Benim 1.60 ama ideal kilom 52-53Bu arada boyu 160 ve üstü olanlar 57-58 i gördü mü bıraksın diyeti miyeti
ben 157 boyla 59u görsem bırakacam
Oda doğru önemli olan mutlu olduğumuz kiloda olmakHahah. 1 60 im 56 yım sanırım. Ama olmuyor yine de ya. Benim kendimi beğendiğim kilo aralığı mesela 52-53. Ve çok yakın olunca inmek de çok zor o kiloya. Mesela 53 kilo da popom 93 cm falan oluyor ve pantolonlar güzel duruyor. Simdi 96-97 cm. Beğenmiyorum.
Evet hedef yaklaştıkça son kilolar asla verilemiyorBenim 1.60 ama ideal kilom 52-53şuan 55.5 falanım resmen gramla gidiyor
Öf aynenBenim 1.60 ama ideal kilom 52-53şuan 55.5 falanım resmen gramla gidiyor
Vericez inşallah yaÖf aynen
Verdiğimiz günleri de göreceğizEvet hedef yaklaştıkça son kilolar asla verilemiyor
ARKADAşlar nerlerdesiniz sizde yazmıyorsunuz?
herkes bıraktı mı yoksa?
Canim açık büfe ise tabağı protein ve sebze ile doldur.Selam herkese.
Sabah.......menemen ve 3 dilim ince beyaz ekmek yedim.
Ara ogun.........4 tane kestane yedim
Akşam da........ yulaf tost ve 1 kase salata yedim
Az ve öz oldu bugün:) tok ve hafif hissediyorum.
Yarın sabah kahvaltıya gidicez yine. Ve benim için disarda kahvalti çok yediriyor. Bilmiyorum nasıl az yapcam.
Sizde ne var ne yok
Ben dışarıda yediğim gün tek öğün yapıyorum canım o şekilde dengelemeye çalışıyorum.Selam herkese.
Sabah.......menemen ve 3 dilim ince beyaz ekmek yedim.
Ara ogun.........4 tane kestane yedim
Akşam da........ yulaf tost ve 1 kase salata yedim
Az ve öz oldu bugün:) tok ve hafif hissediyorum.
Yarın sabah kahvaltıya gidicez yine. Ve benim için disarda kahvalti çok yediriyor. Bilmiyorum nasıl az yapcam.
Sizde ne var ne yok
Canım gün sonunu bekle menümü yazmak için, toplu yazmış olursun, gün sonunda toplam ne yediğini görürsün. Sabahki 3 dilim beyaz ekmek olması bugün pilavla birlikte dengeliydi memnun aslında.Az evvel 1 kase sehriye Pilavi yedim valla çok güzel kokuyordu
Gün içinde daha kontrollü oluyorum yazarken. Yoksa aksamnolunca amaaaan neler yemişim ben böyle oluyorumCanım gün sonunu bekle menümü yazmak için, toplu yazmış olursun, gün sonunda toplam ne yediğini görürsün. Sabahki 3 dilim beyaz ekmek olması bugün pilavla birlikte dengeliydi memnun aslında.
Hemen hemen aynı kilodayiz. 10 günde 500 gram bile çok iyi yagsansa10 günde 1 kilo hedefle çıktığım bu yolda hedefe 200 Gr kaldı
tabi ilk gün 1 kilo ödemin gitmesi sürece baya yardımcı olduşimdilik 9 günde 800 Gr daha gerçekçi olur.
56 lari uzun süredir görmüyordum. İnşallah bu hafta görürüm.