- 22 Temmuz 2015
- 832
- 268
- 103
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şuan tekrar başladınız mı valla videoyu izledim faydası da oldu olmadı diyemem buraya yazdığımdan bu yana ağzıma sigara koymadım ama şuan içimde öyle birşey var ki balkona çıkıp son bir kahve sigara keyfi yapmak istiyorum ama son olmamasından korkuyorum maalesef
Basliga cevaben hamile kaldim. Hamile kalip sigaraya devam edenler var tabi ki ama ben de öyle olmadi ögrendigim gûn sigarayi biraktim ani bir sekilde oldu. Eşim hatta bu kadar kolay biraktigina göre bagimli degilmissin demisti bana oysa kolay degildi çok zorlandim ne zaman sigara içmek istesem bebegimin ne kadar kücük ve savunmasiz oldugunu bana ihtiyaci oldugunu ve bu savunmasiz varligi kendi elimle zehirleyemeyecegimi dusundum.Kızlar iyi geceler. Sigara konusunda çok dertliyim bırakmak istiyorum. Eşimle bebek istiyoruz 2 aydır deniyoruz ama ben hala sigara konusunu maalesef halledemedim. Aslında kimyasal gebelik geçirdim çift çizgi gördüğüm an 1 hafta boyunca ağzıma sigara koymadım ama kimyasal olduğunu öğrendiğimde tekrar içtim. Hergün bugün son içmeyeceğim diyorum bu son sigara diyorum ama sabah olunca tekrar yakıyorum yada geceye kadar dayanıyorum gece neyse 1 taneden bir şey olmaz diye yakıyorum sonra ardı ardına 2 3 tane içiyorum sabaha kadar da ya hamile kaldıysam da şuan ben kendi bebeğimi zehirliyorsam diye düşünüp duruyorum. Eşimle de bu konuda sürekli tartışıyoruz lütfen bana bir yol gösterin bırakanlar nasıl bıraktınız acaba bir fikir verin bana çok zor durumdayım
Merak ettim sonuçları paylaşırsınız inşallah olumlu olurBen de bırakamıyorum önümüzdeki ay terapi ile bırakabilirsem terapiye gideceğiz hem ben hem eşim. Sonuçları yazarım.
Hamile kalıp da bile bile içenleri hiç anlamıyorum zaten insan bile isteye nasıl içer aklım almıyor. Tebrik ederim sizi inşallah doğduktan sonra da içmezsinizBasliga cevaben hamile kaldim. Hamile kalip sigaraya devam edenler var tabi ki ama ben de öyle olmadi ögrendigim gûn sigarayi biraktim ani bir sekilde oldu. Eşim hatta bu kadar kolay biraktigina göre bagimli degilmissin demisti bana oysa kolay degildi çok zorlandim ne zaman sigara içmek istesem bebegimin ne kadar kücük ve savunmasiz oldugunu bana ihtiyaci oldugunu ve bu savunmasiz varligi kendi elimle zehirleyemeyecegimi dusundum.
İnan ben öyle elimden geldiği kadar sağlığıma dikkat ediyorum ama bu sigara olayı çok farklı Bi şey bağımlılık resmen bende çok kızıyorum kendimeSağlıklı beslenmeye çok dikkat ediyorum, ekmek bile çok nadir tüketirim, düzenli spor yapıyorum ama gel gelelim bende de var bu illet ya. 10 yıldır kurtaramadım kendimi, her şeye bu kadar dikkat ederken bu dumanla kendimi boğduğum için çok kızıyorum kendime, ama olmayınca olmuyor
Tabi terapiye gitmek için bir firsat arıyorum gittiğimde yazarım.Merak ettim sonuçları paylaşırsınız inşallah olumlu olur
Bende öyle diyete karar vereyim +2 resmenTabi terapiye gitmek için bir firsat arıyorum gittiğimde yazarım.
Kendim ne zaman bırakmak istesem o zaman daha çok içer oldum. Zaten tam aksini yaparım hep. Diyette de böyledir ne zaman diyete başlasam diyetisyene gitsem daha fazla yerim. Bir şeyleri bırakmak istemek daha çok bağlanmama sebep olur .
Vidyonun adini ögrene bilirmiyim vidyo acilmiyorÇok teşekkür ederim öneriniz için izledim bugün gerçekten de faydası oldu. Ara sıra sigara Bi yokluyor ama baş ediyorum bakalm