Sigaradan kurtulmak isteyenler

Him bayalardir yoktum geldim ama galiba sigarayi birakamamis, etiket yapmisdim bir kac tane ama dönüş yapan yok

Evet sigarasiz dumansiz zehirsiz 7 ayi geride birakmis oldun an itibari ile
Bir yil kutlamalarina ne kalmis sunun surasinda canimmmm

Hayırlı geceler günlükçüm
Bitki caçayı sezonunu açmış bulunuyorum yakında örgü sezonunuda açarız Allah ömür verirse malum havalar serinlemeye başladı.

Eklentiler

• 20201009_225009.jpg
    124,6 KB · Görüntüleme: 27
Evet sevgili günlükçüm ben geldim biraz hasbihal edelim diye dun aksam safer ayinin son gecesi ve nedendir bilmem bu sene safer ayina girerken cok bi tedirgin girmisdim. Dün akşamda son gecesi yapilacak olan ibadetlerimi yapip kazasiz belasiz atlattuk bin sukur derken bir anda daha bir gun var dilek bir gjnde neler olmazki diye dusunceye daliverdim. Aradan hir saat gecmediki oglumdan telegon geldi. Anne biz muhammedle kaza yaptik biz iyiyiz ama araba pert babama haber et ulasamiyorum dedi. Esim spora gitmisdi. Telefonuda yaninda degildi. Ben hemen kosarak kaza alanina gittim çünkü eve cok yakindi 300 500 metre kadar falan. Ambulansa yaklasipta ogullarmi kan revann icinde gorunce cok korktum. Apar topar acile gittik orada islemler yapildi alnina atilan dikis disinda bir sorun yasamadik hamdolsun. Rabbim evlatlarimi bana bagisladi. Hastaneye yanimiza gelen bir yakinimiz sigara tuttu ve kibarca geri cevirdim. Neden insanlar stresli anlarda hemen sigara ikram ederlerki

Esim sporda ve telefonu yaninda olmadigindan salondan birilerini bulup aradik o hemen kazanin oldugu yere gelmis ama biz hastanedeydik oradakinisleri halledip hastaneye geldigindeki yuz igadesine hic aliskin degildim evlatlarima sarilip sarilip agladi Rabbim boyle bir durumu yasatmasin hic bir ana babaya
Bin şükürki bir kac dikisle atlatmislardi daha kötüsü de olabilirdi Allah muhafaza.

Misafir misafir misafir Allah yoklugunu vermesin ozlemisimde misafor ağırlamayı

Evvet nasiliz bakimm, aksam site bakima girdi ve yenilendi çıktı. Sonbahar kemdini hissettirmeye basladi. Aslinda gec bile kaldi simdiye sogumasi lazimdi. Kac gun oldu bayadir hesap yapmiyorum.
Siagarasiz durulabiliuirmus anladim iyice ama sogudunmu dersen sogjmadim be gunluk ne zaman soguyacagim nezaman tiksinicem bilmiyirjm yoksa hicmi tiksinmeyecegim Sigarayi degilde ictigim anlari sanki özlüyorum dile getirmemeye çalışsam da ama hala kendime inanamiyorum nasil sebat gosterdim kendimden bilmiyorum Rabbim artik yardim istegimi kabil etti ve bana irade ve guc verdi diye düşünüyorum. Aslinda hicte kolay degil yada bukadar kolay olmamamasi lazimdi. Kolay derken cok zorlugunu cektim ama bu zorlukha bas etmeyi basardim hah isde bundan bahsediyorum

Yine basim dumanli 3 4 gundur bir sigara ozlemi duymalar ah icsem nasil olurdular can cekmeler kavruk kavruk kokmalar falan filann pofff nereden icab ettiki yine bu yaaaa
Gecsin bir an once arada bir yoklamasa kurbagalar kisir kalacak degit gayri rahat birak beni bi sal demi 8 ay bitip 9. Aya gircez el insaf daaa

Bugün mevlüd kandili
Iki cihan gunesimin kutlu doğum günü, oy benim güzel peygamberim gözlerin nuru gonullerin ilaci kalplerin sevgilisi Kandilimizin feyzi rahmeti bereketi üzerimize olsun cumle ümmeti Muhammed sav in üzerine olsun

Evet günlükçüm yine anlamsiz bolsuklar yaşıyor gibiyimm tamamen nezaman aklimdan beynimden silebilecegim hic bir fikrim yok hatta bazen diyorum bu böyle bir ömür sürecek, sanki hic geçmeyecek gibi umarim yaniliyorumdur yanılmayı cok istiyorum.

