• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanıyoruz

Herkese tekrar merhaba yeni konu açmak yerine buradan güncelleme yapmak istedim son güncellemeden sonra güzel şeyler yaşadık iyi kötü aylar geçirdik eşim bana verdiği bütün sözleri son iki haftaya kadar tutuyordu son iki haftada hayatımız değişti önce içine kapandı sonra işi bıraktı sessizleşti bu sabah bana evliliğimizle ilgili bir sorun mu var mutlu değilsen söyle dedi bende ona sanırım bu konuda senden daha cesurum öyle olsaydı söylerdim sanırım senin söylemek istediklerin var dedim yorulduğunu bunaldığını artık hayatta tek başına olmak istediğini şehir değiştirip kendi ayakları üstünde durmak istediğini söyledi, seninle ben çok farklıyız sen çok şeyler yaşayarak buraya gelmişsin hayallerin hedeflerin var kaşında kendin gibi birisini hak ediyorsun ama olmuyor ben dik duramıyorum dendim olmuyor çok denedim ana birinin desteği olmadan ilerleyemiyorum bu canımı sıkıyor neden diye kendimi sorguluyorum ailem beni el üstünde tutarak en büyük kötülüğü yapmış baksana en küçük şeyde ailemden destek bekliyorum tek başına bir şey yapamıyorum her şey içimde kaldı artık güçlü biri olmak istiyorum dedi ve bitirdi

Niye birden eşin 180 derece döndü onu bilemiyorum ama en azından içinde ukte kalmayacak artık, bu şekilde düşün bir de. Direkt hiç denemeden boşansaydın belki içinde her daim bir acaban olacaktı, şöyle böyle yapsam daha iyi mi olurdu diye kendini yiyip bitirecektin. Bu şekilde ilişkinin sorumluluğunu kendi üzerine alması senin için de bir süre sonra rahatlatıcı olacak. Kimse boşanmak için evlenmiyor ama elinden geleni yaptığını biliyorsun en azından. Umarım bundan sonra çok daha mutlu olur, sever, sevilirsin.

Ben bu adamdan hiçbir şey anlamadım madem yine bitirecekti, neden barıştı.
Yani bir insan sevdiği birini nasıl böyle defalarca kırabilir, bırakabilir.

Peki siz nasılsınız bu süreçte? İlk mesajda ortak kararınızmış, sonra eşiniz suçu kendi üstlenerek tekrar bir şans istemiş, şimdi bitiren yine o. Bu neyin kafa karışıklığı böyle anlamadım ben.

Sizin koca da benim x gibi büyümemiş ama en azından bu kendinin farkında...
Gidene kal demek adetim değildir cümlesi de cuk oturmuş.
Ben sizin konularınızdan cümlelerinizden olgun olduğunuzu ve uyumlu olmadığınızı anlamıştım.
Hakkımızda hayırlısı olsun. Bu arada eşinizin kafasını karıştıran başka bir kadın olabilir ihtimali de var. Cidden kocanız tuhaf. Siz mutlu olun gerisi teferruat.

Niye birden eşin 180 derece döndü onu bilemiyorum ama en azından içinde ukte kalmayacak artık, bu şekilde düşün bir de. Direkt hiç denemeden boşansaydın belki içinde her daim bir acaban olacaktı, şöyle böyle yapsam daha iyi mi olurdu diye kendini yiyip bitirecektin. Bu şekilde ilişkinin sorumluluğunu kendi üzerine alması senin için de bir süre sonra rahatlatıcı olacak. Kimse boşanmak için evlenmiyor ama elinden geleni yaptığını biliyorsun en azından. Umarım bundan sonra çok daha mutlu olur, sever, sevilirsin.
Umarım öyle olur eşim gerçekten küçük bir çocuk gibi iki hafta önce iş yerine gittim beni arkadaşıyla tanıştırdı arkadaşı benim yanımda eşime dedi ki yenge konuşmasını kendini bilen insan sen hiç öyle değilsin biraz büyü falan dedi ki herkes bunu diyor ailesi dahil 180 dönme değil yani ara ara bu tribe grip içine kapanıyor işte iletişimi kesiyor ilkinde ayrıldık barıştık ama şimdi bitti

Ben bu adamdan hiçbir şey anlamadım madem yine bitirecekti, neden barıştı.
Yani bir insan sevdiği birini nasıl böyle defalarca kırabilir, bırakabilir.

Peki siz nasılsınız bu süreçte? İlk mesajda ortak kararınızmış, sonra eşiniz suçu kendi üstlenerek tekrar bir şans istemiş, şimdi bitiren yine o. Bu neyin kafa karışıklığı böyle anlamadım ben.
Ben bu süreçte nötrüm suçu ona da bulmuyorum kendime de üzülmüyorum da sevinmiyorum da ona dediğim tek şey madem büyümeyecektin neden 6 ayımı çaldın tekrar

Back
X