• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim :( (konu devamı)

• Konu Sahibi Konu Sahibi ragy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yaşım 31 sigarayı denemişliğim yok.
Hiç de merak etmedim tadını.
Hatta dudak arasına götürmüşlüğüm yok.
İçen tanıdıklar valla acayip rahatlatıyor diyor da.
Dert anası ben içeyim madem anacım dedim.
İnsanı zorla sigaraya başlatır bunlar :D

Vallaha şuan kalbime ağrı girdi Uyuyan Adamdan Nefret Uyuyan Adamdan Nefret arkadaşımız da yazmış ya eşiniz bayaga tiryaki diye. Bittim ben :KK43:
Samimi birşey sorucam; hayatınız çok mu güllük gülistanlık geçti hep?
Yani ne bileyim maddi manevi yaşadığınız en büyük yıkım bu mu?

Ay bu ne ya öyle bi anlatis warki sanki adam aldatmis yada ölmüs sanarsin yani cok komik gercekten dertsizlik sizin kafaya vurmus kendinize ugras bulun adamin yakasindan da düşün kabus gibisiniz

Bak esinizi desteklediginizde, yaninda oldugunuzu hissettirdiginizde adam nasil rahatlamis. Sakin oyle bir sey yapip isleri tam tersine sokmayin. Adamin bir sekilde rahatlamaya ihtiyaci var. Bende sigaranin rahatlatici etkisinin sadece bahane olduguna inananlardanim ve nefret ederim ama adam nasil rahatlamis aiz konusunca baksaniza. Ustune gitmeyin. Birakmasa bile bu kadar takmayin.

Günde fix 2-3 tane içse bile tiryaki yani onu söylemeye çalışıyorum.

Bunu diyebilirsiniz mesela aşkım tamam içiyorsun ama en hafifini alalım, bırakmanda kolay olur. Hem bana çok kokmaz, hem seni diğeri gibi etkilemez.

Kentin hepsi ağır değil ayrıca oranı 1 olanıda var 10 olanı da.
Blue olanını içiyormuş eşim. O ağır galiba araştırdığım kadarıyla. Bugün pazardı. Tüm gün beraberdik. Kahvaltıdan sonra bir kez dışarı çıktı. Ben bir dışarı çıkıp geliyorum dedim. Anladım, sgara içmeye gtti. Tamam dedim. Bugün sadece Bir kez içti. Demekki içmedende durabiliyor diye teselli ediyorum kendimi. Bu arada birşey daha danışıcam.eşimin beni sevdiğini, değer verdiğini biliyorum. Bende sigaraya başlamış rolü yapsam, önce gizli içiyor gibi davransam. Çantamda sigara falan görse yanlışlıkla. Öğrenince de benimde sıkıntılarım var aşkım belki banada iyi gelir falan desem. Üzülüp bırakmak istermi acaba

Ay bu ne ya öyle bi anlatis warki sanki adam aldatmis yada ölmüs sanarsin yani cok komik gercekten dertsizlik sizin kafaya vurmus kendinize ugras bulun adamin yakasindan da düşün kabus gibisiniz
Teşekkür ederim. Böyle yorumlara ihtiyacım var. Birilerinin bana bunları söylemesi lazımki kendime geleyim artık

Bak esinizi desteklediginizde, yaninda oldugunuzu hissettirdiginizde adam nasil rahatlamis. Sakin oyle bir sey yapip isleri tam tersine sokmayin. Adamin bir sekilde rahatlamaya ihtiyaci var. Bende sigaranin rahatlatici etkisinin sadece bahane olduguna inananlardanim ve nefret ederim ama adam nasil rahatlamis aiz konusunca baksaniza. Ustune gitmeyin. Birakmasa bile bu kadar takmayin.
Evet haklısınız. Bir çuval inciri berbat edeceğim neredeyse.

