- 16 Eylül 2009
- 14.383
- 24.221
-
- Konu Sahibi maviduvar1
ben de kurtulabilsem keşke şu zıkkımdanbunu yazarken de elimde hala sigara var
2 sene önce bıraktım ilk defa, 5 ay sürdü. sonra bi arkadaşın yak 1 tane noolacak demesiyle başladım,gerisi geldi hemeno 5 ayda çok kilo aldım,sürekli abur cubur vs. en çok cildime iyi geldi yaa,2 haftada insanın rengi açılıyo,suratı parlıyo valla. hatta şu anda da en çok cildim için istiyorum bırakmayı :44: ayyy gaza getirin beni yarın bırakayım kızlar! bugün bırakamam çünkü şu anda yeni paketi açtım
yarın 5. ayım bitecek. ama benim son birkaç gündür canım sigara istemeye başladı. havalar ısınınca sanırım, psikolojik bir savaş halindeyim. biliyorum bir tane içsem gerisi geleck. of allahım ne oluyor bana aylar sonra. bitmeyecek mi bu kölelik...
ara ara benimde canım istiyo hala ,sonra balkonda karşı komşumu görüyorum ,kemoterapiden dökülmüş saçları ,kaşları yüzü çökmüş inşallah iyileşiyo tedavisi çok iyi gidiyo ama oda akciğer kanseri olduğunu öğrendikten sonra sigarayı bıraktı ,
biz geç kalmamak için ,çocuklarımızla daha güzel günler için bırakmadıkkı bu zıkkımı eeee o kadar yol almışken şimdi geri dönüş olmaz olamaz
istersen daha sık yaz ,konuşalım ama sigaraya geri dönmek yok anlaştık mı
hafta sonu bir günlüğüne tatile gittik. kaldığımız otel denizin dibindeydi. yemekten sonra efil efil esen rüzgarla nasıl canım istedi anlatamam. eee eşimde içiyor. yani sigara her an elimin altında. geçen yılki bırakma sürecimdede 6. ayı doldurmak üzereyken başlamıştım. sanki yeni bırakıyor muşum gibi arad içsem mi demeye başladım. off offf
arada olmuyo canım ya :/ ben de çok denedim, lanet olsun benim en fazla aram 2 gün sürüyor. sen ne güzel 6 ay başarmışsın öncesinde. iradelisin bunu sakın unutma, bol bol sakız çiğne :/ başlamamaya çalış.
tam 22 senedir içiyorum ve yeter artık demek istiyorum
bende kaç zamandır bırakmaya çalışıyorum ufak denemelerim oluyor başaramıyorum ama sizin topiğinizi okuyunca özendim
bırakmayı istiyorum gerçekten ve bugün başlıycam eğer sen başlarsan hevesim kırılır lütfen devam et ki bende senden destek alıym çantamda tek sigaram kaldı onuda iş çıkışı içmeyi düşünüyorum