Benim kac 40 oldu :) iradesizim biraz galiba :)Olsun canım , ben de daha önce iki kere bıraktım toplam da iki sene içmedim .
İçmediğim zamanlar bile kar kar bana .
Zaten tamamen bırakanların geçmişin de bu gel gitler normalmiş.
Biz aslın da sigara içerek sigara içmeyen bir insanın rahatlığını yakalamak istiyoruz.
Her gün eline 10 tl alıp çakmakla yakar mısın tabi ki yapmazsın .
Hem paramızı yiyor,hem kanser ediyor bizi .
Ben bırakmadan bir hafta önce başlamıştım zaten bırakmak istiyorum yarın bırakıcam , öbür gün kesin bırakıcam derken en son bıraktım .
Dilinde olsun yine .
Bir şeyi kırk kere söylersen olurmuş ya :)
Umarim basaririm
Niyetlenirsen veya başlarsan bize de haber et olur mu .Umarim basaririm
Cok denedim ama beceremedim dedim ya sanirim iradesizim birazBaşarmak istiyorsan şimdi bırak bence.
Neler yaşadın sen de biraz ayrıntılı anlatabilir misin canım :)Bende günde 2,5 paket içiyordum.. Azalta azalta bırakıcam dedim, nasıl bir psikolojiyse günde 3 pakete çıktı.. 6 ay önce birden bıraktım.. İlk üç gün çoooooooook zordu.. Ne yalan söyliyeyim
Hala özlüyorum meret i.. Bilsemki günde 5/6 içicem hemen başlarım, ama biliyorum yine en az iki paket e çıkacak, o yüzden bir tane bile yakmaya cesaretim yok.. Zaten yanımda içenlere falanda kızmıyorum artık, oruç tutar gibi, kendine tutacaksın kimseyi rahatsız etmeden. Sigarada öyle madem bıraktın kimseye karışmıcaksın(( diye avutuyorum kendimi)) bırakmak isteyrn herkeze kolay gelsin allah yardımcınız olsun
Soz ilk isim buraya yazmak olacak.isi n kotusu konustukca canim cekti :) ama bu aralar erteliyorum hep çooook canim cekene kadar icmiyorum azalttim biraz surekli evde olmam da avantaj balkona falan cikmam lazim.ama boyle azaltarak birakilmayacagini biliyorumNiyetlenirsen veya başlarsan bize de haber et olur mu .
Cidden hadi bugün bırak şu sigayı, tekrar başlamayı düşünürsen buraya yaz ki paylayalım seni :ICok denedim ama beceremedim dedim ya sanirim iradesizim biraz
Gunluk yerine buraya yaz belki sayende ben de birakirimBende birakmaya niyetlendim eylul 1de die nietlendim gunluk bile actim eylul birden itibaren yazicam gunlugume
ama basarirmiyim bilmiorm bende iradesizim 40yil icen babam bile bi anda birakti hem sagli sebebiule idi ama bi anda birakti 4senedir icmio hala
bende birakmak istiyorum ya benide yalnz birakmayin arkadaslarbasarirmiyim daha onxe basaramadim hic ama smdi istiyorum parasini biriktrmek en buyuk destekcim esim o icmio benmde birakmami desteklio icmeme bisi demez of if ne zor su sigara birakna isi birakanlara hayranim :-/
uCidden hadi bugün bırak şu sigayı, tekrar başlamayı düşünürsen buraya yaz ki paylayalım seni :I
insl tamam cnm yaArim tabi insl birakirsam tabi bende burasi sayesinde birakirim inslGunluk yerine buraya yaz belki sayende ben de birakirim
Üç gün canım ilk üç gün atlattın mı gelsin , gelsin sağlık , gelsin tertemiz nefes , gelsin güzel cilt gelsin paracıklarSoz ilk isim buraya yazmak olacak.isi n kotusu konustukca canim cekti :) ama bu aralar erteliyorum hep çooook canim cekene kadar icmiyorum azalttim biraz surekli evde olmam da avantaj balkona falan cikmam lazim.ama boyle azaltarak birakilmayacagini biliyorum
