Şiddet mi?

Çok sinirlendigi için o an nasıl bir şeye dönüştüğünün farkinda olmayabilir. Mesela ben de sinirlenince çene kemigimi oynatiyor muymuşum sıkıyor muymusum belli belirsiz.ama hiç farkında bile değilim öyle yaptigimin.

Ben çok sinirlenince tabancama sarılır, sağa sola ateş ederim mesela.
Bir kaç kişiye de isabet etmiş bu arada
Ama ben çok sinirliydim ya farketmiyorum sinirliyken ne yaptığımın.

O yüzden sorun olmaz di mi

Ben çok sinirlenince tabancama sarılır, sağa sola ateş ederim mesela.
Bir kaç kişiye de isabet etmiş bu arada
Ama ben çok sinirliydim ya farketmiyorum sinirliyken ne yaptığımın.

O yüzden sorun olmaz di mi
Siz de öyle bir hal sezdim gerçekten. Hatta üye adlarına pek dikkat etmeden yazarım ama dikkat çektiniz yani başarılı bir stil.

Eşi inkar ediyormuş ya...diyormus ya ben yapmadım öyle. Diyorum ki belki de farkına varmiyordur.bu da bir hastalıktır kontrolsuzluk yani.ben cenemi oynatırim öyle tolere ederim ama bazısı da yumruk kaldırır, üstüne yürür, silah çeker. Hiç duymadıniz mi haberlerde filan birine zarar verip hatırlamıyorum diyen kişi.

Hiç duymadıniz mi haberlerde filan birine zarar verip hatırlamıyorum diyen kişi.

E tamam işte ben de onu diyorum, onlar da normal değil, konu sahibinin eşi de normal değil.

Bunlar NORMAL hareketler değil, lütfen normalleştirmeye çalışmayalım.

Şiddetin hiç bir çeşidi olmamalıdır, sözel şiddet, fiziksel şiddet, eşine şiddet, çocuğuna şiddet. Anaya şiddet, öğretmene şiddet, doktora şiddet.

Bilmem anlatabiliyor muyum???

Bahane değil hatırlamamak. Ne yaptığımı bilmiyordum demek bahane değil. Kendimi kaybettim demek bahane değil.

Medeni İNSANlar, her koşulda kendilerini kontrol edebilmelidirler.

Küçücük bir insanım ama elim çok ağırdır.
Taklit yapılmasından nefret ederim eşim de bir kaç kere yaptı ve 5 parmağımın izi sırtında çıktı. Evet kocama şiddet uyguladım ama hak etti, nolmuş

A
Aynı şeyi söylüyoruz da niye anlasamiyoruz...uslup farkı diyelim.
sonuna kadar katılıyorum mesajınıza.demek istedim ki konu sahibi demiş yaptığını inkar ediyor hatırlamıyor...ben de şunu demek istedim doğru söylüyor olabilir hatırlamıyorum diyerek.hatirlamamasi yaptigini degistirir mi hayir.hatirlamamasi bir hastaliktir kontrolsuzluktur acizliktir tabiki.

Öfke Kontrolü problemi var eşinin baska arkadaşlarında yazdığı gibi. Kesinlikle hemen Kapatılacak bi konu değil, bugün bu olursa yarın daha farklı bi olayda sinirlerinin daha gergin oldugu bi anda bırak taklit yapmayı nefes alıp vermen bile tahrik eder öyle adamı, o yumruk Allah vermesin ama inedebilir. Ben cok sinirliydim hatırlamıyorum, yada cok sinirliydim yoksa öyle yapmazdım demeleri yokmu bide adamı hasta eder. Ulan zaten sinirliyken kendine sahip çıkamıyorsan iyiyken ne yapayım seni

İşte fark etmeden, bilinçsizce inse o yumruk ne olacak, hayatımızı mahvetmiş olacak.
O ne kadar asla yapmam dese de ben biraz güvenimi yitirdim her kontrolsüz davranışında.

Kontrolsüz davranan insan sorun küçükken önlemini alacak, tedavi gerekiyorsa tedavi olacak, otokontrolü nasıl sağlaması gerektiğini öğrenecek.

Cinnet geçiren insanların pişmanlığı ne işe yarıyor?
Hiç.

Ben de erkeğe şiddet ile kadına şiddeti aynı kefeye koymam, biri boşanma sebebi olabilecekler diğeri olmaz gözümde, ama ikisinin de saygıyı ciddi anlamda zedelediğini düşünürüm, en azından kendi ilişkimde.

Taklit eşimin sınırlarını zorlayan veya kesinlikle hoşlanmadığı bir şey değil.
Asıl ben hoşlanmam yapılmasından, o inatla yapar eşiniz gibi.
Bu tepki yaptığım taklitten dolayı değildi.
Patronuna bağırıp çağıramadığı için öfkesini bana yöneltti.

Çok sinirliydim, hatırlamıyorum bile demedi ki.
Ben senin üzerine yürümedim, o hareketim sana değildi dedi, tamamen reddetti.

Güvenmiyor musun dedi, güvenmiyorum dedim.

Çok sinirliydim, hatırlamıyorum bile demedi ki.
Ben senin üzerine yürümedim, o hareketim sana değildi dedi, tamamen reddetti.

Güvenmiyor musun dedi, güvenmiyorum dedim.
Iyi demişsin, sana değilse siniri sen orda konusurken arkasını dönememişmi? Telefondakine sinirlendiyse baska sekilde gösterebilirdi. Taviz verme öfke kontrolünü ögrenmesi gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…