Siddet ve Küfür..

Affetmeyi dusunmuyorum arkadaslar sadece dertlesmek istedim.. Igreniyorum ondan.. Ona kadinlik yapmak, tekrar o adamdan cocuk dunyaya getirmek istemiyorum.. Sadece guc almak istiyorum hemcinslerimden..
Aileniz yaninizdami yani herturlu desteklerse sakin sakin hic uzatmayin
Bakin esiniz karsisindakini oldurme haddine gelecek kadar sinirli cinnet geciriyor bildigin Allah esirgesin kucuk cocuk nebiliyim ses yapti hopladi zipladi diye biseye takipta cocuga zarar verir

Siz simdi diyeceksinizki o kadar yil istedi yok 2. Cocuk istio öluyo bitiyor ogluna hic farketmez sizin esiniz ruh sagligi bozuk biri once bunun farkina varin ve hemen basvurup her turlu korumayi isteyin bunlarin hepsi bosanirken de ulkeden cikmak istediginizdede isinize yarar

Kardesim bazen bir ailede bir curuk elma olur ama adamin abisinin soyledigini yazmissin aileboyu ş...sizler
İsin gucun rast gitsin insallah biran once duzenini kurarsin

Cocugunu asla birakma cok.uzuldum anlatamam tr gel kadin siginma evleride var velayet icin baroda yardimci olur uzulme pisman olcak ama ....

Çok üzüldüm okurken ağlayacaktım..

Bana abim benzerini yapmıştı. Benim de boğazımı sıktı ve üzerime sıcak çay dolu olan bardağı fırlattı. 6 ay konuşmadım. Sonra ailemin ısrarıyla barıştım. Aradan seneler geçti, ama koptu bir şeyler. Düzelmedi hiçbir şey eskisi gibi olamadı.

Ki sizin ki evlilik.. Adım atsanız da bence bir süre düzelir gibi görünse de ilk fırsatta kendinizi kurtaramayabilirsiz.. Daha kötü aşamalara gelebilir. Ben şimdi diyorum, keşke onla hiç barışmasaydım diye..

Allah sizi ve evladınızı korusun

benim kayinim sizibki gibi hayvanli yapti,eltim polisi aradi darp raporu aldi ama garibimin alti çocugu var,avrupa da
kayinim bosanirsan oldurrum dedi once, sonra ne halin varsa gor dedi, bi ara TR ye gitmezsen oldurrum dedi
sonuçta o girdi bu girdi araya eltim eve dondu
ilk ay iyiydi kayinim yani suusyordu terslemiyordu
su an psikolojik sidddet kaldiigi yerden devam,vurma varmi bilmiyorum ( 1 yil oldu olaya )
yani degisrim deesede inanma asla degismez çcougnun babasi olacak adam ...
ve sekil 1 a da gordunugu gibi çocukla ilgisi yok okuz olan okuz oluyor insan olmayanda hayvan kaliyor ..

Evet aldim.. Tek yaptigi sey bu oldu zaten.. Asagilamak..
Ülkeye baba izni olmadan çocukla gidemezsiniz sanırım. Ben belçikadayim ve eşimden izin kağıdı istediler benim tarafımdan belediyeden imzalanmis
Neden baba izni olmak zorunda ? Bi kac kez gittim tatile o zaman bir problem yoktu..

Sana o geri don diyen insanlara bir sor bakalim, kendileri siddet gorse geri donerlermiymis.. ne kolay ya siddet goren bir kadina evine geri don demeleri.. o esinide Allah islah etsin..

benim eşim de çocuk düşse vs. hemen parlar, bağırır çağırır. ona defalarca söyledim çocuk bedensel acıları unutur, ama bana bağırmalarını unutmaz hakim ol kendine diye.
sizi dövmekle iyi baba mı oldu şimdi. çocuğunuzun dudağı bir kaç güne kalmaz iyileşir, ya ruhu??
bu erkekler neden böyle!
durumunuza çok üzüldüm, şimdi güçlü olma ve dik durma zamanı kendiniz ve yavrunuz için.
Allah yardımcınız olsun.

