Siddet ve Küfür..

off cok üzücü cok uzuldum... tavsıyem eşiniz yalvarıp pişman olana kadar şans vermeyın gerçi yalvarsada sizi haketmıyor ama ben korktum çünkü eşiniizin sinirinden can güvenliğiniz yok bir de ikinci cocuk için tasalanıyor ne erkekler var ya önce iyi bir eş olmayı becerebilmeli ... allah yardımcınız olsun inşallah en guzel kararı verırsınız

bu aşamada bir kararsızlık içinde iseniz başka kişilerin fikirleri size hayatınız boyunca sadece pişmanlık ve keşke verir. Bu gece yatağınıza uzanın ve gözlerinizi kapatıp yaşadığınız kavgayı ayrıntısına kadar hatırlayın bir dizi izlermişçesine düşünün dizi olarak hayal edin (dizinin bölümleri ve davamı mevcut) kavganın başından sonuna kadar dizi izlercesine çok dikkatli bir şekilde canlandırın bittikten sonra bir izleyici olarak gözlerinizi açın ve yaşadığınız olay için yorum yapın ben olsam bu dizide ki bayanın yerinde ne yapardım diye düşünün ve o an verdiğiniz karar sizin istediğiniz arzuladığınız şeydir işte o zaman gerçek ve sağlıklı hayatınız boyunca pişman olmayacağınız bir karar almış olacaksınız.

Bosanman dogru bi karar ona suphe yok. Ama canini seviyosun madem, hicbi sinirden gozu donmus erkegi SEN BENI DOVEMEZSIN diye tahrik etme, vurup kufredip gaza getirme. Esit kuvvette degilsin o adamla. Sonucta o an gozu donup cinnet gecirip seni öldürebilirdi de. Bununla gecmis olsun

Bir şansı daha hakedecek hata değil ki hatası.
Ben olsam yüzüne bakmam.
Hayırlısı olsun hakkınızda..

Çok çok geçmiş olsun. Sizinkine benzer bi eşim var, anlatırken resmen kendimi gördüm.
Lütfen dönme, boşan.
İnan hayatın çooook daha güzel olacak. Hiçkimse insanın ailesi gibi olmuyor, onların yanında çok daha mutlu, huzurlu olacaksın, buna şüphen olmasın.
Bizimki gibi eşlerin problemi şu; anne-babaları tarafından çok şımartılmak, kendlerini dünyanın ekseninde görmek, üzerinizde her şeyi yapma hakkı olduğunu sanmak ve nevrotik olmak.
Eğer "evladım var, babasız büyümesin vs" sebepleriyle dönecek olursan da (ki çok büyük bi hata olur) bu adamın hasta bi kişiliği olduğunu bil ve ona göre davran. Ben kendi psikopat eşimi sinirli olduğunda alttan alarak, sessiz kalarak, onun duymak istediği şeyleri söyleyerek, kısacası APTALA yatarak sakinleştirdim. Ha zor mu? Evet, çok zor. İşte bu yüzden elindeki kozu iyi kullan ve onu hayatından tamamen çıkar.
Umarım her şey hakkınızda hayırlı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…