Siddet ve Küfür..

yani sen eve dönersen bır cocu k daha ıstedıgı kesın bu sefer de cocuk yapamıyorsun dıye dövucek sen asagılık hıssetmemek ıcın cocuk yapmak ısteyecek yapıcaksın belkı hamıleken de dovucek belkı ılerde cocuklarını da dovucek bılemezsın kı.

benım kocam cok efendıdır normalde ama cocuk olduktan berı o bıle neredeyse benı dovucek yani a efendı adam bıle el kadırır halde düşün ben de kulaklıkla iş yapar gıbı ılgılenmıyorum o bakıyor nasılsa dıye ama artık ona bıle musade etmıyor oyle bagarıyor kızıyor kı aman dıyorum ben ıs de yaparım cocuga da bakarım bagarma yeterkı cunku bır kufur etmeye baslıyor susmuyor da durmaksızın asagılıyor.

sen aslında hazır kaçabılmıssn parayı da almıssın hırsız falan demıs nolcak desın neler demıs zaten.
hani dövmuyor sövmuyorsa aldatmıyorsa kumarı yoksa ıyı kocadır derler ya senınkısı dövuyor.

neler cekmıs eskıler ıyı tamam cekmısler ceken de var da senın kaldırabılmenle alakalı
dövuyor onemlı degıl dıyorsan dur
aldatıyor onemlı degıl dıyorsan da dur
içki de muhım degıl dıyorsan yani kocanın yanlışı dayak kötek. sen katlanabılıyorsan param yok cocugum ıcın falan dıyorsan veya dıger özellıklerı süper bu da cekılır dıyorsan kı ben cekmem oyleyse dur.

ama dayak atan adam kadının kaçmasına ızın vermez sen kaçabılmişsin şianslısın

bence de. kimse ilk seferde bu kadar dövmez.

yine şuna gelecektim.

bu adama neden çocuk? ki ilkinden önce de psikolojik şiddet varmış. hadi onu yaptın nedne ikinci çocuk? akıl yok türk kadınında.
çünkü kocası boşar diye korktuğu için her yolu denemiş baba olsun diye o hayvan.

seni sevsin diye ilk çocuğu yaptın. gördün değişmediğini. 2. çocuk için uğraşmak neden?
aklını mı yitirdin şiddet göre göre?

demek ki efendi değilmiş

Gercekten efendiymis kocan

1 kere o şansı verirsen emin ol 2ciside olacaktır boşan gitsin herzaman söylerim bir erkek el kaldiriyorsa bu onun sadece acizligidir

Evli değilim o yüzden mı bilmiyorum ama nasıl bir psikolojiye bunları yazıyorsun mantığıma yatmıyor bir türlü .
Çocuk olmadı diye sizi aşağılayan bir adamdan neden çocuk yaptınız. Allah'ın işi bu denir mı öyle. Size destek olması lazım dı. Şimdi sizi öldüresiye dövmüş affetmem mı diyorsunuz ne affetmesi ecelinize mı susadınız. O çocuğa acımıyormusunuz annesi gözü önünde sürekli aşağılanacak şiddet görecek kim bilir ne psikolojik sorunlarla büyüyecek. O çocukla ilgilenmeyen adam sırf milletten eksik kalmamak için ikinci çocuk istiyor çocuk sahibi olmanın amacı bu mudur ?
İlk işiniz darp raporu almak olmalı zaman geçmeden..Sonra da boşanmalı.
Kendinize biraz güvenin o adama muhtaç degilsiniz sizde çalışıp para kazabilirsiniz kendiniz çocuğunuzla mutlu olabilirsiniz .
Ha hala ben kocamı seviyorum falan diyecekseniz de lafım yok gerçekten

Ulke neresi bilmiyorum ama rapor alsaydiniz hatta polis karissaydi isin icine keske yarin cocugun velayeti icin lazim olurdu
Onun disinda donerseniz yine dover yine cocuk cocuk der assagilat benden iyi biliyorsunuz karari verecek olan sizsiniz
Allah yardim etsin

