Sen son derece saygılı ve edep abidesi birisin belli eşin de şakayı abartan bir tip kısacası uyumsuzsunuz!Aslında sormamiştım.Dediğim şekilde ağlayıp odaya geçtim ve sonrasında eşim evden çıkınca yanlarına gittim.
Sadece açıkladım.Çünkü oturur oturmaz suçlayıcı bir dil kullandılar.
Ben de;
"Aramız günlerdir çok iyi değildi iki gündür size belli etmemeye çalıştım ancak kendisi son olarak evdeki saygısız hareketlerini burada da devam ettirip o hareketi yapınca doldum ve o şekilde ağlamam geldi" diyerek kendimi açıkladım.
Şu forumda bile bakış açısına göre beni haklı ya da haksız bulacak kişiler olacaktır.
Bu nedenle 'Alınganlık mı' ? Diye başlık açmayı uygun gördüm.
Çevremde, yakınlarıma anlatsam muhtemelen sevdikleri için hak verirler ya da alınganlık değil derlerdi.
Burada olayı olduğu gibi yazarak objektif bakış açısı okumak istedim.
Şayet ben alınganlık yapmış isem kendimi bu anlamda kontrol edip düzeltmek için.
Bu yaşadığımız diğerleri yanında küçük bir olay.
Vaktini ayırıp yorum yazan birçok üye bunu saygısızlık olarak değerlendirdi.
Bu böyleyse demek diğer yapılanlar saygısızlıktan da öte terbiyesizliğe giriyor.
Sürekli baskılanıyorum, büyütüyorsun alttan al.Bu şaka,bu bilmem ne,alingansın gibi gibi...
Açıkçası haklı olmak da hiç umrumda değil.
Ben üzülüp yıprandıktan sonra haklı olmak neye yarar haksız olmaktan ne çıkar.
Esin belki de senin taklitini yaparken aklından seni güldürmek ve barismaniza sebep olmak geçmiş olabilir. Mesela gülümseyip gıcıklık yapma şöyle diye ayağa kalkıp bı tane sırtına şaplak atsanız barışacaktınız ama belli ki sizin böyle tepkiler verme kişiliğiniz yok.
Bence çocuk yapma fikriniz varsa erteleyin. Çünkü bu uyumsuzluk orta yol bulunmazsa derinleşir.
Burada çoğunluk tarafından haklı bulunmuş olman neyi değiştirir ? Ayrıca burda zaten çoğumuz kadınları tutarız
Sen biraz şakacı olmaya adım atacaksın o biraz saygı kelimesini senin derin anlamama yönelik adım atacak.
Benim anladığım sadece bu olay bazında değil sen şaka kaldirmiyorsun.
Mesela aramız bozuk olsa ve eşim benim taklitimi yapsa benim tepkim şöyle olurdu " hadi be ordan şapşal şey sen kendine bak hah" derdim. Böyle tepkiler veriyor musunuz başka zamanlarda?