salata harika görünüyorKahvaltı 12.30
1 yumurtalı omlet
1 kk peynir
6 zeytin
Çeyrek avakado
1 dilim mercimek ekmeği
2 dilim marul
Ara
1 kare bitter
Akşam
Yoğurtlu brokoli salatası 1 tabakEki Görüntüle 3378712
Saat 18 gibi ballı sut icecegim.
Bir ilaç içiyorum ve midemi çok rahatsız ediyor, süt ağrıyı azaltıyor diye ilaçtan sonra süt iciyorum.
Canım sayfa üstünde konunun altında takip et butonu var, onu aktif edersen konuya yazılan bildirimler gelir.merhaba arkadaşlar. bende 58 kiloyum aranıza katılmak istiyorum. motivasyona ihtiyacım var. kahramanmaraştan yazıyorum.
bilgilendirme şansınız varmı. mobil uygulamadanmı takip kolay oluyor nasıl takipleşiyorsunuz
Merhaba hoşgeldinmerhaba arkadaşlar. bende 58 kiloyum aranıza katılmak istiyorum. motivasyona ihtiyacım var. kahramanmaraştan yazıyorum.
bilgilendirme şansınız varmı. mobil uygulamadanmı takip kolay oluyor nasıl takipleşiyorsunuz
Eline sağlık canım harika görünüyor.Selam kızlar
Kahvaltı
3 rafadan yumurta
Domates
16.00
1 fincan sade menengic kahvesi
2 hindistan cevizi topu
(Sütle pişirdiğim irmik, göz kararı bal, biraz fındık tozu ve kakao) görselini aşağıya bırakıyorum
18.00
1 tabak Zeytin yağında sotelenmiş sebze
(1 kapya 1 yeşil biber 1 küçük boy kabak)
Küçük boy muz
Teşekkür ederim canımEline sağlık canım harika görünüyor.
Senin boyun kaç bu arada ?
Ben genelde akşamları tam menü şeklinde yazıyorum canım. 5. Güne girdim hala sıfır ekmek, pilav, bulgur vs ile gidiyorum şükürARKADAşlar nerlerdesiniz sizde yazmıyorsunuz?
herkes bıraktı mı yoksa?
MAŞALLAHH TEBRİK EDERim darısı başıma bende pazartesi başlıyorum inşBen genelde akşamları tam menü şeklinde yazıyorum canım. 5. Güne girdim hala sıfır ekmek, pilav, bulgur vs ile gidiyorum şükür
Teşekkür ederim canımMAŞALLAHH TEBRİK EDERim darısı başıma bende pazartesi başlıyorum inş
nerde Uludağda mı?Kızlar ben kayak tatilindeyim. O yüzden yediklerimi takip edemiyorum. Otwlde acik bufeler fqlan bozuldu biraz.Yarın döneceğiz. Ertesi gün takip edebilirim.
ay inşallah çok teşekkür ederimTeşekkür ederim canımsen çok daha iyilerini yaparsın inşallah
Ilgaz da. Bitti ama dönduk . Az önce son öğünümü yaptim. Kuru ve pilav. Aralikli oruc yapacagim bugun. Sizin nasıl gidiyornerde Uludağda mı?
Hahah. 1 60 im 56 yım sanırım. Ama olmuyor yine de ya. Benim kendimi beğendiğim kilo aralığı mesela 52-53. Ve çok yakın olunca inmek de çok zor o kiloya. Mesela 53 kilo da popom 93 cm falan oluyor ve pantolonlar güzel duruyor. Simdi 96-97 cm. Beğenmiyorum.Bu arada boyu 160 ve üstü olanlar 57-58 i gördü mü bıraksın diyeti miyeti
ben 157 boyla 59u görsem bırakacam