Siddet ve Küfür..

Yurtdışındasınız, darp raporu aldınız ve şikayetçi olmadınız mı? Ben olsam süründürürüm.
Dava açarım, hangi ülke bilemiyorum ama çok ciddi ceza alacağını düşünüyorum.
Yanına kalmasın boşanın ve şiddetten dolayı şikayetçi olun lütfen.

Ah canım neler yaşamışsın. O yaratığı (kusuruma bakma ama) acayip dövesim geldi. Böyle kocalar var mı ya neler demiş sana bebek olmayınca, allah ıslah etsin inşallah.
Sakın sakın ona 2.nci bir evlat daha verme. Böyleleri baba olmayı haketmiyor. Iyyyyy ağzını burnunu kırasım geldi, herife bak ya

Bende arkadaşlara katılıyorum ne için ikinci şans yarım bıraktıgı işi tamamlasın diye mi. Sana ne kadar kin beslemiş ki bogmaya kalkıyor hem de çocugunun gözü önünde. Geçmiş olsun canım.

ilk defa mı oluyo bu şiddet?
Bir kez daha olmustu, derecesi bu kadar degildi.. Ama siddet siddettir benim gözümde..
Ona kalirsa, cok calisiyorum, rahat ettiriyorum, yedigi onde yemedigi arkada, altinda arabasi var her yere gidip geziyor.. bu tarz seylerle kendini aklamaya, yaptigi seyi basitlestirmeye calisiyor..
Aileme anlattigimda ilk oyledigi sey bunlar oldu.. Ben kiziniya bir cok imkan verdim, o bunun kiymetini bilmiyor.. Bana tokat atti kufur etti inanabiliyor musunuz diyor.. Yani demek istiyor ki kocadir dover, koca dovunce kadin karsilik vermez..

Niye polise gitmediniz?

Yurtdisi dediginiz avrupa ulkesi mi?

Sizin caniniza kastetmis adam.

Polise gidin sikayetci olun.

Darp raporu alip tazminat davasi acin.
Polise gitmedim cunku bir an once o ulkeyi terketmek istedim, darp raporu aldim ama.

Insan bunuhayvana bile yapmaz. Sadece uremek mi amaci? Bu nasil insan? Darp raporu alip bosanin. Darp raporu alin kesinlikle. Elinizde delilleriniz olur boylece.
Amaci sadece uremekmis evet.. Arkadaslari arasinda boynu bukuk kalmis, erkegin gururu kadinin gururundan daha cokmus, yeusmak icin diremezmis..
Boyle bir adama neden cocuk verdin diye soranlar olmus. Haklisiniz verdim evet.. Sirf kendim icin bir evlat sahibi olmak istedigim icin, anneligi tatmak istedigim icin, sabredip sonunda kavusmak icin.. Asagilandim evet ama bilmiyorum o an sabretmek istedim.. Bu firsati ben verdim ona evet.. Simdi evladim iyi ki olmus diyorum.. O benim dunyam, ama babasi onu haketmiyor...

1 mesajla konuyu anlatıp çıkmak nedir?
Cevap verme firsatim olmadi arkadasim...

çünkü kocası boşar diye korktuğu için her yolu denemiş baba olsun diye o hayvan.
Bosamayi da diline aldi.. Ayrilma noktasina gelmistik hatta ama ozur diledi.. Aslinda ben ona cok sans vermisim.. Onu sevdim, sirf baba olsun diye yaptigim dogru ama en cok kendim icin..

seni sevsin diye ilk çocuğu yaptın. gördün değişmediğini. 2. çocuk için uğraşmak neden?
aklını mı yitirdin şiddet göre göre?
Evet degismedigini gordum, rahat ederim nasil olsa evladimiz oldu diyorum.. Eger ikinci cocuk icin zorlarsa ben yapamam diyordum hep kendi kendime.. Denedim ve gordum gercekten.. Aklimi kaybetmedim ama kullanamadigim kesin..
Cok yuz verdim, her seferinde hakli da olsam gururu birakip gittim sevdigim icin.. Ama son olaydan sonra igrendim.. Geldigime , evden ayrildigima hic pisman olmadim bu ana kadar.. Derdi zoru evlat sahibi olup millete erkeklik gosterisi yapmakmis...

Allahim.kadin olmak ne kadar zor. Gercektwn tuylerim urperdi o cocugun karsisinda bide nasil insanliktir bu ya.siz dogru olani yapmissiniz.gucunuz varsa sikayetci olun darp raporu alin bi an evvel.yaptiklari yanina kalmasin cocuguda alamaz.siddet uyguladigi icin.

Sana tek bir şey söyleyeceğim gecen yıl arkadaşımı eşi basından vurdu ve intihar etti. O da cok affetmişti. Bu kadar ileriye giden birine asla dönmeyin.

