Cook güzel gidiyorsun canimAa aklima geldi bir hesap yapayimda gelyim kac gun olmus sigarayi hayatimdan çıkaralı?
Edit: Tamı tamına 122 gün olmuş♥
Ohh nede güzel olmuş
Canim benim tesekkur ederimCook güzel gidiyorsun canim
Takipte olacağım günlüğünü
Zamanla geçicek ben fena tiryakiydim 6 ay oldu bırakalı simdi tiksiniyorum içenlerden...Sende oyle olucaksın zamanlaBu uzum yolculugumda ve yaptigim ziyaretlerde cevremde bircok sigara icen vardi. Zaman zaman bosluga duser gibi oldum sanki icmek istedim gibi ama dayandim icmedim. Bayalardir bu hissi yasamiyorudm
InsaAllahhhZamanla geçicek ben fena tiryakiydim 6 ay oldu bırakalı simdi tiksiniyorum içenlerden...Sende oyle olucaksın zamanla
Tiksinmeniz kacinci ayda gerçekleşti aceba?InsaAllahhh
Bende surekli allen caar izledim hatta kitabini indirdim telefonuma onu okudum surekli , sigarayi biraktiktan sonra okudum ilk baslarda tabi, oncesi haberim yoktu boyle bir kitaptan suan cok rahatim ama bem elime dahi almadim cok caniminnistedigi gunler saatler dakikalr oldu ama ben kendime soz vermis olmayi gectim bem Rabbime soz vermisdimAy maşallah sizee nasıl bıraktınız ben yine savaşıyorum ama icraat yok tamam bu son diyorum hopp bi bakıyorum elimde sigarabugün allen car izledim 4 saat içmedim tel de görüşme sırasında farkında olmadan yakmisim
Inanmak basarmanin yarisi, ilk baslarda inan insanin aklindan Hiç mi çıkmaz hiç çıkmıyordu sürekli aklımda Sigara vardı ama biliyordum ki bir gün bu durumdan kurtulacağım şu anda sigarayı unutuyorum sonra bir aaa hiç aklıma gelmiyor diyerek aklıma geliyor.Ay maşallah sizee nasıl bıraktınız ben yine savaşıyorum ama icraat yok tamam bu son diyorum hopp bi bakıyorum elimde sigarabugün allen car izledim 4 saat içmedim tel de görüşme sırasında farkında olmadan yakmisim
Ben 1 önce bıraktım 23 gün içmedim biranlik gaflette bulunup 1 tane yaktım yakmaz olaydım gerisi geldi şimdi birakicam düşüncesi bile aşırı stres yapmama sebeb darısı başıma inşallah tebrik ederim siziInanmak basarmanin yarisi, ilk baslarda inan insanin aklindan Hiç mi çıkmaz hiç çıkmıyordu sürekli aklımda Sigara vardı ama biliyordum ki bir gün bu durumdan kurtulacağım şu anda sigarayı unutuyorum sonra bir aaa hiç aklıma gelmiyor diyerek aklıma geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?