Ne güzel bir gün 11. ayım diye yazarsın :)Çok tebrik ediyorum seni ben henüz sigara içen kimseyle görüşmeye cesaret edemiyorum.. bugün 11.günüm…
haha o banada oluyor ya nasıl pişman oluyorum gitti okadar günüm diyorum :) benimde tam 33. günüm9.güntam gaz devam bugün rüyam da sigara içiyordum nasıl pişman oldum korktum anlatamam kalktığımda ohhhh beeeeee rüya imiş didim
Darısı banaaaa inşallah 33 gündür kullanmıyorum demek nasip olurhaha o banada oluyor ya nasıl pişman oluyorum gitti okadar günüm diyorum :) benimde tam 33. günüm
inşallah canım :)Darısı banaaaa inşallah 33 gündür kullanmıyorum demek nasip olur
Ya aslında sormak istedim bir şey var sizde kabızlık yaptı mı ? Ben bıraktığım dan bugüne ciddi anlamda bağırsak problem yaşıyoruminşallah canım :)
Evet kahve sigara yaptığım zamanlarda genelde tuvalete çıkardım psikolojik mi bilmiyorum bıraktıktan sonra çıkamıyorum hatta sinameki çayı içmeye başladım ara ara içiyorum tuvalete çıkabilmek içinYa aslında sormak istedim bir şey var sizde kabızlık yaptı mı ? Ben bıraktığım dan bugüne ciddi anlamda bağırsak problem yaşıyorum
Bende dubhalac kullanıyorum sizde hala devam ediyorsa yandikkk ben 1hafta 10gun sonra geçer diye düşünüyordumEvet kahve sigara yaptığım zamanlarda genelde tuvalete çıkardım psikolojik mi bilmiyorum bıraktıktan sonra çıkamıyorum hatta sinameki çayı içmeye başladım ara ara içiyorum tuvalete çıkabilmek için
yok eskiye göre daha iyi şuan sıvı tüketiyorum çorba içmezdim şimdi çorba içmeye başladım ilk zamanlara göre daha iyi birde benim bağırsaklarımda da çatlaklık olduğu içinBende dubhalac kullanıyorum sizde hala devam ediyorsa yandikkk ben 1hafta 10gun sonra geçer diye düşünüyordum
MaşallahBen hiç saymamıştım kaç gün oldu diye. Uygulamadan hesap yaptım. Darısı başınıza
Bende bol bol su içiyorum ama yok malesef sanki bağırsaklarm durmuş hiç yokmuş gibileryok eskiye göre daha iyi şuan sıvı tüketiyorum çorba içmezdim şimdi çorba içmeye başladım ilk zamanlara göre daha iyi birde benim bağırsaklarımda da çatlaklık olduğu için
Wowww çok iyi :)Ben hiç saymamıştım kaç gün oldu diye. Uygulamadan hesap yaptım. 1 yıl 2 ay 3 hafta olmuş.Darısı başınıza
Çok afedersin klozet mi kullanıyorsun? Bir kaç kez normal tuvalete gitmeyi dene sonra düzelirsin:) senle aynı sorunları yaşamıştım sigarayı bırakınca. Bu sekilde kendi kendine düzeldi sonra.Bende bol bol su içiyorum ama yok malesef sanki bağırsaklarm durmuş hiç yokmuş gibiler
Teşekkür ederimMaşallah1 sene görünce gözlerim oldu tebrik ederim sizii harikasınız
Si de başarabilisnşzWowww çok iyi :)
Tebrik ederim umarım sonsuza kadar devam eder :) Ben de sigara alkol hiç olmadı ama anneme bıraktırmak için çok uğraştım bırakmıyordu ben mi sigara mı dediğimde sigara derdiKızlar öncelikle merhaba . Sigarayı bırakalı tam 22 gün oldu benim gibi sigarayı bırakan var mı? Bıraktığında ne gibi şeyler değişti. Motive edici yazılarınızı paylaşıp destek olursanız sevinirim :)
Çok geçmiş olsun , Allah esirgesin. Eşim tarafında da kalp krizi riski çok yüksek. Ben içerdim eşim içmezdi. Kayınbabam ve kaynım kalp krizi geçirdi, iyiler şu an şükür. İkisi de bıraktı Sigarayı .Geçen sigara fiyatlarına baktık eşimle, içmeye devam etseydim geçinemezdik dedikTebrik ederim umarım sonsuza kadar devam eder :) Ben de sigara alkol hiç olmadı ama anneme bıraktırmak için çok uğraştım bırakmıyordu ben mi sigara mı dediğimde sigara derdiO derece çok içerdi ama sürekli tıkanma problemi vardı hem sigara hem kilodan dolayı bi gün gece çok kötü öksürdü tıkandı baya ölümden döndü yani biraz da tiksinmiş tabi o gün bugündür içmiyor 3 sene oldu herhalde yani tiksindirecek bi şeyler lazım aslında çünkü arkadaş ortamında veya başka bi yerde içen birini gördün mü canın istiyor başlıyorsun annem bundan önce kendi isteğiyle bırakmıştı ama arkadaşları hep içtiği için tekrar başlamıştı illa ki hasta olması gerekiyormuş
Teşekkür ederim size de geçmiş olsun. Aynen illa ki sağlık sorunu çıkıyor maalesefÇok geçmiş olsun , Allah esirgesin. Eşim tarafında da kalp krizi riski çok yüksek. Ben içerdim eşim içmezdi. Kayınbabam ve kaynım kalp krizi geçirdi, iyiler şu an şükür. İkisi de bıraktı Sigarayı .Geçen sigara fiyatlarına baktık eşimle, içmeye devam etseydim geçinemezdik dedik