Hadi bakalım bir şey kalmamış eylüle , etrafa iyice duyursan biraz da mecbur kalırsın bırakmaya :)Bende birakmaya niyetlendim eylul 1de die nietlendim gunluk bile actim eylul birden itibaren yazicam gunlugume
ama basarirmiyim bilmiorm bende iradesizim 40yil icen babam bile bi anda birakti hem sagli sebebiule idi ama bi anda birakti 4senedir icmio hala
bende birakmak istiyorum ya benide yalnz birakmayin arkadaslarbasarirmiyim daha onxe basaramadim hic ama smdi istiyorum parasini biriktrmek en buyuk destekcim esim o icmio benmde birakmami desteklio icmeme bisi demez of if ne zor su sigara birakna isi birakanlara hayranim :-/
iinsl tamam cnm yaArim tabi insl birakirsam tabi bende burasi sayesinde birakirim insl
of aslinda bende eylul 1de die kendimimi kandiriyorum acaba ?Bugün mu ne kendimi ne sizi kandirmak istemem suan o psikolojide gormuyorum kendimi neyi bekliyorum bilmiyorum ama o gun bugun degil :)
u
Ben de sen de o kivilcimi cikaracak isigi gordumÜç gün canım ilk üç gün atlattın mı gelsin , gelsin sağlık , gelsin tertemiz nefes , gelsin güzel cilt gelsin paracıklar
Sen baya niyetlisin bence öyle olmasa hiç topiğin yanından bile geçmezdin , bi kıvılcım gerek sana..
Hadi bakalım bir şey kalmamış eylüle , etrafa iyice duyursan biraz da mecbur kalırsın bırakmaya :)
Bugün içmediğim sigara paramla hobim için gittim silikon tabancamı aldım ve alırken fiyatına hiç bakmadım bile artan paramla aldım nihayetinde :) İnşallah ilk bir kaç günün kolay geçer dua edicem senin için :) Topiğin linkini atar mısın abone olayım bildirim gelsin bana da :)
Üç gün canım ilk üç gün atlattın mı gelsin , gelsin sağlık , gelsin tertemiz nefes , gelsin güzel cilt gelsin paracıklar
Sen baya niyetlisin bence öyle olmasa hiç topiğin yanından bile geçmezdin , bi kıvılcım gerek sana..
Hadi bakalım bir şey kalmamış eylüle , etrafa iyice duyursan biraz da mecbur kalırsın bırakmaya :)
Bugün içmediğim sigara paramla hobim için gittim silikon tabancamı aldım ve alırken fiyatına hiç bakmadım bile artan paramla aldım nihayetinde :) İnşallah ilk bir kaç günün kolay geçer dua edicem senin için :) Topiğin linkini atar mısın abone olayım bildirim gelsin bana da :)
cnm tlefiodan giriyorym link atamiomÜç gün canım ilk üç gün atlattın mı gelsin , gelsin sağlık , gelsin tertemiz nefes , gelsin güzel cilt gelsin paracıklar
of aslinda bende eylul 1de die kendimimi kandiriyorum acaba ?
Yarin biraksam normali o aslinda babam aninda birakti cebinde paketi varken hemde :-/ of yarin annme gitcm kalcm babam haric herkes icio evde yaa nasl dayancm peki ?
Canım sigara içmek kırık testiye su doldurmak gibi , asla bitmeyecek hep içmek isteyeceksin .of aslinda bende eylul 1de die kendimimi kandiriyorum acaba ?
Yarin biraksam normali o aslinda babam aninda birakti cebinde paketi varken hemde :-/ of yarin annme gitcm kalcm babam haric herkes icio evde yaa nasl dayancm peki ?