Sigaradan sonra.

Canım sigara içmek kırık testiye su doldurmak gibi , asla bitmeyecek hep içmek isteyeceksin .
1 eylülde de durum bundan farklı olmayacak .
Ya eylul 1i beklemicem ben elimde yeni paket var 2/3gune biter o paket bitsin baska aldirmicam esime sigara paket biter bitmez birakicam fena gaza geldim nedense umarim basaririm :-/
su anda balkonda sigara icerkeb icimden bole yapmak geldi hadi destek olun bana 2-3 gune bitince paket bu son olicak hergn 6tl aticm kenara esimle anlasmistik o parayi bana verck ben biriktircem insl vazgecmem

Bırakıyor bırakıyor şükür rabbime :)

Ben de sen de o
kivilcimi cikaracak isigi gordum :KK70:
Keşke keşke ne büyük sevaba girerim var ya , gelsin sevaplar :-):-):-)
Ben nikotini küçük canavara benzetiyorum , biliyorum komik ama böyle deyince sigaradan farklı olarak başka bir şeyle savaşıyormuşum gibi geliyor.
O acıkıyor , nikotin istiyor ve ben ona bunu vermiyorum .
Bir zaman sonra ben onu duymayacağım bile ....
İlk önce el alışkanlığından kurtulmayı deneyebilirsin .

Tebrik ederim ben de hafif gaza mi geldim ne :)
Teşvikte çok önemli biliyorum , bırak var ya öyle büyük bir yük kalkacak ki üstünden .
Hele şöyle şöyle bıraktım diye ahkam kesebilme hissi çok güzel inan bana :-)
Sigarayı bıraktığın zaman nasıl bırakıcam şu laneti düşünmek yerine vay be nasıl bıraktım diye düşüneceksin .
Paran da sana kalacak , sağlığın düzelicek , üç gün sonra nefesine hayret edeceksin .

Teşvikte çok önemli biliyorum , bırak var ya öyle büyük bir yük kalkacak ki üstünden .
Hele şöyle şöyle bıraktım diye ahkam kesebilme hissi çok güzel inan bana :-)
Sigarayı bıraktığın zaman nasıl bırakıcam şu laneti düşünmek yerine vay be nasıl bıraktım diye düşüneceksin .
Paran da sana kalacak , sağlığın düzelicek , üç gün sonra nefesine hayret edeceksin .
:KK70: akidem sen bana bu sigarayi birkatirirsin

Neler yaşadın sen de biraz ayrıntılı anlatabilir misin canım :)
Birnci gün nikotin sakızı çiğnedim, en yüksek dozajını aldım yarım yarım çiğnedim çok iyi geldi ama oda nikotinli ya pek uzatmamak lazım.. İlk gün parmak ve dudak tiryakiliğimden kurtuldum.. Akşamda bütün çiğnedim ne miğdebulandırıcı bir şey offf.. Ertesi gün herşey bitti, tabi sinir sitres başladı.. Türkiyeye gitmiştim izne, çocukları annemle kv idare ettiler onlar fark etmesin sinirimi die.. 3 gün hep kocama sardım valla :KK43: herşey çok zoruma gidiordu..illa bir şeye sarılman gerek sigarayı bırakıosan.. Genellikle çekirdek fındık fıstıkla ağzını meşkul edersin, bende sakız ve su.. Sakız da bitti şimdi su bağımlılığım başladı :)) sigara yı sadece beynin yada ciğerlerin istemio, ağzın ve parmaklarında istio o yüzden elimde hep su şişesi vardı, halada var.. Bir diğer avantajıda benim için, böbrek sorunum vardı, suylada aram yoktu, şimdi oda düzene girdi şükür, bir taşla iki kuş :)) yüzümdeki kararmalar gitti siyah noktalar inanın artık yok diyebilirim, birde herkez soruyor yüz germemi yaptırdın sen diye , bu yaşta ? :)) gerçektende yüzümde çok değişti.. İnşallah isteyen herkez bırakır

:KK70: akidem sen bana bu sigarayi birkatirirsin
Canım sen yeter ki bırak ben seni saatlerce gazlarım :-):-):-)
Beraber başlarız sonra milletin başının etini yemeye tam yeşil aycı oluruz .
Benim uyku problemim vardı , ben hep geç yatıp geç kalktığım için sanıyordum, meğersem sigaradanmış.
Sigarayı bıraktıktan bir iki gün sonra bana bir kuvvet geldi inanır mısın sanki kuvvet macunu yedirmişler bana .
Hamileyken sigarayı bırakmıştım o zaman da kuvvetim çoktu ben sanıyordum ki içtiğim vitaminler beni öyle yapıyor . Sigara içmeyi bıraktığım içinmiş o yüzden kuvvetim yerine gelmiş .
Yeni anladım :-):-)

