Sigaradan sonra.

kuzum ya okadar uzun yazmışın ki ,şöyle bir sigara yakasım geldi okuyana kadar

Cok geçmiş olsun. Gozum korktu sagligimi ve cebimi de düşünüyorum suan biraksam ise baslayinca baslama ihtimalim cok yuksek.ogretmenim ben tenefusler onsuz gecmiyor :)

Cok geçmiş olsun. Gozum korktu sagligimi ve cebimi de düşünüyorum suan biraksam ise baslayinca baslama ihtimalim cok yuksek.ogretmenim ben tenefusler onsuz gecmiyor :)
Aslın da onu içicem diye stres oluyorsun , merak ettim okullar da nereler de içiyor hocalar bahçeye mi çıkıyorlar .

Ozeldeyim canim ben yangin merdivenimiz var bir de 9. Kat manzara da bir guzel ki

12.6=72 yapti yanlis islem mi ?
Günlül altı tl den hesaplamak gerek .
Ay da ödediğimiz para 30*6=180 tl
Toplam yılda ödediğimiz 180 *12 = 2160 yanlış hesaplamadıysam .
Yılda 2160 tl boşa gidiyor boşa gitse yine iyi kanser ediyor , dişlerimizi sarartıyor , öksürtüyor tıksırtıyor .
Birde bunu uzun yıllar içtiğimizi düşünelim .Beş sene de 11 000 tl ediyor .
Karı koca içiyorsa eğer 22000 tl yani bir araba fiyatı .
Yazık ya beş sene de bir araba çöpe.

Bir sey sorabilir miyim affiniza siginarak sanirim ikinizde evlisiniz.saatlerce internet basinda olmaniz evin icinde sorun yaratmiyor mu yani ne biliyim esiniz kiskanmiyor mu bu durumu?

Ozeldeyim canim ben yangin merdivenimiz var bir de 9. Kat manzara da bir guzel ki
Keşke arkadaşım olsaydın o manzrayı zehir ederdim sana sırf içirtmemek için , taktım mı bir şeye çok çirkefleşiyorum illallah ettirirdim
Anladım ki sen sigara içme ritüelini seviyorsun aslın da sevmiyorsun ama eski içmeyen haline dönmek istiyorsun .
Eğer tahminim yanlış değilse çok fazla sayıda içiyorsun .
Önce azaltmayı dene istersen .

Bnm esim sigara icmio sadece bn evet bya para gidiomus sagol akidem, maasi bin t zatn ev kira
kakulem kocam alisti artik bu forumda olmama :) kiskanio tabi ama uyku glne kadr dolaniym esim uyudu zatn uyumasa izjn vermzdi :) alisik bnm interntte gezinmeme bilio nerelere girdgmi sorun yapmio :)

Bir sey sorabilir miyim affiniza siginarak sanirim ikinizde evlisiniz.saatlerce internet basinda olmaniz evin icinde sorun yaratmiyor mu yani ne biliyim esiniz kiskanmiyor mu bu durumu?
Niye kıskansın ki canım kadınlar kulübündeyiz burayıda kıskanacaklarsa ölelim biz

En buyuk sorunda beraber sigara icmekten cok zevk aldigim bir ogretmen arkadasim var bi kac kez birakalim ancak beraber birakiriz dedim ama nafile birakmam diyor.suan izindeyken az iciyorum ama normalde 1 pakete yakin bitiyor.

Ben sanki evlenince hic bu kadar vakit geciremem gibi geliyor o yuzden soruyorum :) ya da ilk yillar mi oyle gecer bilemedimki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…