Yazduklarjnızdan mı ve konuyu anlatıs biçiminizden mi bilmem ama cok mu bısvermıs bırısını. Bosvetmıs, umursamaz ve gamsız. Yanı dayak yıyorsun adamın gızu kararmıs dovuyır senı ki , bir suru haber okuyoruz cinnet gecırıp karısını öldüren, sen tutmus adama küfür edıyorsun. Tanam adam herseyı hakedıyor ama zamanı mı orda onu ıyıce kıskırtmak. Cok anormal olan seylerı normalmiş gıbı anlatman sasırttı beni

Geri dönmeyin. Bir dahaki sıkması 15 sn fazla olma ihtimalini göze almayın. Hiçbir şey caninizdan kıymetli değil. Allah bundan sonra mutlu etsin.

Arkadaslar cevaplariniz icin tesekkur ederim.. Kusura bakmayin geri donemedim cunku konuyu actiktan sonra tekrar yazma firsatim olmadi.
Evet avrupa ulkesindeyim.. Darp raporu aldim.. Cocugum yanimda cok sukur... Evladimi ona asla asla birakmam..
Ikinci sans asla vermeyi dusunmuyorum elbette dedigim gibi sizlerden destek istedim sadece bir bayan olarak...
Bu kadar dayak yemedim derken genel kastettim.. Daha oncede el kaldirdi bir kez ama sadece kolumdan tutup firlatmisti gerci ona bile hakki yok..
Esimin abisi aradi diyor ki biraz kafa dinle sonra biletini alayim geri gel.. Dedim hayir kapima gelip dilense dahi donmeye niyetim yok.. Diyor ki ben seni akilli mantikli goruyordum bi kavgada boyle gidilir mi ?
Ayni sey senin kizinin basina gelse ne yapardin diye sordum.. Haklisin ama cocuk var yuvaniz yikilmasin ben yengene ne eziyetler ettim sabretti diyor.. MAntiga bakar misiniz ???
Fikrimde kararliyim elbette ikinci sans vermek hic istemiyorum, sadece buraya yazmak istedim.. Akilli mantikli dusunemiyorum belki haketmedigim seyler yasadim..

Benim canımdan parça yavrum var senin gibi senin yavrunun kadar yaşı.bebegim 4 aylıkken esimle şiddetli kavga ettik bebeğimin bagirislari gözyaşları hic gözümün önünden gitmiyor psikolojim cok bozuldu.anne baba çok pişman olduk üzüldük simdi o kadar dikkat ediyoruz ki ses yukseltmiyoruz.yavrumda etkisi ne biliyormusun en ufak yüksek seste anne baba diye kucağımıza atliyor buna biz sebep olduk vicdanım çok sızlıyor.
Bunu niye anlattim.bu yasadiklariniz çocuğunuzun gözü önünde oldu dimi ne büyük travma.tek yavrusuna şükür etmedi nankörlük etti simdi karisindanda tek çocuğundan da oldu.
Sana tek diyeceğim evliliğini bitir önüne bak senin esin düzelmez.daha kotu olur psikolojisi bozuk ruh hastası cocuk büyüteceğine babadan uzak büyük daha iyi.bence hayirli olan bu.

Allah bildiği gibi yapsın, kimseye bu kadar FIRSAT verme.
Ayrıca bişey sorcam da bana kızmayın, belki yanlış anlamışımdır.
16 aylık evlisin ve çocuk için 3 senelik tedavi gördünüz? Bu nasıl oluyor, acaba 16 yıllık mı evlisiniz?

Pislik herif!! Sen önce insan olda öyle çocuk iste! Sakın sakın sakın dönme! Git darp raporu al. Elinde belgen olsun. O abisiyle yengesinede fotoğrafları at yüzünün gözünün.. Çocuğunu yazmamışsın ama umarım yanına almışsındır... Böyle bi mahlukata geri dönme sakın lütfen bak.. Allah korusun sonu belli dönersen...

Lütfen ama lütfen bu kararınızdan sakın dönmeyin, ve kimseyi dinlemeyin o hayvan herif ne seni ne oğlunu, haketmiyor ne güzel raporunu da almışsın, süründür pisliğii dönersen bir daha bu kadar şanslı olmazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…