Sigaradan sonra.

Benim kac 40 oldu :) iradesizim biraz galiba :)

Bende günde 2,5 paket içiyordum.. Azalta azalta bırakıcam dedim, nasıl bir psikolojiyse günde 3 pakete çıktı.. 6 ay önce birden bıraktım.. İlk üç gün çoooooooook zordu.. Ne yalan söyliyeyim
Hala özlüyorum meret i.. Bilsemki günde 5/6 içicem hemen başlarım, ama biliyorum yine en az iki paket e çıkacak, o yüzden bir tane bile yakmaya cesaretim yok.. Zaten yanımda içenlere falanda kızmıyorum artık, oruç tutar gibi, kendine tutacaksın kimseyi rahatsız etmeden. Sigarada öyle madem bıraktın kimseye karışmıcaksın(( diye avutuyorum kendimi)) bırakmak isteyrn herkeze kolay gelsin allah yardımcınız olsun

Neler yaşadın sen de biraz ayrıntılı anlatabilir misin canım :)

Niyetlenirsen veya başlarsan bize de haber et olur mu .
Soz ilk isim buraya yazmak olacak.isi n kotusu konustukca canim cekti :) ama bu aralar erteliyorum hep çooook canim cekene kadar icmiyorum azalttim biraz surekli evde olmam da avantaj balkona falan cikmam lazim.ama boyle azaltarak birakilmayacagini biliyorum

Bende birakmaya niyetlendim eylul 1de die nietlendim gunluk bile actim eylul birden itibaren yazicam gunlugume
ama basarirmiyim bilmiorm bende iradesizim 40yil icen babam bile bi anda birakti hem sagli sebebiule idi ama bi anda birakti 4senedir icmio hala
bende birakmak istiyorum ya benide yalnz birakmayin arkadaslar basarirmiyim daha onxe basaramadim hic ama smdi istiyorum parasini biriktrmek en buyuk destekcim esim o icmio benmde birakmami desteklio icmeme bisi demez of if ne zor su sigara birakna isi birakanlara hayranim :-/

Gunluk yerine buraya yaz belki sayende ben de birakirim

Bugün mu ne kendimi ne sizi kandirmak istemem suan o psikolojide gormuyorum kendimi neyi bekliyorum bilmiyorum ama o gun bugun degil :)
Cidden hadi bugün bırak şu sigayı, tekrar başlamayı düşünürsen buraya yaz ki paylayalım seni :I
u

Üç gün canım ilk üç gün atlattın mı gelsin , gelsin sağlık , gelsin tertemiz nefes , gelsin güzel cilt gelsin paracıklar
Sen baya niyetlisin bence öyle olmasa hiç topiğin yanından bile geçmezdin , bi kıvılcım gerek sana..

Hadi bakalım bir şey kalmamış eylüle , etrafa iyice duyursan biraz da mecbur kalırsın bırakmaya :)
Bugün içmediğim sigara paramla hobim için gittim silikon tabancamı aldım ve alırken fiyatına hiç bakmadım bile artan paramla aldım nihayetinde :) İnşallah ilk bir kaç günün kolay geçer dua edicem senin için :) Topiğin linkini atar mısın abone olayım bildirim gelsin bana da :)

Bugün mu ne kendimi ne sizi kandirmak istemem suan o psikolojide gormuyorum kendimi neyi bekliyorum bilmiyorum ama o gun bugun degil :)

u
of aslinda bende eylul 1de die kendimimi kandiriyorum acaba ?
Yarin biraksam normali o aslinda babam aninda birakti cebinde paketi varken hemde :-/ of yarin annme gitcm kalcm babam haric herkes icio evde yaa nasl dayancm peki ?

Ben de sen de o kivilcimi cikaracak isigi gordum

cnm tlefiodan giriyorym link atamiom

Yarin biraksam normali o aslinda babam aninda birakti cebinde paketi varken hemde :-/ of yarin annme gitcm kalcm babam haric herkes icio evde yaa nasl dayancm peki ?

Canım onlar içiyorsa içiyor sen hiç de etkilenmezsin sen gururlu gururlu ben bıraktım siz için daha de Onlarda utansın kendilerinden

Ya eylul 1i beklemicem ben elimde yeni paket var 2/3gune biter o paket bitsin baska aldirmicam esime sigara paket biter bitmez birakicam fena gaza geldim nedense umarim basaririm :-/
su anda balkonda sigara icerkeb icimden bole yapmak geldi hadi destek olun bana 2-3 gune bitince paket bu son olicak hergn 6tl aticm kenara esimle anlasmistik o parayi bana verck ben biriktircem insl vazgecmem

Canım sigara içmek kırık testiye su doldurmak gibi , asla bitmeyecek hep içmek isteyeceksin .
1 eylülde de durum bundan farklı olmayacak .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…