Birnci gün nikotin sakızı çiğnedim, en yüksek dozajını aldım yarım yarım çiğnedim çok iyi geldi ama oda nikotinli ya prk uzatmamak lazım.. İlk gün parmak ve dudak tiryakiliğimden kurtuldum.. Akşamda bütün çiğnedim ne miğdebulandırıcı bir şey offf.. Ertesi gün herşey bitti, tabi sinir sitres başladı.. Türkiyeye gitmiştim izne, çocukları annemle kv idare ettiler onlar fark etmesin sinirimi die.. 3 gün hep kocama sardım valla :KK43: herşey çok zoruma gidiordu..illa bir şeye aarılman gerek sigaayı burakıosan.. Genellikle çekirdek fındık fıstıkla ağzını meşkul edersin, bende sakız ve su.. Sakız da bitti şimdi su bağımlılığım başladı :)) sigara yı sadece beynin yada ciğerlerin istemio, ağzın ve parmaklarında istio o yüzden elimde hep su şişesi vardı, halada var.. Bir diğer avantajıda benim için, bönrek sorunum vardı, suylada aram yoktu, şimdi oda düzene girdi şükür, bir taşla iki kuş :)) yüzümdeki kararmalar gitti siyah noktalar inanın artık yok diyebilirim, birde herkez soruyor yüz germemi yaptırdın sen diye , bu yaşta ? :)) gerçektende yüzünde çok değişti.. İnşallah isteyen herkez bırakır
Amiiin canım inşallah , ben de ilk bir kaç gün çok sardım eşime allahtan oda sabırlı davrandı.
Böbreklerin için su içmeye başlamana sevindim , bırakırken başka iyi bir şeye sebep olmuş.
Cilt olayına ben pek bi şaşırdım , meğer ne zarar veriyormuş ama yavaş yavaş yaptığı için anlamıyoruz.

Bende de artik evlenince birakirim dusuncesi var evlendikten 6 ay sonra falan hamile kalmayi istiyorum Allah izin verirse ve vucut 6 ay da topluyormus kendini diye duymustum

Amiiin canım inşallah , ben de ilk bir kaç gün çok sardım eşime allahtan oda sabırlı davrandı.
Böbreklerin için su içmeye başlamana sevindim , bırakırken başka iyi bir şeye sebep olmuş.
Cilt olayına ben pek bi şaşırdım , meğer ne zarar veriyormuş ama yavaş yavaş yaptığı için anlamıyoruz.
Kesinlikle doğru , biz farketmiyoruz, birden olan bir şey deil ya, zamanla yıprandığımızı yada cildimizin böyle olduğunu düşünüyoruz , ama deilmiş.. Ben sigarayı bırakırken bunları bilmeden bıraktım, o yüzden çok şaşırdım bu kadar yararını görünce.. Harbi allah bizim kocalara o 3 gün çooook sabır veriyor :))

Ben kendime senin kadar guvenemiyorum suan :KK43: seni de yoldan çevirmek istemem
Limit koy canım kendine , 10 tane içiyorsan 9 a düşür .
Yarın mesela say ne kadar içtiğini , öbür gün bir sayı aşağı çek böyle böyle azalt.
İlla bir sefer de kesmek zorun da değilsin .

Bende de artik evlenince birakirim dusuncesi var evlendikten 6 ay sonra falan hamile kalmayi istiyorum Allah izin verirse ve vucut 6 ay da topluyormus kendini diye duymustum
Benleme evlenmeyi, hem nefesin mis gibi koksun işte ohhh.. Sigara kırizim gelince kendine 10 dakika ver ( bunlar benim tekniklerimdi) sonra canın istemio, bi. Evi küsüyosun :))) birde uzun bir aüre ben sigarayı bıraktım demedim ben, yasak herkeze olduğu gibi banada tatlı geliyor naapiim :) :) ben hep şey dedim ya bırakmadım istersem içerim noolacak, hani yasak koymadım kendime.. Tabiikide istedi cnm tabiikide son bitane içsemmiki dedim ama yok 10dk 20 dk derken üçüncü günü atlattınmı tmm dır.. 10 gün geçsin o zaman bıraktım de, beynin baskı yapamıyor sana.. Kolay gelsin

Canım doktorlar söylemiyorlar ama en az iki sene önce bırakmak gerekmiş.
Vucutta zehir birikiyor , atılması da zaman alıyor .

X