Allah cezasini versin boyle adamlarin. Gücü kadina yeten pislik hayvanlar. Git kurtar kendini kardesim eger şikayet edip darp raporu falan da alabiliyosan al. Yurt disinda nasil oluyo bu isler bilmiyorum ama belki bi ceza falan verirler

Sakin sakin sakin donme. kimseye kulak asma, madem kiymetini anladin aldigin nefesin, kimseye hesabini verme. Darp raporun varmis, ceza almasini sagla, cocugu da al kalabiliyorsan isin gucun varsa orada kal, tek basina hayatini kur. Milyonlarca erkek var, kala kala o magara adamina mi kaldin. Sakin ama sakin aklini bulandirmalarina izin falan verme, olumden donmussun resmen:S

2.dayakta kurtulamaya bilirsin ,gözünü bile kırpma kaccc uzaklaş kosss hatta

Elleri kırılsın inşallah,pislikk u adamla ayni yerde olmak ,fare zehiri içmek gibi bisey olur

zaten ikinci çocuğu ona daha da muhtaç ol, boşanma diye istiyor. böylece kolayca dövüp sövecek.

terbiyesiz adam okurken gozlerim doldu madem cocugunu cok dusunuyomusta niye dayak atmis anasina birak bu adami kardesim inan manyak bu adam

O hayatı sen yaşıyorsun.
Boşver saçmasapan konuşan insanları.
Biz çektik derler şöyler derler böyle derler, çekmeseydiniz arkadaş.
Kendine olan saygını, güvenini kaybetmek istemiyorsan bir daha dönme o eve.
Yarın oğlun sana saol anne benim için çektin sabrettin demeyecek.
Keşke boşansaydın da böyle mutsuz büyümeseydim diyecek.

Ne şansından bahsediyorsun sen canım.. Sakın dönme.. Yazını okuduğum kadarıyla şiddet göstermeyen anları bile çekilir gibi değil. Takmış bir çocuk meselesine yediğin yemeği bile burnundan getiriyor. Allah'ın işi bu. böyle zorlamayla,baskıyla, inciterek çocuk mu olurmuş. Baya dolmuş sana maşallah. Hem de öyle bi dolma öyle bir bilenme ki herşeyi şiddete çevirmek için bahane yapıyor hayvan. O adamdan 1 çocuk daha yapmak mı???? Bence elindeki 1 taneyi onsuz ve can güvenliği içinde büyüt yeter, yeni kurbanlar doğurma.
Ne olur yaşadığınız o şeyleri çocuğunuz görmemiş olsun. Ben böyle durumlarda en çok da o bebişlere üzülüyorum Darp raporunu al ve boşan hemen. Sonra da dön annenin babanın yanına canım. Sakın başka bir alternatif düşünme. İkincisin de bu kadar şanslı olmayabilirsin

Çok geçmiş olsun siz hemen darp raporu alsaydiniz bırak boğazına basmayı bakalım üç metre yaklasabiliyormu
Normal şeyler anlatsaydiniz eşimle çok mutluydum tek sorun cocuk bi cinnet hali falan belki ama adamın derdi belli kocasına şans verenler bunun için vermiştir siz siz olun aldığınız bu nefesin kıymetini bilin çocuğunuzu da o adama birakmayin

Canm benim ya nasıl üzüldüm Allah cezasını tez vakit zamanda versin. Zaten gücü yetmediklerinde sözlü cevap vermediklerinde hemen şiddete başvururlar şakın dönme sürünsün benimde başıma geldi ama bu derece değil. Evlendiğinin ilk zamanlarında nasıl kötü oldum hemen evi terk ettim sonra pişman oldu bi daha asla yapmam dedi sözünde durdu ama ben hiçbir zaman gğvenemedim. Canım herşeyden önce Allah'a emanet seninki de öyle. Taviz verme şakın arkası gelir biraz kal arama sorma yalvarsın sana ayaklarına kapansın ilk günler kendini haklı görür pislikler sonraki günler beyinleri yerine gelir rabbim yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…