Samimi birşey sorucam; hayatınız çok mu güllük gülistanlık geçti hep?
Yani ne bileyim maddi manevi yaşadığınız en büyük yıkım bu mu?
Hayır öyle olmadı. Güllük gülistanlık bir dünya yok. Ama en ufak şeyleri bile kafaya takan bir insan oldum hep. En sevmediğim huyum kararsızlık ve bu. Evrenin enerjisinden bahsetmiştiniz. Çok haklısınız. Çok inanıyorum. Katılıyorum dediklerinize ama elimde değil işte:(

Hayır öyle olmadı. Güllük gülistanlık bir dünya yok. Ama en ufak şeyleri bile kafaya takan bir insan oldum hep. En sevmediğim huyum kararsızlık ve bu. Evrenin enerjisinden bahsetmiştiniz. Çok haklısınız. Çok inanıyorum. Katılıyorum dediklerinize ama elimde değil işte:KK43:
Ozaman yardım almanızı öneririm. Çabuk yaşlanırsınız ve bi süre sonra böyle birisi etrafındaki insanlar için sıkıcı olur duygunuzu görmezden gelir yine abartıyorsun diye.

Birde o dediğinizi yapmayın. Cool tavrınızı sürdürün bir süre ve sabırla bekleyin.

Ozaman yardım almanızı öneririm. Çabuk yaşlanırsınız ve bi süre sonra böyle birisi etrafındaki insanlar için sıkıcı olur duygunuzu görmezden gelir yine abartıyorsun diye.

Birde o dediğinizi yapmayın. Cool tavrınızı sürdürün bir süre ve sabırla bekleyin.
Çok teşekkür ederim. Rahatladım biraz. Dertleşmek iyi geldi. İyiki kk var

Ay lütfen düşün adamın yakasından. Sigara öyle siz ağladınız diye bırakılacak bir zıkkım değil malesef. Önce kendisinin istemesi gerekir.

Bu kadar dram yaratmayın. Sizin yaşadığınız şu stres eşinizin sigarasından daha çok zarar verir size.

Ben sigara içerim eşim içmez ama eşim sizin gibi tepki verse inadına daha çok içerim.bu ne böyle yahu.. eşiniz yine iyi sabırlı abartmayin.bu baskıyla bilmem neyle vazgeçilecek bişey değil.ben burdan bile bunaldım.

Sigara konusunda çok katı olduğum için seni anlıyorum ben aynı yataktada yatamam içenle mideden mi ciğerden mi bilmiyorum gelen çok kötü bir koku oluyor böğğğ

Ay lütfen düşün adamın yakasından. Sigara öyle siz ağladınız diye bırakılacak bir zıkkım değil malesef. Önce kendisinin istemesi gerekir.

Bu kadar dram yaratmayın. Sizin yaşadığınız şu stres eşinizin sigarasından daha çok zarar verir size.
Adamın yakasını tuttuğum yokki. Bı hissettiklerimden haberi bile yok. “ mağdem seni rahatlatıyo, iç” dedim. Kendi kendime savaş veriyorum. Ama bugünden sonra daha relax olmaya çalışcam

E ne güzel adamla konuşmuşsunuz anlaşmışsınız.
Seni anlıyorum demiş, derdine ortak olmuşsunuz.
Durup dururken misilleme yapma ihtiyacını neden duydunuz?

Bisey olmaz bırakır inşallah
Eşim gecen sene stresten hunde paket sigara içmeye başladı birkaç ay sürdü öyleki ikrah geldi bidaha içmedi

Busendde ben gunde 6.7 tane içtim ikrah geldi 2 hafta bıraktım 3 aydır aklıma gelmiyor
Ille bağımlı olunmuyor yani
Hatta 20 yaşımdan beri arkadaşımla gorumcemle arasira bir içerimde tabi bu arkadaşla yılda bir görümceyle ahlatca görüşmüyoruz

Yaa evet çok taktım :KK43: ağlıyorum bazen. İçime birşey oturdu gitmiyor. Allah vaşka dert vermesin diyorum. Abarttığımın farkındayım ama bir taraftanda intikam alma gibi bir duygu var içimde. Eşim için çok üzülüyorum. Bu yaşadığımı onunda yaşamasını istiyorum.
Aynisini yasadim diyebilirim esim de uzun sure gizledi vs sonunda soyledi daha once birakip tekrar basladigi icin kendine yediremedigni dusundum.Benim uzuldugum ise neye bu kdar bunaldi evliligmize mi vs idi bunlari sorgulamistim.Sonra kendimi de onu da rahat biraktim yapacak bisey yok iciyor artik

Back