Git darp raporu al sonrada tekmeyi vur böyle bir adamla aynı evi paylaşmak akıl işi değil elleri kırılsın inşallah

Çok geçmiş olsun canım.. Şiddeti seninki kadar olmasada eşim banada şiddet uyguladı hemde çocuğum kucağımdayken(!) Ama sonra çok özür diledi çabaladı kendini affettirdi. O zaman pişman olan adam şimdi yine olsa yine yaparım diyor Ve bende yapta olacakları gör diyebiliyorum sadece. Eğer böyle birşey olursa son kez olur daha da ne bebeğimi ne de beni göremez. Senin kocanın affedilecek yanı kalmamış. Allah affetsin. Tek üzüldüğüm evlatlarımız ama öyle bir caniden evladına da baba olmaz!! Mutlu ol ondan kurtulduğuna çok şükür evladının yanındasın. Görüşmek dahi istese kabul etme. Ne kadar pişmanda olsa değişmiyorlar yine tekrar edecek buna emin ol. Ben hala güvenmiyorum eşime maalesef

Affetmeyi dusunmuyorum arkadaslar sadece dertlesmek istedim.. Igreniyorum ondan.. Ona kadinlik yapmak, tekrar o adamdan cocuk dunyaya getirmek istemiyorum.. Sadece guc almak istiyorum hemcinslerimden..

Allah senin de yardimcin olsun arkadasim.. Yasananlar malesef ki pisirilip pisirilip onumuze sunulacak.. Affetmek de agir bir yükümlülük evet.. InsAllah daha da mutlu olursun..

Allah senin de yardimcin olsun arkadasim.. Yasananlar malesef ki pisirilip pisirilip onumuze sunulacak.. Affetmek de agir bir yükümlülük evet.. InsAllah daha da mutlu olursun..
Affedince keşke kıymeti olsa.. Bir konusu geçtiğinde boşasaydın diye pişkin pişkin konulurlar sonra. Eşinle olan tartışmanı en az 10 kere yaşadım bende eşimle. Oğlum ne Zaman düşse kafasını vursa hep beni suçlar bana bağırırdı. Hala da tartışmalarımız bitmiş değil... Şimdi de ikinci çocuk istiyor ama güvenim kalmadı ona elbet Birgün boşanırız gözüyle bakıyorum artık

İlişkide şiddet genelde en onarılamaz yaraları açıyor, ilişkiyi çok yıpratıyor. Özellikle de sizinki gibi ağır bir mevzuysa. Öncelikle geçmiş olsun, eminim ki çok hayal kırıklığına uğramış ve üzgünsünüzdür. Ayrılın ya da ayrılmayın diye ilişkinizin gidişatını belirleyecek ciddi bir kararı ben veremem, bunu en iyi siz bilir ve uygularsınız ama umarım bir daha böyle bir olay yaşamazsınız. Siz değerlisiniz, bunu unutmayın. Aileniz için bir tanesiniz, kendiniz için bir tanesiniz. Kendinize hak ettiğiniz değeri verin. Çokça sevgiler :)

Keşke çocuk konusunda seni suçladığında bassaymışın tekmeyi... ne demek bu ya? Zihniyetsiz herif! Bizim de çocuk olmuyor ne eşim bana ne ben eşime bir kere imasında bile bulunmadık hayal bile edemedim ne kadar aşağılayıcı olduğunu...

Darp raporu aldın değil mi?

Bir an evvel bosa o serefsizi.

Ayy gözlerim doldu bu ne yaa çok çok geçmiş olsun. İki yakası bir araya gelmesin böylelerinin. Lütfenn!! Asla ama aslaaaa o eve o kocaya geri döneyim deme. Birkaç gün sonra özlersin o da bir yem atar dön diye kabul edersin.. Allah korusun! Bundan sonra akıllı olmak zorundasın. O adamın seni sindirmesine izin verme yok doğuramıyon da yok erkekliğim de bilmem ne umarım kendini suçlayıp ona az da olsa hak vermiyosundur. Böylesi bir zalim herif zor bulunur hemen boşan kendine ve çocuğuna az da olsa saygın varsa

Ülkeye baba izni olmadan çocukla gidemezsiniz sanırım. Ben belçikadayim ve eşimden izin kağıdı istediler benim tarafımdan belediyeden imzalanmis

Canim benimm.. cok uzuldum yazdiklarina, Allah im nasil bir yaratik bu adam.. Elleri kopsun, bebeginin yaninda mi oldu,yavrum nasil korktu kim bilir..
Allah askina bebegin icin kendi onurun gururun icin sakin bir daha donme o eve.. hic olmazsa evladini kafan rahat buyutursun, ilk baslarda sikinti olur illa ki ama refaha erersin bir canavardan kurtuluyorsun cunku.
Sakin bir anlik gaflete kapilip da evladim icin doneyim de deme.. bunun sonu gelmez kardesim.. muhakkak bir firsatini bulur o kus beyinli akli biseye bozulur gelir yine senden alir hirsini Allah in cezasi pislik...
Ve lutfen bosandigin zaman donuna kadar al acima.. gidip darp raporu aldin mi.. elinde saglam bir delilin olsun.. surum surum surundur pisligi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…