Dun izmirde deprem oldu hayat nekadar kisa yine yine bir kez daha sahit olduk hatırladık. Hayat aslinda, ekmek almaya markete gitmek kadar kisa
Cok gecmis olsun İzmir çok gecmis olsun Turkiyem

Evvet benim sevgili pıtırcık günlükçüm böyle arada sigara icme istegi, icmis oldugum günlere özlem duyma yasadigim zamanlardan birindeyim yine
Bu istek beni otomatik olarak sigarayi biraktigim ilk anlarda surekmi yapmis oldugum arastirmalar sonucunda bulduğum SİGARAYI BIRAKAN ADAMIN GÜNLÜĞÜ nü okuma ihtiyaci duyup kendimi o günlüğü okurken bulmama sebep oluyor. Evet evet günlük yine en bastan okudum sanki hic okumamis gibi geriye donup baksam belki 20 30 kez okumsumdur bastan sona o günlüğü

Ama olsundu her okuyusumda sanki ilkkez okuyormus gibi heyecanlanmamda cabasi
Bugun sigarayi birakisimin 245. Gunuuu 3 5 degil 1 ay degil tami tamina 8 ay 245 gunnnnn vay bee bana deselerdiki 245 gun sigara icemden durabilirsin hayatta inanmazdim ama bir sekilde oluyormus yaaa oyle yada boyle 245 gun dayandiysam 365 gun yada yillar neden dayanamayimki

Bahsettigim gunlukte hangi gunler zorlandigi ama nasil dayandigi butun herseyi okuyarak benim durumumunda gecici oldugunu bilmek bana gic veriyor evet evet bu arkadas 6 yildir sigara icmiyor en son 19 mayis 2020 de yazmis ve okadar mutluki benim yasadigim bu durumlarda gecici çünkü bu arkadasta bir yil boyunca benim yasadiklarimi yasamis. Demekkki bende cok cok rahat olacagim gunleri gorecegim hâlâ umit var

Selam gunlukcum seni cok ihmal ediyorum farkindayim ama biraz rahatsizim. 16 kasim pazartesi günü bogaz burun kurulugu rahatsizligim basladi. Ama nasil kuru suzuz kalmis çöl gibi suyu yudumlarken ardi sira tekrar kuruyor. Bu duruma bas agrisi arar ara olan mife bulantisi, halsizlik ve arada kas agrilari eslik etti takii cuma sabahi koku almadigimi farkedene kaar ben normal grip oldugumu dusunuyordum. Sabah her zamanki gibi kalktigimda elma sirkemi ictim tadi yoktu Allah Allah bozuldumuki deyip diger şişeden denedim hakeza oda oyle daha sonra omlet yaparken kekik katmakistedim kapagj acinca aliskanlik direk burnuma goturuveririm ama bu sefer kekik ten asla koku alamadim boyle olunca baska şeyler denedim baktim koku alamiuorum. Ve anladimki covid 19 olabilirim. Yine bogaz burun kurulugu yine bas agrim halsizligim vardi cumartesi günü arada cigerimde batmaya basladi ama cok asiri rahatsiz edicek bir durum yasamadim suana kadar bin sukur elhamdulillah insaAllahda yasamam ve kolayca atlatirim

Son düzenleme:
Iyi aksamlar günooo, ben hala iyilesemedim ama hamdolsun kotuyede gittim sayilmaz biraz sirt agrisi arada batma ve böğür agrisi disinda bor sıkıntım olmadı bugün insaAllahda olmaz ve bir an önce iyilesirim ve guzel seyler yazabilirim sana

Bu arada koku alma yetim %100 olmasa dahi bir tik geldi. Koku alma egzersizleri ile ilgili bir doktorun videosunu izleyip uyguluyordum kendiside covid 19 olup ve 5 günde koku alma yetisinin tekrsrdan basladigini söylüyordu , bendede oylede oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…