Sigaradan kurtuluyorum

3 haftayı devirdim Allahın izniyle....şu ana dek tabiki şiddetli krizlerim oldu ama öyle öldüm bittim olmadım. spora da devam ediyorum. düne kadar çok düzenli olmasa da slim in 6 yapıyordum. dünden beri leslie yapıyorum. spor yaparken hem vakit geçiriyorum hem de kendim için birşeyler yapmanın mutluluğunu yaşıyorum. kilo vermeme yada incelmeme yardımcı olursa değmeyin keyfime....

keşke başlığınızı değiştirebilseniz nikotin canavarından kurtuldum olabilir belki ben açarım bu başlıkla :) bu gün sigarasız 2nci günüm ama tedavim başlayalı 16 gün oldu zybanla bırakıyorum inşallah aslında tam manasıyla bıraktım demem için bu tedaviyi başarı ile sonuçlandırmam gerekiyor bende ki en belirgin duygu karmaşası oldu koca bi boşluktayım sanki boş boş bakıyorum herşeye elimi kaldırmasam ne iyi olur diyorum miskinim hareket hiç yok zorla bi yemek yapıyorum hepsi o alınganım eşim iyi niyetle de bişey dese başlıyorum ağlamaya tuhaflaştım farkındayım kimse olmasın etrafımda istiyorum tek başıma kalmak istiyorum istiyorum da istiyorum ama en çok ta BIRAKTIM demek istiyorum sana da azimle devam diyorum iraden kazanır umarım destekçiyim evet allencarı da ara ara izle bana da çok iyi geliyo ordaki nikotin canavarı var ya onu yenmek istiyorum pis böcükkk işte böyleee görüşürüz yine

artık çok fazla gün saymıyorum. sigara gün içinde hemen hemen hiç aklıma gelmiyor. akşamları leslie ile yürüyorum. duştu falan derken vakit geçiyor. cildimde inanılmaz değişimler görüyorum. eskiden sanki yanaklarım içine çökük gibiydi. şimdi b ir doluluk canlılık geldi. kendimi çok güzel buluyorum.ve çok mutluyum...

ben tam gaz devam ediyorum. canım neredeyse hiç sigara istemiyor. leslie ile yürüyorum. nikotinden kurtulmaya çalışıyorum. sabahları o iğrenç tadı eskisi kadar yoğun hissetmiyorum artık. bugün sanıyorum 25. gündeyim....

ohhhhh tam 27 gündür uzağım o dumandan, pislikten....175 lira cepte.....süperim süperrr......

33. gündeyim. ama son 1-2 gündür canım sigara içmek istiyor. hani acaba günde 1 2 tane içsem mi şeklinde şeytanın oyunlarıyla başbaşayım. öyle kriz şeklinde değil de hani sohbette istenen türden. bu nikotin krizinden çok daha tehlikeli.

Tehlikeli sularda gezmeyin derim.Bende aynı durumdayım.21 aralıkda biorezonans ve akapuntur yaptırdım(önceden biorezonansla bırakdım yeniden başladım)ilk zamanlar kriz gelmesine rağmen azaldı.ancak neden bilmiyorum biorezonansın çipini çıkarıp akapunturunda iğneleri düşünce sanki nöbetler geliyor.Özellikle 2-3 gündür.Nerdeyse 2 ay olacak ne bunlar bilmiyorum napıcam.

Son düzenleme:
37. gün bitiyor. süper süper......2 gündür falan hiç canım istemiyor. sigara içerken kebab, pide benzeri şeyler yediğimde arkasından çok sigara içerdim. doymazdım resmen. şimdi de bu tür şeyleri yediğimde canım istiyor. eee 2 gündür de diyetteyim. nasılsa artık yemem. sigara içmemenin en güzel yanı ne biliyor musunuz....çocuğuma korkmadan, doya doya sarılmak...içim rahat onu öpmek koklamak...daha ne olsun....

''çokmuseyistedim''arkadaşım ilk sayfadan itibaren tüm yazılarını okudum.gerçekten seni tebrik ediyorum.37.gün diyebilmek çok büyük bir başarı.15 yıldır içiyorum demişsin.Günde ne kadar içiyordun?Bunu merak ettim.

Ben de 11 yıldır kullanıyorum.Günde ortalama 1paket içiyorum.Uzun zamandır bırakmak istiyorum.1-2 kez denemem oldu.En çok 3 gün dayanabildim.Ve C.tesi günü bırakmaya karar verdim.Oyüzden şimdilik psikolojik olarak hazırlıyorum kendimi.Ama çok zor olacak biliyorum.

29 yaşındayım ve öğretmenim.Her teneffüs zili çaldığında dışarıya sigara içmeye atıyorum kendimi.Kış yağmur çamur dinlemiyorum.En çok o anları nasıl atlatabilrim diye korkuyorum.Ama artık kurtulmak istiyorum bu illetten.Eşim içmiyor oyüzden daha kolay olması lazım ama yine de başaramamaktan korkuyorum.Ayrıca bebeğim olsun istiyorum.En çokta bu yüzden bırakmak istiyorum.Hormon değerlerimde çok iç açıcı değil.Bu alışkanlığımın da değerleri etkilediğini düşünüyorum.o yüzden artık yeter gerçekten çıkarmak istiyorum hayatımdan sigarayı..

