Sigaradan kurtulmak isteyenler

Cok cok onemli kural asla ve asla bir nefesden birsey olmaz dusuncesi ile o birtek nefesi dahi icimize cekmemek

Hadi yeniden bıraktim sayenizde gaza geliyorum bu defa son olur inşallah
Ay hadi insaAllah bende eksi sozlukte birinin hikayesini okuyarak kendimi gaza getiriyordum
Eger birakabirlirseniz adiniza cok sevinirim ama suan biliyorumki isteyince basarilmayacak hic hirsey yok bayramda evimde misafir vardi ve fosur fosur sigara ictiler onlara ozenmek yerine yazik nasilda bir gayret kendilerini zehirliyorlar iyiki kurtulmusum dedim farkinda bile olmadan peşi sira sigara yakiyorlar ayni eski ben gibi onlar icin cok uzuldum

2020 kurban bayrami 4. Gun sigarasiz ikinci bayramim oldu cokta guzel oldu yaa kendimden beklemedihim performanslari gosteriyorum beni cok mutlu ediyor ama biliyorumki Rabbim yardim ediyor onun sayesinde

Of benim misafirler de koltuğu yaktılar. Ufacık bir yer Ama koltuğu çok beğenerek almıştım daha yeniydi.
Biz de içiyoruz o yüzden içmeyin demedik ama sigara yüzünden koltuğumda eski arabalardaki gibi ufak bir delik var şimdi

Bırakınca sınırlı stresli olurum diye düşünüyorum ama Eylül ayında bırakacağım. Konuya yazarım inşallah unutmazsam.

Bırakınca sınırlı stresli olurum diye düşünüyorum ama Eylül ayında bırakacağım. Konuya yazarım inşallah unutmazsam.
Tavsiyem ozaman simdiden bir antidepresan baslamaniz doktor kontrolunde, ben tesaduf olarak baska rahatsizligimdan dolayi sigarayi birakmadan 20 gun once lustral kullanmaya baslamisdim. 3 ay kadarda kulandim daha sonra biraktim. Onunda faydasi oldu galibaki hic dusundugum gibi sinirli olmadim

Cok uzucu birsey bende yasadimisdim cok kez gecmis olsun. Ama cigerlerimizin ve icimizde zarar vermedigi zerre yer olmayan vucudumuzun yaninda hic birsey gibi geliyor suan gözüme ama icerken bunu dusunemiyoruz bile cunku esiriz ama ben elhamdulillah 5 aydir ozgurum

Acaba doktora sigarayı bırakmak istiyorum ama birakinca da sinirli oluyorum desem ona gore bi ilac verir mi ya da önümüzdeki ay melisa çayına başlarım.

Cok tebrik ederim sizi.Daim olsun insallah.Ne kadar zamandir ve günde kac tane içiyordunuz? Benim sigara içişim cok enteresan ; günde 3 kez ,sabah,öğle ve aksam iciyorum ilac gibi ,tövbe :)) Uzun yillardir böyle.Yani bi 25 yıl olmustur ve hic arttirmadim ,zaten icemem istesem de ,3 den fazlasini icim almiyor ve o 3 ü de birakamiyorum maalesef Böyle benim gibi olan var mi? Bir de ; yalnizken iciyorum ve türk kahvesi ile iciyorum.Başkalariylen ,sohbette vs icemiyorum.Enteresan buluyorum kendimi bu konuda:)

2008 de basladim ve 2020 mart in 2 sine kadar bir fiil ictim idare etmis halim ile gunde bir paket iciyordum eger arkadas ortami ise daha fazla ve ben resmen yiyordum kulunu bile okadar bagimli idim. Bor arkadasim vardi sigarayi jirakan ama gece uatmadan mutlaka bir tane icen hala iviyordur calistigim yerden taniuordum. Ama allen carin kitabinda gunde bir tane icende 3 paket icende ayni bagimli diyordu. Ve sigarayi az icmek arayi uzatmak sigaraya verilen degeri artiriuormus cunku daha uzun sure sonra icilen sigara daha zevk verir gibi hissetmene sebep olurmus dogrudur cunku ben midem bulansada canim istemesede yakmak icin yakiyordum sigarami zevk almadan iciyordum cogunu

Ben gibi takıntılı insan bıraktıysa bence imkansız değil herkes birakabilir

Ben geldim ama hic mutlu degilim cevremdeki olumsuzluklar bile beni derinden üzmeye yetiyor

Şuan anlamsiz bir bosluk icindeyim ve aklimda sigara nerden çıktıki simdi buu Allahnim neolur biran once gecsinnn

Ben geldim giresundayim ve halaa anlamsiz bir bosluk ve sigara istegi devam ediyor. Tatilimden bir sey anlamama sebep iluyor bu durum belkide tatil yüzünden icme istegi duydum bilemiyorum sanki sigarayi yeni birakiyormus gibiyim geçicidir ama nezaman gecicek bilmiyorum bir an once gecmesini cok ama cok istiyorum

Eklentiler

• Screenshot_20200814-223831_Photos.jpg
    63,3 KB · Görüntüleme: 21
  • Screenshot_20200814-223733_Photos.jpg
    84,5 KB · Görüntüleme: 21
  • Screenshot_20200814-223707_Photos.jpg
    43,4 KB · Görüntüleme: 23
Gunaydin gunlukcum cok coknzor bir sinavdan geciyorum desem hic abartmis olmam. Oyl3 boyle degill acayip sigara istegi icerisindeyim kendimle nefsimle beynimle cebellesiyorum yenik dusmemek icin ama hic kolay degil ve ruyamda sigara ictigimi gördüm bugun

Evett cancagzim geldim korkma, süründüm ama icmedim kolaymiydi dayanmak hic ama hic degildi neyseki tatilide sigarasiz olarak atlattim. Evime döndüm ve oradaki ruh halim bitti rahatladim sanki 10 15 gun baya bir ugras verdim ama kazanan ben oldum elhamdulillah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…