Man
mantığa bak ya yengeye ne eziyetler etmiş yenge de sabretmişArkadaslar cevaplariniz icin tesekkur ederim.. Kusura bakmayin geri donemedim cunku konuyu actiktan sonra tekrar yazma firsatim olmadi.
Evet avrupa ulkesindeyim.. Darp raporu aldim.. Cocugum yanimda cok sukur... Evladimi ona asla asla birakmam..
Ikinci sans asla vermeyi dusunmuyorum elbette dedigim gibi sizlerden destek istedim sadece bir bayan olarak...
Bu kadar dayak yemedim derken genel kastettim.. Daha oncede el kaldirdi bir kez ama sadece kolumdan tutup firlatmisti gerci ona bile hakki yok..
Esimin abisi aradi diyor ki biraz kafa dinle sonra biletini alayim geri gel.. Dedim hayir kapima gelip dilense dahi donmeye niyetim yok.. Diyor ki ben seni akilli mantikli goruyordum bi kavgada boyle gidilir mi ?
Ayni sey senin kizinin basina gelse ne yapardin diye sordum.. Haklisin ama cocuk var yuvaniz yikilmasin ben yengene ne eziyetler ettim sabretti diyor.. MAntiga bakar misiniz ???
Fikrimde kararliyim elbette ikinci sans vermek hic istemiyorum, sadece buraya yazmak istedim.. Akilli mantikli dusunemiyorum belki haketmedigim seyler yasadim..