Şiddet mi?

git yanina, öfkesinin kontrol edebilmesi icin beraber cözüm üretin. internetden arastirin, nerde ne gibi terapi yöntemleri var.
hem ortam yumusamis olur hemde beraber bir care bulursunuz

o yumruk inerse dönülmez yollara giriliyor, özürü olmuyor

O konuşma isteğim falan hepsi geçti.

Az önceki merhametim de yerini öfkeye bırakıyor şu an.

bisey dahami oldu?
öfkelenme
iliskide heleki evlilikte en önemli seylerden birisi konusmak
kendi kendini doldurma

ve ben bunu evliliginde cok fevri olan bir insan olarak söylüyorum

İçimden tek kelime etmek gelmiyor şimdi.
Özrü geçtim, insan bir şey söyler ya aynı odada boş boş oturuyoruz.
5 karış suratla karşımda.

Sakın gitme yanına. O gelip af dilesin. Gidersen ne cabuk afffetti diyerekten birdaha tekrarlama ihtimali yukselir bence.. hemen de barismamalisin hatasını iyice anlayıp bir daha curet edemesin böyle bir seye.

Gurur yapmam normalde ama çok kırgınım.

Bilmiyorum, abartıyorum belki de.
Ben abarttığınızı duüşünüyorum.
Normal bir davranış değil, kabul ediyorum.
Ama 'şiddet' olarak nitelendirip, her şeyi bir çırpıda göz ardı etmek için de oldukça küçük bir olay.

Ben bugüne kadar bir karıncayı incitmemiş, şaka yollu bile birini iteklememiş insanım ama sinirlendiğimde yastığa vurduğumu, dolap-kapıları pat küt kapattığımı bilirim.
Eşim eğer çok sinirlenmişse o da elini duvara koltuğa vurmaya başlar.
Kaldı ki trafikte gün aşırı direksiyonu dövdüğümüzü bilirim.
Bunlar sinir boşaltım refleksleridir.
Size doğru olması yanlıştır, ama olmaması daha büyük sorunlara yol açar.
Trip yapın, onun gelmesini bekleyin.
Ama fazla da uzatmayın derim.

Ben abarttığınızı duüşünüyorum.
Normal bir davranış değil, kabul ediyorum.
Ama 'şiddet' olarak nitelendirip, her şeyi bir çırpıda göz ardı etmek için de oldukça küçük bir olay.

Ben bugüne kadar bir karıncayı incitmemiş, şaka yollu bile birini iteklememiş insanım ama sinirlendiğimde yastığa vurduğumu, dolap-kapıları pat küt kapattığımı bilirim.
Eşim eğer çok sinirlenmişse o da elini duvara koltuğa vurmaya başlar.
Kaldı ki trafikte gün aşırı direksiyonu dövdüğümüzü bilirim.
Bunlar sinir boşaltım refleksleridir.
Size doğru olması yanlıştır, ama olmaması daha büyük sorunlara yol açar.
Trip yapın, onun gelmesini bekleyin.
Ama fazla da uzatmayın derim.

Ben de sinirleri alınmış bir halde olduğumu iddia edemem, açıkçası benim de olur abartı tepkilerim.
Ama o hali, o bakışı ciddi anlamda şaşırttı korkuttu beni.
Her ne kadar kabul etmese de bence o elin inmesi an meselesiydi.
Ama hâlâ bir taraftan da abarttıģımı düşünüyorum ben de.

Yanına gittim, rahat yarım saat oturduk sus pus.
Sonra "Bana güvenmiyor musun?" Diye girdi konuya.
Üzerime yürüdüğünü kesinlikle kabul etmiyor, telefonda çok sinirlenince öyle tepki vermiş.
Ama niye konsolun değil de benim üzerime doğru geldi, cevap yok.

Sonra işle ilgili problemleri anlatmaya başladı.
O konuda konuştuk.
Üstü mü kapandı bilmiyorum, bugün daha da açasım yok konuyu.

Çok fazla takılmayın derim.. çok sinirli bi anına gelmiş bi de taklidini falan yapmışsınız daha çok sinirlenmiş..
ama bu konuda ki çizginizin net olduğunu bilsin eşiniz.. öyle bir uyarıda bulunun ki bir daha kaldıramasın o eli havaya!

Başka bir şeye kızmış olabilir. .
Özür diler barışırsınız. .
İnşallah ilk ve son hamlesi olur.
.

O yumruğu kaldırtma o zaman
Yıgıt at kendıne Kamçı vurdurtmaz derler

YUHHHHHHH

Yumruğu kaldırtma ne demek ya? Ben hasta ruhlu biri olsam, gelsem sizi dövsem şimdi, demek suçlu siz olacaksınız, yumruğumu kaldırttığınız için!!!

Nasıl bir bakış açısı bu, nasıl bir düşünce tarzı, daha doğrusu DÜŞÜNEMEME tarzı.

Düşünerek yazmadınız bunu belli.

Yaşlı kadınlar söylüyor, tamam beyni sulanmış artık yaşlılıktan normaldir diyoruz, erkekler söylüyor, erkek egosu diyoruz. Ama genç bir hemcinsimden bu sözleri okumak :KK57::KK57::KK57: ŞOKTAYIM!

