- 9 Mayıs 2011
- 13.924
- 28.939
-
- Konu Sahibi kahvetelvesi
git yanina, öfkesinin kontrol edebilmesi icin beraber cözüm üretin. internetden arastirin, nerde ne gibi terapi yöntemleri var.
hem ortam yumusamis olur hemde beraber bir care bulursunuz
o yumruk inerse dönülmez yollara giriliyor, özürü olmuyor
O konuşma isteğim falan hepsi geçti.
Az önceki merhametim de yerini öfkeye bırakıyor şu an.
bisey dahami oldu?
öfkelenme
iliskide heleki evlilikte en önemli seylerden birisi konusmak
kendi kendini doldurma
ve ben bunu evliliginde cok fevri olan bir insan olarak söylüyorum
Ben abarttığınızı duüşünüyorum.Gurur yapmam normalde ama çok kırgınım.
Bilmiyorum, abartıyorum belki de.
Ben abarttığınızı duüşünüyorum.
Normal bir davranış değil, kabul ediyorum.
Ama 'şiddet' olarak nitelendirip, her şeyi bir çırpıda göz ardı etmek için de oldukça küçük bir olay.
Ben bugüne kadar bir karıncayı incitmemiş, şaka yollu bile birini iteklememiş insanım ama sinirlendiğimde yastığa vurduğumu, dolap-kapıları pat küt kapattığımı bilirim.
Eşim eğer çok sinirlenmişse o da elini duvara koltuğa vurmaya başlar.
Kaldı ki trafikte gün aşırı direksiyonu dövdüğümüzü bilirim.
Bunlar sinir boşaltım refleksleridir.
Size doğru olması yanlıştır, ama olmaması daha büyük sorunlara yol açar.
Trip yapın, onun gelmesini bekleyin.
Ama fazla da uzatmayın derim.
O yumruğu kaldırtma o zaman
Yıgıt at kendıne Kamçı vurdurtmaz derler
YUHHHHHHH
Yumruğu kaldırtma ne demek ya? Ben hasta ruhlu biri olsam, gelsem sizi dövsem şimdi, demek suçlu siz olacaksınız, yumruğumu kaldırttığınız için!!!
Nasıl bir bakış açısı bu, nasıl bir düşünce tarzı, daha doğrusu DÜŞÜNEMEME tarzı.
Düşünerek yazmadınız bunu belli.
Yaşlı kadınlar söylüyor, tamam beyni sulanmış artık yaşlılıktan normaldir diyoruz, erkekler söylüyor, erkek egosu diyoruz. Ama genç bir hemcinsimden bu sözleri okumakŞOKTAYIM!
Arkadaşın ne dediğini ben de sonradan anladım, başka bir arkadaş da açıklamış zaten.YUHHHHHHH
Yumruğu kaldırtma ne demek ya? Ben hasta ruhlu biri olsam, gelsem sizi dövsem şimdi, demek suçlu siz olacaksınız, yumruğumu kaldırttığınız için!!!
Nasıl bir bakış açısı bu, nasıl bir düşünce tarzı, daha doğrusu DÜŞÜNEMEME tarzı.
Düşünerek yazmadınız bunu belli.
Yaşlı kadınlar söylüyor, tamam beyni sulanmış artık yaşlılıktan normaldir diyoruz, erkekler söylüyor, erkek egosu diyoruz. Ama genç bir hemcinsimden bu sözleri okumakŞOKTAYIM!
öfkesini kontrol etmesi için eşine yardımcı olmalısın...sen köstek olmuşsun..
belkide ben rastgelmedim ama kimse senin hatan git özür dile demedi, öyle denildigini düsünenler olmus galiba
konusmadan hicbirsey hal olmaz
ben kendimden biliyorum, eski evliligimden
eski esim gel oturup konusalim derdi mesela durmadan sorunlarimizi cözelim derdi, terapiye gidelim derdi, konusamiyorsan bana mektup yaz derdi
bende öyle demesine daha da sinir olurdum, sorun ailesi sanki bilmiyormu, daha kac defa konusucaz diye
bilmiyorum anlatabildimmi...
Kesinlikle, yüksek ses bile bir şiddettir ve her göz yumuşta bir adım ileri gidilir.Bende yüksek sesin bile siddet olduğu taraftariyim. Herkesin hayati stresli herkes yaşam derdinde herkes birbirine diş mi sıksin yumruk mu kaldirsn.Bence en net tavrinizi koyun böyle bisey olmamali.
Bence o vurmadığına dua etsin.bence vurmadığına dua edin..buralarda bana şiddet uyguladı dıye dert yanardınız..zaten şiddet olduktan sonra ilişki yürümez eskisi gibi
arı kovanına çöp sokmak olmuş sizin ki
o an sana zararı olmayan birinin taklidini yapmak onu aşşağılamak olur bence
Kesinlikle, yüksek ses bile bir şiddettir ve her göz yumuşta bir adım ileri gidilir.
Bence o vurmadığına dua etsin.
Kendimi vazgeçilmez falan görmüyorum ama onun hayatı tepetaklak olur öyle bir durumda.
Yaptığım taklit de normal bir şakalaşma, tepki gösterilmeyecek bir şeydi.
Sinirli oluğunu fark edememem hata olabilir sadece.