Seni takip edeceğim bu süreçte bana umut oldun..C.tesi günden itibaren daha çok uğrayacağım buraya.İnşallah bende senin gibi 37.gün demeyi başarabilirim.İmreniyorum bu alışkanlıktan vazgeçmeyi başaranlara..Darısı başıma..Görüşmek üzere..

merhaba
ben günde 1 paket içiyordum. hatta bir ara 2 pakete çıkarmıştım.
nacizane benim sana tavsiyem. al paketini cuma akşamı. aç netten sigarayı bırkamanın kolay yolunu. hem iç hem izle. tabiki bu video tek başına bir işe yaramaz. ama sigara bağımlılığına farklı bakmanı sağlıyor. ve sigarayı bırakırken acı çekmiyorsun. aslında keyif alıyorsun.
sigarayı bırakmak zor değil aslında zor olan yeniden başlamamyı başrmak. kriz geldiğinde canım sigara istiyor diye oturduğun yerde kukumav kuşu gibi düşünme. başka birşeyle meşgul ol. duşa gir, meyve ye, su iç ama yudum yudum, yada çık balkona derin nefesler al....bir zaman sonra geçiyor kriz...
sigara içmemek süper birşey...yaşamıma getirdiği çok artısı var, hiç eksisi yok....

ben burdayım. her zaman yaz. sana bol sabır diliyorum....

merhaba canım.seni çok ama çok tebrik ediyorum.hatırlarsan bende bırakmak istiyorum diye başlarda yazmıştım.ama olmadı.bırakamadım.fakat hiç aklımdan çıkmadı bırakmak düşüncesi.nete girebildiğim zamanlarda hep takip ettim seni.çok imrendim.çok gurur duydum.elime her sigara aldığımda ben neden yapamayayım diye düşündüm ama şeytan beni halime bırakmıyor demekki.ama artık kesin kararlıyım ve yardımını rica ediyorum.ben hesapladım yaklaşık 13 yıldır içiyormuşum bu mereti.hamilelik ve emzirme döneminde günde 2 tane fln içiyordum.şimdi 3 günde 1 paket bitiyor.artık bırakınca kilo almaktanda korkmuyorum.alırsam alayım.yeterki kurtulayım zıkkımdan.diyet spor fln yaparım.hergün buraya bugünde içmedim diye yazbilirim inş. senin gibi.

sigarayı bırakabilmek için ki ben bile daha bıraktım diyemiyorum karar vermek çokı önemli. ve sürekli kendini motive etmek. tabi ki hala sinirlendiğimde aklıma geliyor ama sanki içsem sinirim geçecek mi diyorum. cildimdeki ve saçlarımdaki değişime inanamıyorum. bu yaşıma dek hiç kendim i bu kadar güzel hissetmemiştim. dişlerim bembeyaz. tırnaklarım bembeyaz.
bence bol bol oku. burada bu konuda açılmış bir sürü topik var. boş kaldıkça oku. başaran çok kişi var. ben 2 kilo aldım. pazartesiden beri diyetteyim. sanırım 1 kilosunu verdim bile. tabiki cebimde kalan para da cabası. az önce iki kazak aldım. tek çekim. 110 lira tuttu. bu para 15 günlük sigara param. eskiden olsa bilmem kaç takside böldürürdüm.
kısacası sigara içmemek harika bir duygu.sadece krizler zorluyor insanı birde sohbette falan içememek. ama umuyorum onlarda geçecek.
eğer bırakmaya karar verirsen yaz..iyi haberlerini bekliyorum....

çok merak ettiğim birşey var sigarayı bıraktktan sonra cildinizde ne gibi değişiklikler oldu?

cildim eskiden ne kadar bakım yapsam da ki günlük bakımımı hiç aksatmam böyle ne bileyim kirli gibi görünürdü. yanaklarım çökük gibi duruyordu. yanaklarımın ve burnumun üzerinde geniş gözenekler vardı. dudaklarım çok solgundu. şimdi günlük bakımımı yine aksatmıyorum. sabah kalkınca yüzüm pırıl pırıl oluyor. cildim böyle bebek gibi dokununca yumuşacık. yanakalrıma da bir dolgunluk geldi. saçlarım da pırıl pırıl parlıyor resmen. çalıştığım kurumda sigara kullanan çok bayan var. geçenlerde bir gün oturuken şöyle uzaktan inceledim ciltylerini. odama geçince kendime baktım. arada dağlar kadar fgark var. tv de dinledim. sigara kullanan ve kullanmayan aynı yaştaki iki insanın görünümü arasında 10 yaş fark olurmuş.

benim cildimde çok güzeldi fakat uzun süredir sigara içmemden kaynaklı anlamsız lekeler oluştu yüzümde en önemliside göz altı morluğum ve çöküklüğüm acaba bırakınca geçermi diye merak ediyorum zaten 3 gündür sigara ile savaş halindeyim topicime uğramıştınız zaten belki hatırlarsınız

42 günümdeyim. aslında artık gün saymıyorum en son sigaramı 8 ocak 2012 pazar akşamı içmiştim. artık hafta sayıyorum. 6 hafta oldu. bu kadar zamandır tek fırt çekmedim ve ben çok mutluyum. artık canım hiç sigara istemiyor. kriz falan da yaşamıyorum. neredeyse tamamen unuttum diyebilirim. sadece arkadaş ortamında canım istiyor. onu da atlatıyorum bir şekilde....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…