YUHHHHHHH

Yumruğu kaldırtma ne demek ya? Ben hasta ruhlu biri olsam, gelsem sizi dövsem şimdi, demek suçlu siz olacaksınız, yumruğumu kaldırttığınız için!!!

Nasıl bir bakış açısı bu, nasıl bir düşünce tarzı, daha doğrusu DÜŞÜNEMEME tarzı.

Yaşlı kadınlar söylüyor, tamam beyni sulanmış artık yaşlılıktan normaldir diyoruz, erkekler söylüyor, erkek egosu diyoruz. Ama genç bir hemcinsimden bu sözleri okumak :KK57::KK57::KK57: ŞOKTAYIM!

Yiğit at kamçı vurdurtmaz derken sanırım işler o raddeye gelmeden halleder o raddeye gelmesine izin vermez akliyla...demek istemiş olabilir arkadaş. En azından ortamı terk eder, baktı işler kötüye gidecek polisi arar vb.

Tabi hasta ruhlu biri gelip dalmaya başlarsa yumruğumu sen kaldirttin derse o zaten akıl ziyanı hatta insan ziyanı.

Şiddete hiddete hiçbir canlı layık olamaz.

YUHHHHHHH

Arkadaşın ne dediğini ben de sonradan anladım, başka bir arkadaş da açıklamış zaten.
Atladığı şey bu tekrarlanan bir şey değil ve çok ani gelişti.

Kaldı ki eşim hâlâ kabul etmiyor durumu.

O an fazla sinirliydi, bir an kendini kontrol edemedi, aklı başına gelince utandı ve reddediyor bence.

Yani o sinirliyken ben kendimi güvende hissedemeyeceğim.

belkide ben rastgelmedim ama kimse senin hatan git özür dile demedi, öyle denildigini düsünenler olmus galiba

konusmadan hicbirsey hal olmaz

ben kendimden biliyorum, eski evliligimden
eski esim gel oturup konusalim derdi mesela durmadan sorunlarimizi cözelim derdi, terapiye gidelim derdi, konusamiyorsan bana mektup yaz derdi
bende öyle demesine daha da sinir olurdum, sorun ailesi sanki bilmiyormu, daha kac defa konusucaz diye

bilmiyorum anlatabildimmi...

belkide ben rastgelmedim ama kimse senin hatan git özür dile demedi, öyle denildigini düsünenler olmus galiba

konusmadan hicbirsey hal olmaz

ben kendimden biliyorum, eski evliligimden
eski esim gel oturup konusalim derdi mesela durmadan sorunlarimizi cözelim derdi, terapiye gidelim derdi, konusamiyorsan bana mektup yaz derdi
bende öyle demesine daha da sinir olurdum, sorun ailesi sanki bilmiyormu, daha kac defa konusucaz diye

bilmiyorum anlatabildimmi...

Anladım, teşekkür ederim.
Konuştuk dün, ama dediğim gibi beni tatmin edici bir konuşma değildi.
Tekrar ciddi bir şekilde konuşmayı düşünüyorum, özellikle öfke kontrolü konusunda.

bence vurmadığına dua edin..buralarda bana şiddet uyguladı dıye dert yanardınız..zaten şiddet olduktan sonra ilişki yürümez eskisi gibi

arı kovanına çöp sokmak olmuş sizin ki
o an sana zararı olmayan birinin taklidini yapmak onu aşşağılamak olur bence

Bende yüksek sesin bile siddet olduğu taraftariyim. Herkesin hayati stresli herkes yaşam derdinde herkes birbirine diş mi sıksin yumruk mu kaldirsn.Bence en net tavrinizi koyun böyle bisey olmamali.
Kesinlikle, yüksek ses bile bir şiddettir ve her göz yumuşta bir adım ileri gidilir.

bence vurmadığına dua edin..buralarda bana şiddet uyguladı dıye dert yanardınız..zaten şiddet olduktan sonra ilişki yürümez eskisi gibi

arı kovanına çöp sokmak olmuş sizin ki
o an sana zararı olmayan birinin taklidini yapmak onu aşşağılamak olur bence
Bence o vurmadığına dua etsin.
Kendimi vazgeçilmez falan görmüyorum ama onun hayatı tepetaklak olur öyle bir durumda.

Yaptığım taklit de normal bir şakalaşma, tepki gösterilmeyecek bir şeydi.
Sinirli oluğunu fark edememem hata olabilir sadece.

Kesinlikle, yüksek ses bile bir şiddettir ve her göz yumuşta bir adım ileri gidilir.

Bence o vurmadığına dua etsin.
Kendimi vazgeçilmez falan görmüyorum ama onun hayatı tepetaklak olur öyle bir durumda.

Yaptığım taklit de normal bir şakalaşma, tepki gösterilmeyecek bir şeydi.
Sinirli oluğunu fark edememem hata olabilir sadece.

ya orasını bilemem ama bazı kişiler taklit konusunda çok hassas oluyor mesela sınır oldugumuz bazı konular vardır ben sulu şaka sevmem örneğin hele de sınırlıysem..
neyse sonucta kotu sonuclanmamış..yıne de ofkelıyken yapma boşver..hersey gonlunce olsun

X