Siddet ve Küfür..

Niye polise gitmediniz?

Yurtdisi dediginiz avrupa ulkesi mi?

Sizin caniniza kastetmis adam.

Polise gidin sikayetci olun.

Darp raporu alip tazminat davasi acin.
+1 yurt dışıysa bizden bile çok daha fazla ilgili olabilirler
uzaklaştırma kararlarıyla uğraşır dururdu
ama yurt dışı bir arap ülkesi falansa bilemem tabii

Seni öldürebilirdi.
Bizim ülkemizde neredeyse her gün bir kadın kocası yüzünden hayatını kaybediyor.
Seninki de o cani ruhlu adamlardan.
Adam denmez de işte. . . . . .

Şiddet affedilmemeli.
Hele böylesi. Bu resmen dayak, dövmek, cinayete teşebbüs, boğmak nedir yaa nedir ? !

Aklını kullanmanı diliyorum .

İkinci şans demek ölmeye gidiyorsun demektir. Bunu bil. Daha önünüzde 30 yıl var en az sence tekrarlanmayacak mı? Gururuna değer vermiyorsan canına ver bari. Bu adamla çocuk büyütülmez. Hem dövüyor hem psikolojik şiddetin en ağırı. Kadın mısın ana mısın çocuk bile veremedin ne demek çok ağır bunlar. Allah belasını versin bu zihniyetin. Onu yetiştiren ana da bi kadın yazıklar olsun.

Hele kendi bile özür dilememiş, hala dayı yenge sokuyor. İkinci şans diyorsun. Lütfen.

Sanki daha önce de olmuş gibi geldi bana.

demiş. Daha önce şiddet olmasa böyle bir şey yazmazdı herhalde diye düşünüyorum.

bence de. kimse ilk seferde bu kadar dövmez.

yine şuna gelecektim.

bu adama neden çocuk? ki ilkinden önce de psikolojik şiddet varmış. hadi onu yaptın nedne ikinci çocuk? akıl yok türk kadınında.

İnşallah dönmezsin geri.
Seni dönmeye ikna etmeye çalışan koca dediğin zatın abisi ve yengesi.
Aklın varsa, canına susamadıysan DÖNME!

Öncelikle çok geçmiş olsun.
Ben de yazımınızdan daha önce fiziksel şiddet uyguladı kocan olacak pislik gibi anladım ama fiziksel olmasa da ağır psikolojik şiddet uyguladığını söylemişsin. Karı koca arasında nasıl bir anlaşmazlık olursa olsun, şiddet meşrulaştırılamaz. Sakın ha, geri dönmeyi aklından bile geçirme. Kim ne derse desin. Hiçbir şiddet affedilemeyecekken bu kadar ağır şiddetin adı öldürme teşebbüsüdür, ki bir sonraki adımda öldürür de böylesi...

Çocuğunu yanına aldın mı? Sanki tek dönmüşsün gibi anlaşılıyor. Lütfen çocuğunu böyle sorunlu birine bırakma. Ayrıca hemen darp raporunu al...

Boyle vahsi bir insana donmeyi düşünme sakin.En ufak bir tartismada nerdeyse öldurucekmis seni.Ruh hastasi sakin donme..

İster bir kez olsun ister 2 kez olsun bu adamın gözü dönmüş ve hicbiseyi görmüyor üstelik çocuğun var insan çocuğunuzda önünde oyle birsey yaparmış yapmaz insan yapmaz yani

Çocuğunuzu aldınız mı yanınıza bilmiyorum almadiysaniz koşun alın hiç arkanızda bakmayın ailenizin yanına gidin böyle bişey yaşamayı kimse haketmez. Allah düşmanıma göstermesin

En iyisini siz bilirsiniz tabi ama bu adamla hayat geçmez bir insanı asla değiştiremezsiniz durum daha kötülemesmeden sizede bisey olmadan ayrilin. lütfen herkeze onun size yaptığını anlatın insanlara ibret olsun insan içine cikamasin hiç küçümsenecek bisey degil. Dönün diye size isar edenler akıllarını yitirmiş sanırım yada olanları tam bilmiyorlar birde sizin ağzınızdan dinlesinler bence !

Çok geçmiş olsun dilerim herşey sizin için bu günden sonra daha güzel olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…