Cok cok onemli kural asla ve asla bir nefesden birsey olmaz dusuncesi ile o birtek nefesi dahi icimize cekmemekBen 1 önce bıraktım 23 gün içmedim biranlik gaflette bulunup 1 tane yaktım yakmaz olaydım gerisi geldi şimdi birakicam düşüncesi bile aşırı stres yapmama sebeb darısı başıma inşallah tebrik ederim sizi
Ay hadi insaAllah bende eksi sozlukte birinin hikayesini okuyarak kendimi gaza getiriyordumHadi yeniden bıraktim sayenizde gaza geliyorumbu defa son olur inşallah
Ay hadi insaAllah bende eksi sozlukte birinin hikayesini okuyarak kendimi gaza getiriyordum
Eger birakabirlirseniz adiniza cok sevinirim ama suan biliyorumki isteyince basarilmayacak hic hirsey yok bayramda evimde misafir vardi ve fosur fosur sigara ictiler onlara ozenmek yerine yazik nasilda bir gayret kendilerini zehirliyorlar iyiki kurtulmusum dedim farkinda bile olmadan peşi sira sigara yakiyorlar ayni eski ben gibi onlar icin cok uzuldum
Tavsiyem ozaman simdiden bir antidepresan baslamaniz doktor kontrolunde, ben tesaduf olarak baska rahatsizligimdan dolayi sigarayi birakmadan 20 gun once lustral kullanmaya baslamisdim. 3 ay kadarda kulandim daha sonra biraktim. Onunda faydasi oldu galibaki hic dusundugum gibi sinirli olmadimBırakınca sınırlı stresli olurum diye düşünüyorum ama Eylül ayında bırakacağım. Konuya yazarım inşallah unutmazsam.
Cok uzucu birsey bende yasadimisdim cok kez gecmis olsun. Ama cigerlerimizin ve icimizde zarar vermedigi zerre yer olmayan vucudumuzun yaninda hic birsey gibi geliyor suan gözüme ama icerken bunu dusunemiyoruz bile cunku esiriz ama ben elhamdulillah 5 aydir ozgurumOf benim misafirler de koltuğu yaktılar. Ufacık bir yer Ama koltuğu çok beğenerek almıştım daha yeniydi.
Biz de içiyoruz o yüzden içmeyin demedik ama sigara yüzünden koltuğumda eski arabalardaki gibi ufak bir delik var şimdi
Acaba doktora sigarayı bırakmak istiyorum ama birakinca da sinirli oluyorum desem ona gore bi ilac verir mi ya da önümüzdeki ay melisa çayına başlarım.Cok uzucu birsey bende yasadimisdim cok kez gecmis olsun. Ama cigerlerimizin ve icimizde zarar vermedigi zerre yer olmayan vucudumuzun yaninda hic birsey gibi geliyor suan gözüme ama icerken bunu dusunemiyoruz bile cunku esiriz ama ben elhamdulillah 5 aydir ozgurum
Cok tebrik ederim sizi.Daim olsun insallah.Ne kadar zamandir ve günde kac tane içiyordunuz? Benim sigara içişim cok enteresan ; günde 3 kez ,sabah,öğle ve aksam iciyorum ilac gibi ,tövbe :)) Uzun yillardir böyle.Yani bi 25 yıl olmustur ve hic arttirmadim ,zaten icemem istesem de ,3 den fazlasini icim almiyor ve o 3 ü de birakamiyorum maalesefCok uzucu birsey bende yasadimisdim cok kez gecmis olsun. Ama cigerlerimizin ve icimizde zarar vermedigi zerre yer olmayan vucudumuzun yaninda hic birsey gibi geliyor suan gözüme ama icerken bunu dusunemiyoruz bile cunku esiriz ama ben elhamdulillah 5 aydir ozgurum
Tabiki sorabilirsin, melisada iyi fikirAcaba doktora sigarayı bırakmak istiyorum ama birakinca da sinirli oluyorum desem ona gore bi ilac verir mi ya da önümüzdeki ay melisa çayına başlarım.
2008 de basladim ve 2020 mart in 2 sine kadar bir fiil ictim idare etmis halim ile gunde bir paket iciyordum eger arkadas ortami ise daha fazla ve ben resmen yiyordum kulunu bile okadar bagimli idim. Bor arkadasim vardi sigarayi jirakan ama gece uatmadan mutlaka bir tane icen hala iviyordur calistigim yerden taniuordum. Ama allen carin kitabinda gunde bir tane icende 3 paket icende ayni bagimli diyordu. Ve sigarayi az icmek arayi uzatmak sigaraya verilen degeri artiriuormus cunku daha uzun sure sonra icilen sigara daha zevk verir gibi hissetmene sebep olurmus dogrudur cunku ben midem bulansada canim istemesede yakmak icin yakiyordum sigarami zevk almadan iciyordum cogunuCok tebrik ederim sizi.Daim olsun insallah.Ne kadar zamandir ve günde kac tane içiyordunuz? Benim sigara içişim cok enteresan ; günde 3 kez ,sabah,öğle ve aksam iciyorum ilac gibi ,tövbe :)) Uzun yillardir böyle.Yani bi 25 yıl olmustur ve hic arttirmadim ,zaten icemem istesem de ,3 den fazlasini icim almiyor ve o 3 ü de birakamiyorum maalesefBöyle benim gibi olan var mi? Bir de ; yalnizken iciyorum ve türk kahvesi ile iciyorum.Başkalariylen ,sohbette vs icemiyorum.Enteresan buluyorum kendimi bu konuda:)
Tabiki sorabilirsin, melisada iyi fikir
Oo hic vakit kaybetme derim 37 yasinda 13 14 yildir icen ve 5 aydir birakmis biri olarakBen 30 yaşındayım ve başlayalı daha 7-8 ay oldu umarım bu bırakmama olumlu bir etki yapabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?