Sigaradan kurtulmak isteyenler

Ve suan hesaplama yaptim üstün körü 180 gun olmus vaybeee kendi kendime hala inanamasamda galiba oldu bu iş

Felicio sudem34 ule sunlara bak hic ugramamislar hakkatten
Kız ben sigara nasıl içilir bilmem bile
Ama senin topik birkez girmiştim de beğeni yapmadım çaktırmadim profiline girip kurcaladığımi
Bak şimdi itiraf etmek zorunda kaldım.
Hiç bir şeyi saklayamıyorum ben ya
Ne kadar boş boğazım

Allah seni napmasin emi

Evett aşuremizide yaptim bugunnn son 3 gundur baya rahatim sanirsam evde olmak daha iyi geliyor bana disarida ve sigara icilen ieatmlar beynimi zorluyor farkinda olmasamda bunu farkettim. Ama oyle yada noule gecuceknyaoacak hiraeyvuok ben hiraktim ve kurtuldum o zehir cubugundan beni esir alan o illetin esiri degilim artik, tabiki Rabbim in verdigi güç ile yoksa ben basaramazdim

Eklentiler

• 20200831_130758.jpg
    101,9 KB · Görüntüleme: 26
Selâmm ben geldim en son pazartesi burdaymışım bir kosturmacadir gidiyor hayat biliyorsun diyet grubum var ve çok güzel kilolar verdim hatta sigarayı bıraktığından dahada zayıfım şimdi ve spor alışkanlığı kazandım baya baya faydasi oldu bu illetten kurtulmanın bana hala inanamiyorum ama 200 gune ne kaldı hatta bir hesap yapip hemen geliyorum bekle beni 187 gün falan olmuss

Evvett günlükçüm bayalardir uğramamisim yanina, baya zor günler geviriyoruz ülkecek dünyacak covovid19 biliyorsunki heryerde ablamda virus kapti ve hastanede tedavi gördü çok şükür şuan evinde karantina süresini tamamlamıyor.
Hayat çok sıkıcı ne zaman duzelicez eskisi gibi mutlu olabilicez hic bilmiyorum kalabalik ortamlara giremiyoruz ailemize kardeslerimize eşe dosta gidemiyoruz, surekli evin içinde temizlik yap yemek yap, spor yap nereye kadar onlardanda sıkılıyor insan bir zaman sonra Rabbim bizi selamete kavuştursun içinde bulunduğumuz zor günlerden biran evvel kurtarsin Amin
Sigara ile imtihanimda tamamen nezaman biter hic bilmiyorum nezaman tiksinirim iyyy igrenc diyebilirim onuda hic bilmiyorum biran evvel öğünlerde gelsin hayırlısıyla biiznillah Bu arada sigarasiz 206 gun olmus suan bir hesap yaptimda hala kendime inanamiyorum ben hala igrenmeyi basaramamis ve tamamen beynimden atamamis olsamda galiba sigarayi tamamen birakabildim biiznillah

Canim ne alemdesin sigaradan kurtulabildinmi

Merhaba gecmisi okuyordumda suan ne durumdasiniz daha iyimisiniz ogrenmek istedim Benden 6 ay once birakmissiniz suan bana 6 bucuk olduguna gore size bir yil tamamlanmistir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…