- 9 Nisan 2017
- 6.184
- 7.671
- 198
- Konu Sahibi ImTheDevil
Sadece zamanı uzatiyorsun değişen birsey olmuyo... bosver daha iyisini bulursunKeyfi bilir bebeğim ne yapalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sadece zamanı uzatiyorsun değişen birsey olmuyo... bosver daha iyisini bulursunKeyfi bilir bebeğim ne yapalım
Umarım olur bakalım yarından itibaren özgürlük başlıyorYeni bir hayat basliyor desene kimbilir ne mutlu olacaksin....umarim oyle olur
Zaten ben hesap soran kısıtlayan bir insan değilim ki istediği yere gider gelir kaç yaşında adam ama o ben birey olmak tek yaşayabilmek istiyorum diyorEşinizin sorumluluk duygusu gelişmemiş ..sanırım lay lay lom yaşamak istiyor... sizde hayati ciddiye alinca sıkılmıştır.. yani adam rahatca kimseye hesap vermeden yaşamak istiyor...sizi duzelmek icin şans gormustur ama yapisi degismiyor demekki
Çok sağolun da artık kabul edeceğimi sanmıyorum iyice çocuk oyuncağına dönerCok gecmez yine pisman olur ve siz yine kabul ederseniz boyle uzayip gider.
Ama cümlelerinizden akli basında biri olduğunuz çok belli. Dilerim bundan sonra hep iyi insanlarla karşılaşırsınız
ayyy cok üzüldüm allah yardımcın olsun gerci sevinmen lazım ya bu cocuk olsaydıda yarın sen bunu öyle duysaydın ilersini düsün cocugun annen kim dediginde ama babamın 2 karısı var anne dicekti sana bosverrrrrr kurulduguna sükretZaten ben hesap soran kısıtlayan bir insan değilim ki istediği yere gider gelir kaç yaşında adam ama o ben birey olmak tek yaşayabilmek istiyorum diyor
25 yaşında umarım arayıp sormaz ama her gün arar gibi geliyor açmam dedim kendisine deSıkıldım işten ayrıl.
Yapamıyorum eşten ayrıl.
Kaç yaşında bu adamcık? Anca toto büyütür, kişilik olgunlaştıracak bir potansiyel yok gibi.
Son kez ve temiz kurtulmak en iyisi. Yolları ayırdıktan sonra arkadaş kalalım, hatır soralım toplarına girmeyin bence.
Haklısın canım kaybedilen koskoca yarım seneSadece zamanı uzatiyorsun değişen birsey olmuyo... bosver daha iyisini bulursun
Üzgün değilim zaten şu an ve çocuk zaten düşündüğümüz bir şey değildi iyi ki değilmişayyy cok üzüldüm allah yardımcın olsun gerci sevinmen lazım ya bu cocuk olsaydıda yarın sen bunu öyle duysaydın ilersini düsün cocugun annen kim dediginde ama babamın 2 karısı var anne dicekti sana bosverrrrrr kurulduguna sükret
Ben 26 o 25 ikimizde ikizler nedenBurclarınız ne yaşlarınız kaçü
Umarım çok teşekkür ederimGeçen zamaninıza,emeginizine üzüldüm. İnsAllah sizin için çok daha güzel bir hayat basliyordur. Umarım çok çok mutlu olursunuz...
Boşanma işlemleri için gerektiği kadar konuşun, hatta mümkünse onu da avukatınız halletsin. Gereksiz iletişim kurmayın. Sizde vicdanını rahatlatmasına, ya da konuşup kendi içini dökmesine, özleyince ulaşmasına izin vermeyin.25 yaşında umarım arayıp sormaz ama her gün arar gibi geliyor açmam dedim kendisine de
Çok sağolun tavsiyeleriniz için umarım bundan sonrası iyi olurBoşanma işlemleri için gerektiği kadar konuşun, hatta mümkünse onu da avukatınız halletsin. Gereksiz iletişim kurmayın. Sizde vicdanını rahatlatmasına, ya da konuşup kendi içini dökmesine, özleyince ulaşmasına izin vermeyin.
Evlenmeden önce de birlikte yaşamızsınız. Sizi iyi tanıyor, sizinle evliliğin nasıl olacağını biliyordu adamcık. Çocuk oyuncağı mı bu, gel evlenelim sonra ortada hiç bir elle tutulur sorun olmadığı halde yok olmuyor bitirelim. Aman affet yapıcam bu sefer, yok ben beceremiyorum sen yine get.
Bir insan sözünün arkasında durabildiği kadar erdem sahibidir. Böyle olmamışlarla ömür çürütmeye hakkaten değmez.
İnşallah güzel bir gelecek sizinle olsun.
Zaten ben hesap soran kısıtlayan bir insan değilim ki istediği yere gider gelir kaç yaşında adam ama o ben birey olmak tek yaşayabilmek istiyorum diyor
Keyfi bilir hayatım öyle düzenli ve sağlıklı bir hayatı olmaz kiEvlenince birey olmuyormuymuş ilginç... tek başına yaşamak istemek degil o nerde akşam orda sabah istiyor ...
Keyfi bilir hayatım öyle düzenli ve sağlıklı bir hayatı olmaz ki
Ona ne şüphe yaşı gelmiş 25 e bu saatten sonra yaptığı iyilik de zarar da kendine o yüzden gerçekten keyfi bilirEmin olun istedigi hayat saglikli ve duzenli olsun istemiyor..