Hosbuldum canim takipteyim seni
Kaptan olarak heryerdeyim sizleri takip ediyorumHeran ensendeyim diyorsun
Allah razi olsun kaptanimKaptan olarak heryerdeyim sizleri takip ediyorum
Kız ben sigara nasıl içilir bilmem bile
Ne işim olur
Allah seni napmasin emiKız ben sigara nasıl içilir bilmem bile
Ama senin topik birkez girmiştim de beğeni yapmadım çaktırmadim profiline girip kurcaladığımi
Bak şimdi itiraf etmek zorunda kaldım.
Hiç bir şeyi saklayamıyorum ben ya
Ne kadar boş boğazım
Sen burayı etiket yapmasan dünyadan bir haber yaşıyordum bacım ne bilim
Akşam öyle dedim ama gece kararım değişti belki yarın belki yarından da yakınHic isin olmaz tabiii
Canim ne alemdesin sigaradan kurtulabildinmiBenim de bırakalı 10 gün oldu :) ben çok mutluyum, 8 sene içmiştim kendisini. Sigara içemiyorum değil şükür kurtuldum ne mutlu bana artık sigara içmek zorunda değilim diyorum :)
Sizin hala canınız çekmesine şaşırdım benim artık çıkıp balkonda içen görsem bile canım çekmiyor, kendinizi yanlış şartlandırmayın, sigara içemiyorum be zaman geçecek değil; artık sigara içmek zorunda değilim ne mutlu bana diyin.
Merhaba gecmisi okuyordumda suan ne durumdasiniz daha iyimisiniz ogrenmek istedim6 ay olmak üzere ben de bıraktım sigarayı. Sigara içmediğim için bazı zamanlar hayatımda bir boşluk varmış gibi hissediyorum. Burnuma kokusu geldiği zaman rahatsız olmuyorum ya da canım çekmiyor, ama içtiğim zamanlardaki tokluk hissini özlüyorum garip bi şekilde. Umarım bu son bırakışımdır, tekrar elim gitmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?