Sigaradan kurtulmak isteyenler

Muayenemi oldum kanlari verdim yürüyerek gidiyore

Eklentiler

• 20200624_101119.jpg
    277,7 KB · Görüntüleme: 48
Ben deldimmmmm dmsa sonuclarim cikmis 1 bucuk yil onceki gibi dahada kotuye giden bir durum yok suan stabil Rabbime şükürler olsun. Tahi daha dokyorla.gorusme foraatim olmadi bugün köye gidiyoruz suan yoldayim artik dönüşde Rabbim ömür verirse degerlendirir doktorda.
Sigara mevzuna gelirsek yanlis hatirlamiuorsam inceki gece ruyama girdi neden girdi nerden ciktiki yine bilmiyorum ama neyseki beni etkilemeyi başaramadı

Evet canimcim 2 gündür babamin köyü tufanbeyli Adanadayiz az biraz kafa dinlemeye geldik. Buraya gelince küfül küfül esen balkonda canim sigara içmek ister diye düşünüyordum, neyseki düşündüğüm gibi olmadi cok şükür, bugün kayseriye tekrardan döneceğiz Allah in izni ile

Aa aklima geldi bir hesap yapayimda gelyim kac gun olmus sigarayi hayatimdan çıkaralı?

Edit: Tamı tamına 122 gün olmuş
Ohh nede güzel olmuş

Merhabaaa, diyet grubuna girdigimi soylemisdim guzel kilo veriyorum suana kadar 4 bucuk kilo gitti bile bugunde gruptaki birkac arkadasla 5 gunluk bir diyet listesine uymaya karar verdik ya bismillah deyip basladik Rabbim utandirmasin cumaya guzel sonuclar alalim insaAlllah

Evett baya uzun zaman olmus uugramayali, cunku baya yogundum, cuma gunu kayseriden cikip ankara, afyon, eskisehir, sonra yine ankara ve bu sabahda tekrar evimize kayseriye dönmüş bulunduk

Bu uzum yolculugumda ve yaptigim ziyaretlerde cevremde bircok sigara icen vardi. Zaman zaman bosluga duser gibi oldum sanki icmek istedim gibi ama dayandim icmedim. Bayalardir bu hissi yasamiyorudm

Bu uzum yolculugumda ve yaptigim ziyaretlerde cevremde bircok sigara icen vardi. Zaman zaman bosluga duser gibi oldum sanki icmek istedim gibi ama dayandim icmedim. Bayalardir bu hissi yasamiyorudm
Zamanla geçicek ben fena tiryakiydim 6 ay oldu bırakalı simdi tiksiniyorum içenlerden...Sende oyle olucaksın zamanla

Evett diyet grubu maceram cok guzel geciyor masaAllah diyeyim 64 kiloyu gördük bu cuma, hedefe cok az kaldi 1 kilo 200 gr daha verdimmi tamamdir Allah im nolur bu hafta onu verip mezun olmayi nasip eyle bana hayirlisiyla

Son düzenleme:
Sigara konusuna gelince hala tiksinmedim mezaman diksinicemde hic bir fikrim yok artik. Ama aklina geliyormu dersen, oda yok öyle arada derede yasayip gidiyoruz bakem

Gectigimiz cuma diyet grubundan mezun oldum. Aldigim kilolari 7 hafta gibi kisa bir zamanda verdim 62 800 um suan ve saglikli yasamaya devam edicem kim bilir biraz daha verebilirim belkide gunluk yuruyusumu hic ihmal etmiyorum ve alistigim boostedden vazgecebilecegimide hic dusunmuyorum. Cunku bem romatizma hastasiyim ve bunun gibi daha bircok hastalik yaptigim bu spor eklem agrilarimada cok iyi geldi. Eskisi gibi agri ile yasamiyorum. Bu surece sigarayi birakip birkac aynalisma suresinde kendimi fazlasiyla salip aldigim kilolara artik dur demem gerektigini dusunmekle basladi iyikide basladi eskisinden daha fit daha sahlikliyim suan

Gecen hafta tükürük bezi biyopsisi yaptirdim ve bugun ramotolijiye sonuclarimi danisdim evet sjogren sendromu pozitif cikti ama suanki olan agrilarim hafif ve gecici dedim ilaca baslamadi ve 6 ay sonrasina kontrol randevusu olusturdu

Son düzenleme:
Ay maşallah sizee nasıl bıraktınız ben yine savaşıyorum ama icraat yok tamam bu son diyorum hopp bi bakıyorum elimde sigara bugün allen car izledim 4 saat içmedim tel de görüşme sırasında farkında olmadan yakmisim

Bende surekli allen caar izledim hatta kitabini indirdim telefonuma onu okudum surekli , sigarayi biraktiktan sonra okudum ilk baslarda tabi, oncesi haberim yoktu boyle bir kitaptan suan cok rahatim ama bem elime dahi almadim cok caniminnistedigi gunler saatler dakikalr oldu ama ben kendime soz vermis olmayi gectim bem Rabbime soz vermisdim

Inanmak basarmanin yarisi, ilk baslarda inan insanin aklindan Hiç mi çıkmaz hiç çıkmıyordu sürekli aklımda Sigara vardı ama biliyordum ki bir gün bu durumdan kurtulacağım şu anda sigarayı unutuyorum sonra bir aaa hiç aklıma gelmiyor diyerek aklıma geliyor.

Ben 1 önce bıraktım 23 gün içmedim biranlik gaflette bulunup 1 tane yaktım yakmaz olaydım gerisi geldi şimdi birakicam düşüncesi bile aşırı stres yapmama sebeb darısı başıma inşallah tebrik ederim sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…