''çokmuseyistedim''arkadaşım ilk sayfadan itibaren tüm yazılarını okudum.gerçekten seni tebrik ediyorum.37.gün diyebilmek çok büyük bir başarı.15 yıldır içiyorum demişsin.Günde ne kadar içiyordun?Bunu merak ettim.
Ben de 11 yıldır kullanıyorum.Günde ortalama 1paket içiyorum.Uzun zamandır bırakmak istiyorum.1-2 kez denemem oldu.En çok 3 gün dayanabildim.Ve C.tesi günü bırakmaya karar verdim.Oyüzden şimdilik psikolojik olarak hazırlıyorum kendimi.Ama çok zor olacak biliyorum.
29 yaşındayım ve öğretmenim.Her teneffüs zili çaldığında dışarıya sigara içmeye atıyorum kendimi.Kış yağmur çamur dinlemiyorum.En çok o anları nasıl atlatabilrim diye korkuyorum.Ama artık kurtulmak istiyorum bu illetten.Eşim içmiyor oyüzden daha kolay olması lazım ama yine de başaramamaktan korkuyorum.Ayrıca bebeğim olsun istiyorum.En çokta bu yüzden bırakmak istiyorum.Hormon değerlerimde çok iç açıcı değil.Bu alışkanlığımın da değerleri etkilediğini düşünüyorum.o yüzden artık yeter gerçekten çıkarmak istiyorum hayatımdan sigarayı..
Seni takip edeceğim bu süreçte bana umut oldun..C.tesi günden itibaren daha çok uğrayacağım buraya.İnşallah bende senin gibi 37.gün demeyi başarabilirim.İmreniyorum bu alışkanlıktan vazgeçmeyi başaranlara..Darısı başıma..Görüşmek üzere..