Sezgisel ve Aralıklı Beslenme ♡

salata harika görünüyor

Canım sayfa üstünde konunun altında takip et butonu var, onu aktif edersen konuya yazılan bildirimler gelir.

Ben 10 kusur senedir kk kullanicisiyim. Normal tarayıcıdan giriyorum, bana böyle kolay geliyor.

Kahvaltı 12.30
2 haşlanmış yumurta
Çeyrek avakado
1 kk peynir
6 zeytin
1 karabuğday patlağı üzerine fındık ezmesi
2 marul yaprağı

Ara
1 kare bitter

Akşam 17.30
Dünkü yediğim yoğurtlu brokoli salatası
1 küçük yeşil elma
1 kaşık tahin

Merhaba hoşgeldin ben mobilden takip ediyorum genel olarak ve akşamları tüm menümü paylaşıyorum.

Ben aralıklı oruç yapıyorum bazı dönemlerde de detoks uyguluyorum kendime. Aşırı derecede sıkmadan zorlamadan sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. Çok katı diyetler bende işe yaramıyor o yüzden orta kararda gidiyorum. Sizde kendinize en uygun diyet yöntemini belirlerseniz daha kolay ilerlersiniz bence

Selam kızlar
Kahvaltı
3 rafadan yumurta
Domates

16.00
1 fincan sade menengic kahvesi
2 hindistan cevizi topu
(Sütle pişirdiğim irmik, göz kararı bal, biraz fındık tozu ve kakao) görselini aşağıya bırakıyorum

18.00
1 tabak Zeytin yağında sotelenmiş sebze
(1 kapya 1 yeşil biber 1 küçük boy kabak)
Küçük boy muz

Eklentiler

• IMG20240131133631.jpg
    141,7 KB · Görüntüleme: 37
Eline sağlık canım harika görünüyor.
Senin boyun kaç bu arada ?

Bu arada boyu 160 ve üstü olanlar 57-58 i gördü mü bıraksın diyeti miyeti
ben 157 boyla 59u görsem bırakacam
Hahah. 1 60 im 56 yım sanırım. Ama olmuyor yine de ya. Benim kendimi beğendiğim kilo aralığı mesela 52-53. Ve çok yakın olunca inmek de çok zor o kiloya. Mesela 53 kilo da popom 93 cm falan oluyor ve pantolonlar güzel duruyor. Simdi 96-97 cm. Beğenmiyorum.

Kahvaltı 12.30
Kıymalı pidenin 3 ye 2 Şi

Akşam 17.30
1 yumurtalı haşhaşlı omlet
Çeyrek avakado
1 kk süzme peynir

18 de bir bardak ballı süt içtim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…