InsaAllah kardesim daeisi tum birakmak isteyenlere olsunAy maşallah diyorum. İlk mesajda kendimi okudum sanki.
Bir daha değil elinize, aklınıza bile gelmez inşallah. Darısı başımıza hayırlısıyla.
Merhaba nasil gidiyor, hala devammiMasaAllah suan dahada iyiyim gecenki krizlerim baya gitti kalmadi
Merhaba nasil gidiyor ,hala devamdir insaAllahNasıl gidiyor?Benim 2 haftayı geçti
Cok cok gecmos olsun canim insaAllah sağliğina kavuşursun cok uzuldum☹Arkadaşlar 5ay oldu sigarayı bırakalı 17 yıldir iciciydi tabi daha öncesinde 3 kere bıraktıgım olmustu.abah aç karnina gece kalkip icmeler tiryakiydim.Nasil biraktigima geleyim biraz korkutucu olucak ama ocak ayında agir bir zatürre oldum ölüyorum sandım o zaman anladim ciğerlerimin kiymetini.Bana birsey olmaz demeyin ben zaturre olunca biraktim cunku icemez hala geldim simdi kokusunu dahi yan komsu içse alıyorum nefesim tıkaniyorum astım oldum anliyacaginiz.Ciğerler belirti vermiyor ama bir gün bir geliyor yillarin acisi sizden alip çıkarıyor..Nefes alamıyorum tıkanıyorum artık eskisi gibi olamiycam ilaclara bağli kalicam .dahada ileri icenler zaten KOAH oluyor.37 yasinda cigerlerim bitti yasada bakmiyor yani....Bir anlık keyif için ....Nefesinizin kiymetini bilin nefes açlığı çekmek ,nefes alamak çok kötü...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?