Aynen canım biz on senelik evliyiz neredeyse , o ilk bir kaç yıl öyle oluyor .Ben sanki evlenince hic bu kadar vakit geciremem gibi geliyor o yuzden soruyorum :) ya da ilk yillar mi oyle gecer bilemedimki :)
tam ustune bastin ayagini kaldir :) ayni esimin dedigi konuya parmak bastin :) o da bundan dertliydivilk face actigimda buraya yeniden uye oldugimda :)ama alisti ve artik ikimDe beraber bisiler yapioz artk dvd aldk flm flan izleriz yani azaldi smdi 2-3 Haftaya nazaran dha az kiskaniyor :)O anlamda kiskanma degil biraz da benimle ilgilen gibi bir kiskanclik :) ben olsam esimi kiskanirim da
Görürsün inşallah canım , yaşın da kaçtı senin sorması ayıp :)
Aynen canım biz on senelik evliyiz neredeyse , o ilk bir kaç yıl öyle oluyor .
Ya öyle bir zaman geliyor ki biz bunları nasıl aşmışız diyorsun .
tam ustune bastin ayagini kaldir :) ayni esimin dedigi konuya parmak bastin :) o da bundan dertliydivilk face actigimda buraya yeniden uye oldugimda :)ama alisti ve artik ikimDe beraber bisiler yapioz artk dvd aldk flm flan izleriz yani azaldi smdi 2-3 Haftaya nazaran dha az kiskaniyor :)
ama deneyecegim demen hic ic acici degil birakacagim demelisin yoksa olmazki.anladigim kadariyla az da iciyorsun bitmedi gitti paket :) ben senin yerinde olsa 3-5 degil suan paketimde kac sigaram kaldigini bilir son sigaralarin tadini cikarmaya bakardim bunu turk kahvesiyle bunu cayla bunu yalnizken balkonda falan diye :)Cnm evdeki pakette 3-5gibi bisi kaldi
anndeym bu aksm burda kalcm icmye devm ediom haliyle ama yarin son olcak aigara icmem annemlerede soledm denicem birakmayi die