Ben geçen sene Allen Carr’ın kitabı ile bıraktım, aynen anlattığın gibiydim. Öyle bir esir almış ki beni onsuz mutlu olamayacakmışım gibi hissediyordum. Bıraktıktan sonra hamile kaldım, doğum yaptım, hayat sigarasız daha güzel. Şimdi sanki hayatımda hiç içmemiş gibiyim.
Sizin adiniza cok sevindim. Bende okudum All3n Carr in kitabini birakma karari alip biraktiktan bir muddet sonra sizde ne kadar surede etkisi tamamen kayboldu. Hani insanlar diyorya tiksindim diye onu merak ediyorum ben nezaman oyle hiseedicem aceba yoksa icme egilimim yok krize falanda girmiyorum artik bin sukur.
Ne guzel cok sevindim sizin adinizaBende tiksinme yok. Zaten olsa da geçici olabilir. İlk hamileliğimde sigaradan tiksinmiştim tabi öğrendiğimde bırakmıştım içmeyi ama dumanında falan rahatsız oluyordum. Bu sefer kitapla bıraktım, kafamda bitti, içme isteğim yoktu, yoksunluk çekmedim. Bu hamileliğimde tiksinmedim bile, sokakta başkasının dumanı geldiğinde midem bulanmadı hiç. Tiksinmeyi beklemeyin. Şuanda ne canım çekiyor, ne içenlere özeniyorum, ne sinirlendiğimde üzüldüğümde bir tane yaksam diyorum, yani sigarayla hiç tanışmamış hiç içmemiş gibiyim. Bir arkadaşım ki uzun yıllar önce bırakmış, demişti ki şimdi 1 tane içsem gerisi gelir, o yüzden içmiyorum demişti. Ben öyle değilim, yalvarsalar o 1 taneyi içmek istemem.
Umarim tekrar dönmeyiz kurtulmuşuzdur.6 ay olmak üzere ben de bıraktım sigarayı. Sigara içmediğim için bazı zamanlar hayatımda bir boşluk varmış gibi hissediyorum. Burnuma kokusu geldiği zaman rahatsız olmuyorum ya da canım çekmiyor, ama içtiğim zamanlardaki tokluk hissini özlüyorum garip bi şekilde. Umarım bu son bırakışımdır, tekrar elim gitmez.
Cok sevindim sizin adiniza hep beraber dahada rahat birakicaz insaallahgünde bir paket...
bırakamıyorum. takipteyim sizi...
Bende ayni sizin gibiydim sabah gozumu acar acmaz yakardim gece yatmadan once mutlaka icmem lazimdi mesela ictim ama oyanladim ve yatmadim bir tane daha icerdim. Ayni dediginiz gibi artik zevkine degil icim bulansa bile pes pese yakmaya baslamisdim zevkle ictihim adet sayisi iyice azalmisdi. InsaAllah sizde birakirsinizBende bu konudan çok ama çok muzdarip im.
Sabah aç karnına içme ve gece mutlaka yatmadan önce icip öyle yatma gibi bir huyum var. Son 4 aydır çok bırakmak istiyorum. Ama gerçekten istemediğim için sanırım bırakamıyorum. Eskiden içtiğim zaman keyf alırdım son 1 senedir içmek için iciyormusum gibi. Nasıl birakicam hiç bilmiyorum içmediğim zaman başıma ağrılar giriyor çok sinirleniyorum. Ve genelde can sıkıntısından içiyorum. Yani garip ama ekmeğim suyum gibi bişey. Ramazan geldi ve şuan oruç tutugum için icemiycem ve açtıktan sonra da icmemeye niyetleniyorum. Basarabilirmiyim bı fikrim de yok. Çok canımı sıkıyor artık bu drum. Ve artık her icisimde kendimi kötü hissediyorum pişman oluyorum.Günde 8 tane falan içiyorum. Umarım bırakmayı başarabilirim. Bırakan arkadaşlardan da tavsiye almayı isterim ne yaptılar bu süre zarfinda.
MasaAllah suan dahada iyiyim gecenki krizlerim baya gitti kalmadiNasıl gidiyor?Benim 2 haftayı geçti
Birde psikiyatriye danissaniz ben sigarayi birakmadan 20 gun kadar once panik atklarim cogaldigi icin ilac baslamisdim. Bence onunda faydasini gordum sinirlenmedim hic bu surecteBende bu konudan çok ama çok muzdarip im.
Sabah aç karnına içme ve gece mutlaka yatmadan önce icip öyle yatma gibi bir huyum var. Son 4 aydır çok bırakmak istiyorum. Ama gerçekten istemediğim için sanırım bırakamıyorum. Eskiden içtiğim zaman keyf alırdım son 1 senedir içmek için iciyormusum gibi. Nasıl birakicam hiç bilmiyorum içmediğim zaman başıma ağrılar giriyor çok sinirleniyorum. Ve genelde can sıkıntısından içiyorum. Yani garip ama ekmeğim suyum gibi bişey. Ramazan geldi ve şuan oruç tutugum için icemiycem ve açtıktan sonra da icmemeye niyetleniyorum. Basarabilirmiyim bı fikrim de yok. Çok canımı sıkıyor artık bu drum. Ve artık her icisimde kendimi kötü hissediyorum pişman oluyorum.Günde 8 tane falan içiyorum. Umarım bırakmayı başarabilirim. Bırakan arkadaşlardan da tavsiye almayı isterim ne yaptılar bu süre zarfinda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?