Sigaradan sonra.

Bu da benim son paketim 2 gitti kaldi 18.yalniz ben cok zorlanacagimi hissediyorum ve korkuyorum ama bu son bir daha paket almiyorum icmiyorum.

Ben sanki smdiden vuruo ama cekrdk aldrdm kocama ve korku flmi izliom smdik
ama sakibm ya sende birak »°

Birakiyorum canim.ben buyuk ihtimalle yarin o paketi bitiririm.cumaya temiz başlarım inşallah seni bir gun geriden takip etmis olacagim.akideme güveniyorum 3 gun garantisi verdi 4. Gun pazartesi ne olacak bakalim?

Valla kizlar moralinizi bozmak gibi olmasin ama ben 15 gün biraktim sonra basladim konuyu takip edicem hadi bana gaz verinde birakayim :)

Arkadaslar ben yapamaiom ilk gunum ama tum hayattn koptum sadece azalticam o kadar yok yapamiom ozur dilerim kakulem ;(

52 saat oldu bırakalı. uyuşukluk hat safhada. Bu sigara ne illet bir şeymiş onu anladım. dayanamayıp bir tane içseniz bile yılmayın tekrar devam edin içmemeye. Resmen madde bağımlılığı bu. Kendimi çok komik hissediyorum bana hükmeden bir şeyin kölesi gibi. Sinirlenip, hırsla direniyorum. Motivasyon olarak bunu edindim kendime. Haftasonuna denk getirmenizi tavsiye ederim ben de bu arada. o istekle savaşmaktan pek çalışamıyorum şahsen iki gündür.

X