Sigaradan sonra.

Ben sanki evlenince hic bu kadar vakit geciremem gibi geliyor o yuzden soruyorum :) ya da ilk yillar mi oyle gecer bilemedimki :)
Aynen canım biz on senelik evliyiz neredeyse , o ilk bir kaç yıl öyle oluyor .
Ya öyle bir zaman geliyor ki biz bunları nasıl aşmışız diyorsun .

O anlamda kiskanma degil biraz da benimle ilgilen gibi bir kiskanclik :) ben olsam esimi kiskanirim da :KK70:
tam ustune bastin ayagini kaldir :) ayni esimin dedigi konuya parmak bastin :) o da bundan dertliydivilk face actigimda buraya yeniden uye oldugimda :)ama alisti ve artik ikimDe beraber bisiler yapioz artk dvd aldk flm flan izleriz yani azaldi smdi 2-3 Haftaya nazaran dha az kiskaniyor :)

Ben de gorecek miyim o gunleri :):KK51::KK55:
Aynen canım biz on senelik evliyiz neredeyse , o ilk bir kaç yıl öyle oluyor .
Ya öyle bir zaman geliyor ki biz bunları nasıl aşmışız diyorsun .

tam ustune bastin ayagini kaldir :) ayni esimin dedigi konuya parmak bastin :) o da bundan dertliydivilk face actigimda buraya yeniden uye oldugimda :)ama alisti ve artik ikimDe beraber bisiler yapioz artk dvd aldk flm flan izleriz yani azaldi smdi 2-3 Haftaya nazaran dha az kiskaniyor :)

[QUm, post: 36538773, member: 140797"]Görürsün inşallah canım , yaşın da kaçtı senin sorması ayıp :)[/QUOTE]
26 yasindayim

Cnm evdeki pakette 3-5gibi bisi kaldi
anndeym bu aksm burda kalcm icmye devm ediom haliyle ama yarin son olcak aigara icmem annemlerede soledm denicem birakmayi die

Cnm evdeki pakette 3-5gibi bisi kaldi
anndeym bu aksm burda kalcm icmye devm ediom haliyle ama yarin son olcak aigara icmem annemlerede soledm denicem birakmayi die
ama deneyecegim demen hic ic acici degil birakacagim demelisin yoksa olmazki.anladigim kadariyla az da iciyorsun bitmedi gitti paket :) ben senin yerinde olsa 3-5 degil suan paketimde kac sigaram kaldigini bilir son sigaralarin tadini cikarmaya bakardim bunu turk kahvesiyle bunu cayla bunu yalnizken balkonda falan diye :)
Sen kolaylikla birakacaksin inaniyorum ben :)

Teskkurler cnm ama hatirlamiom kactane kaldi evet az iciom. Paketim evde annmden geciniom burda :) ah balkonda keyfli oluor zaten :)
Ama birakicm yaa

En onemlisi bu olsa gerek zaten.en buyuk yolu katetmissin.ya ben de boyle konusuyorum ama okuyanda sigrayi biraktim sana yardimci oluyorum zanneder :KK70: ama senden destek alacagim kesin :)

X