Siddet ve Küfür..

Eşinizden ben bile nefret ettim. Sakın sakın dönmeyin. Dönmeniz sizin sonunuz olur.
Böylesine iğrenç bir adamla aynı evde yaşamak intihardan başka bir şey değil.
Boşanın ve darp raporunuzla birlikte çatır çatır tazminatta alın..

Resimlerimi gonderdim abisine, durumu anlattim ama yine de dedigi sey bi kavga ile yuva yikilmaz, sinirle vurmustur, sinirle kufur etmistir, sen de ona tokat attigin icin gurur yapmistir...
Tr ye cocugu goturmek eger sikayet ederse (cocugumu kacirdi diye) sorun olabilir, ki edemez diye dusunuyorum.. Neden diye sorduklarinda agzini yuzunu dagittim mi diyecek ? Ki elimde darp raporu var tercume ettirip her yerde kullanabilirim.. Burda sikayet etmeden gidiyorum simdilik.. Tr de dava acmayi dusunuyorum insAllah hrsey istedigim gibi olur.. Dua etmistim hayirli bir secim yapmak icin o gece.. Simdi, su saniye hic pisman, uzgun hissetmiyorum...

cocugu aldınız mı
Aldim evet cok sukur.. Cehenneme kadar yolunuz var defolun gidin dedi en son, cocugu da kast ediyor sanirim.. cogul konustuguna gore.. Gerizekali..

Gücü sana mi yetmiş hayvan herifin. Sakın dönme. Bir dahakine oldurmeyecegi ne malum? Eceline mi susadın. Hiç acaba mi diye düşünme hemen bosan. Simdi geri dönersen olayi kabul etmis olacaksin ve en kucuk bi anlasmazlikta yine aynisini yapacak. Çocuğunun şiddet olan bir evde mi büyümesini istiyorsun

Hakkınızda hayırlısı olsun. Güçlü bir kadinsiniz sizi tebrik ederim. Herşey daha güzel olsun bundan sonra .

Resimlerimi gonderdim abisine, durumu anlattim ama yine de dedigi sey bi kavga ile yuva yikilmaz, sinirle vurmustur, sinirle kufur etmistir, sen de ona tokat attigin icin gurur yapmistir...

siz niye abisine haklılığınızı ispat etmeye çalışıyosunuz ki?

Ayrilmak en mantikli karar olur bir insan degismez. Ömrünü bu adamla heba etme insan bir kere dünyaya geliyor. Kücükken Tr yazliga gitmistik babam cok icti ve anneme kültablasi firmatti oda kirildi. En kücük kardesim 4 aylikti onu ayaginda sallarken biz yatiyorduk. Babam iceri girdi anneme niye süpürmedin orayi dedi ve ayaginda kardesimi sallayan annemin sacini tutup defalarca duvara vurdu. Annem oracikta öldü sandim öyle korktukki kardeslerimle. Bunlari yazarken agliyorum simdi. Annemi aldi banyoya küvete götürdü. Biz korkudan yorganin altina saklandik. Sonra annemi halamla alip hastaneye götürdüler. Ev korku evi gibi duvardan banyoya kadar hep kandi cok kötüydü o günü hic ama hic unutamiyorum. Ve bu daha neki anneme neler yapti babam ve ailesi ama annem yinede ayrilmadi. Hep derim anneme keske biz kücükken ayrilsaydin bize bunlari yasatmasaydin. Yol yakinken kac kurtul o adam düzelmez Allah korusun ya seni öldürse?

neden hemen orda şikayetçi olmuyorsunuz, darp raporu da almışsınız hastanede kimse sormadı mı kim yaptı bunu diye?
gidin şikayetçi olun içeri attırın şunu ya, sadece darp değil cinayete teşebbüs var ortada. çeksin cezasını.

ELLERİ KIRILSIN A....I MENDEBUR HERİF.KARGAMEL SURATLI GEÇMİŞ OLSUN CNM

Canım çok geçmiş olsun, orda şikayet etmiyorsun ama sadece türkiyede boşanmakla kalmıyor, bulunduğun ülke'de de boşanman gerekiyor çünkü ordada evlisin resmi makamlarca..

Yinede en mantıklısını yapıp hemen darp raporu almışsın, sen ülkene at kendini çocuğunla ve davanı hemen aç, hatta uzaklaştırma iste avukatından..
Yabancı ülkedeki boşanma işlemleriyle sen değil o manyak eşin uğraşsın..

Gecmis olsun. İkinci sansi verirsen cocugunu annesiz birakma ihtimalini dusun. Cocugun babasini haftada br gorebilir ama annesini omur boyu goremeyebilir

Ben olsam asla ve asla dönmezdim 5 çocuğum olsa dahi bu vurmamış hayvanlık yapmış canına kast etmiş

Sen gül gibi sofrayı hazırla oturup iki lokma yiyelim eşim mutlu olsun de,ufacık çocuk tartışmasında karını öldüresiye döv!Allahım yardım etsin ama o adam baba olamaz,eş olamayan baba olamaz!Mutlaka haklarını al ,O gerizekalı da gitsin duvarlara vursun kendini.Çalış ayaklarının üzerinde dur,Allah hayırlı kapılar açsın sana ve yavruna

Birincisi kendini asla değersiz falan hissetme değerimiz bize değer vermesini beklediğimiz kişilerle ölçülseydi yanmıştık
Sen anne olduğun için çok değerlisin en başta ve kadın olduğun için
İkincisi çocuğa zarar geldi diye seni döven ......kocan o sahneyi çocuğa yaşatırkenki tramwanın nasıl zarar vereceğinin farkında değil galiba
Son olarak da sakın affetme yumuşama abisi yengesi falan nasıl affet diyebiliyor onu da anlamış değilim canından ol aman yuvandan olma kafası bu heralde

Allah belasını versin böyle tiplerin anca karılarını dövsün insan müsvetteleri.
Canını seviyosan dönmezsin.Ortada çocuğun varken bu yaratığın peşine düşüp seni taciz etmeyeceğinden emin ol.
Ya ben anlamıyorum gerçekten bu kafadaki mahlukatlar nası bi psikolojideler
Bi bilen psikolog falan varsa açıklasın ya allah aşkına.
İnsan çocuğunun anasına, o gün en sevdiği yemekleri yapan kadına nası böyle bi kinle saldırabilir
Bi insan bunları haketmiş olmak için napmış olabilir yani nası bi kin bu sanki bana anasını babasını öldürmüş kadıncağız
Bu psikolojiyi çözdüğüm gün dünyanın sırrını çözücem
Sakın dönme lütfen dönme bu adam seni öldürür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…