Arkadaşlar acele yazacağım, moralim bozuk ve başım çatlamak üzere. Konuya giriyorum. Kayınvalide öldü, ikinci hafta bana oğul görümceler kalmaya geldiler. Kafa dağıtacaklarmış. Öncesinde büyük bir temizlik yapmıştım. Halıları yıkatmıştım ama bekletiyordum sermemiştim. Halılr nemli olduğu için nem kokmuş. Yarın kuruyunca düzeleceğini düşünüyorum. Neyse kayınpeder geldi. Bune çok kötü kokuyor dedi herkesin içinde. Anlatr
tım bak halılar böyle böyle hala nemli. Başladı konuşmaya yok ev kokuyor. Temizeseydin böyle kokmazdı. Halıları kaldırın evi temizleyin. Eşim anlatıyor, ben anlatıyorum hala evi temizleyin. Ya dedim yeter! Kendine gel! Temizlikle ne alakası var. Bu soğukta halılar kurusun diye cam pencere balkon hep açık. Ne anlatıyorsun sen, kelimelerine dikkat et deyip odama geçtim ama nasıl moralim bozuldu. Gitmiş eltimde de dedikodumu yapmış. Ev kokuyor diye. Cahil adam karın daha yeni ölmüş sen gelmiş benim hiçbir suçum olmayan konudan beni vurmaya çalışıyorsun. Halıcı sadece poşetinden çıkarın dedi öyle yaptık ama meğerse halışar ıslakmış, kurumadan getirmişler. İki küçük çocukla bal dök yala evimde, pis evi temizlemeleyen bu yüzden kokan damgası yedim.
eltimlerde de temizlik yapmıyor evi kokuyor demiş. Ya sabır! Siz olsaydınız ne yapardınız? Verdiği tepkileri bi görseniz. Boğuluyor, öksürüyor, temizlik yapın deyip duruyor. Ne anlatırsan anlat temizlik diyor.