri bunu kendi ailesi de diyor biz hata yaptık diye benim yanımda düzeliyor ama bir yerde olmuyor işte çocuk gibi gerçekten aklı kalbi çok saf küçük bir çocuk

canım Benim ya
Daha iki gün önce geldim ordan
Bu yazını hiç görmemiştim ben
Oturup kahve içer yardımcı olmak isterdim sana
Faydası olmaz elbette ama aklın dağılırdı Belkide :(

Canım kuzum benim iyi niyetini severim senin ama boşver olmasın artık çocuk büyütmekten çok yoruldum her şey iyi insan olmakla olmuyor çok fazla çocuk inan çok yorgunum
Ani karar verme olur mu canim, kendine biraz zaman tanı. Sonuç müsbet de kendi de olsa duygularınla karar vermemiş olursun

canım Benim ya
Daha iki gün önce geldim ordan
Bu yazını hiç görmemiştim ben
Oturup kahve içer yardımcı olmak isterdim sana
Faydası olmaz elbette ama aklın dağılırdı Belkide :KK43:
Ben Mersin de yaşamıyorum memleket ora ama kuzum niyetinin güzelliği yeter inan ki

Ailelerin büyüyemeyen erkek çocukları yetiştirmesine bu sebeple karşıyım işte.
Al paşam, ye paşam, aman sen dur ben toplarım paşam, öğretmeninle ben konuşurum oğlum... Yazık sonu nerelere varıyor.

Güçlü bir kadın görünce de o güç altında eziliyorlar işte. Hep bir yetememe duygusu belki de kendini gösterememenin sancısı.

Beni en çok şaşırtan kendi içinde yaşadığı sorunu bile sizin üzerinizden dile getirmeye çalışması. Bu kadar mı korkar insan kendi olmaktan?

Her şey düzeldi diye sevinmiştim sizin adınıza ama kim bilir belki de böylesi daha iyi olacak sizin için. Umuyorum her ne olursa sizin için en güzeli olur.

Ailelerin büyüyemeyen erkek çocukları yetiştirmesine bu sebeple karşıyım işte.
Al paşam, ye paşam, aman sen dur ben toplarım paşam, öğretmeninle ben konuşurum oğlum... Yazık sonu nerelere varıyor.

Güçlü bir kadın görünce de o güç altında eziliyorlar işte. Hep bir yetememe duygusu belki de kendini gösterememenin sancısı.

Beni en çok şaşırtan kendi içinde yaşadığı sorunu bile sizin üzerinizden dile getirmeye çalışması. Bu kadar mı korkar insan kendi olmaktan?

Her şey düzeldi diye sevinmiştim sizin adınıza ama kim bilir belki de böylesi daha iyi olacak sizin için. Umuyorum her ne olursa sizin için en güzeli olur.
Çok sağolun iyi dilekleriniz için

Eşinizin sorumluluk duygusu gelişmemiş ..sanırım lay lay lom yaşamak istiyor... sizde hayati ciddiye alinca sıkılmıştır.. yani adam rahatca kimseye hesap vermeden yaşamak istiyor...sizi duzelmek icin şans gormustur ama yapisi degismiyor demekki

Cok gecmez yine pisman olur ve siz yine kabul ederseniz boyle uzayip gider.
Ama cümlelerinizden akli basında biri olduğunuz çok belli. Dilerim bundan sonra hep iyi insanlarla karşılaşırsınız

Back
X