Sezgisel ve Aralıklı Beslenme ♡

Çok az değil mi bu menü. Yetti mi sana.

Gunaydin herkese. Dun yatmaya yakin aşırı aciktim en son açıııımmmmm diye isyan edjyordim ama Sabah çok tok uyandim.Simdi Filtremi iciyorum. daha kahvalti yapmadım. 1 peynirli pogaca dusunuyorum sadece . Bromelain ictim ödem atıcı. Diyetisyejim vermişti zamanında.

Bu arada 56.0 ciktim sabah. Reglimde 1,5 kilo farketti resmen. Benim hedef 52. Acikcasi zor gidiyor . Hele spor yapıyorsam. Kas kutlemi korudugum için tartıya yansımıyor kolay kolay.yazdan beri Popom 2 cm genişledi. Bugün gitmeye calisicam spora.
Hepimize güzel bir gün olsun.

Günaydın canım. Akşam geç yatınca bir açlık vuruyor insana ama uyanınca düzelmiş oluyor dediğin gibi regl şişkinliği çok etkiliyor gerçekten en sağlıklısı bitince tartılmak. Bir de eğer ağır spor yapıyorsan az beslenmek yerine protein ağırlıklı beslen bence, tansiyonun vs düşebilir diğer türlü çok zorlar. Ben bir ara hem az yiyip hem reformer pilates yapıyordum aşırı zorlamıştı benim

boyun kaç canım senin?

Bu ödem Atıcıdan benim de var ama kullanmadım. İşe yarıyor mu 1 günde, sürekli mi kullanmak gerekiyor ?

Evet agir spor yapıyorum agirliklarla falan. Ama ara verdim ben de epeydir. Simdi bir iki gün kayak yapicam belki iyi gelir

Bu ödem Atıcıdan benim de var ama kullanmadım. İşe yarıyor mu 1 günde, sürekli mi kullanmak gerekiyor ?
Ben sürekli kullanıyorum bence çok işe yarıyor. Hiç şişliğim olmuyor. İlk italyaya gittigimde vermişti diyetisyenim. Orda hep karbonhidrat yiycem diye kullanmıştım. Hiç kilo bile almadım. Ondan mıdır bilmem.

Boy 1.60 ti gençliğimde senin kacti boy kilo. araya doğum falan girdi. Onlar etkilemediyse 1.60 im.
Bu arada dogumda 70 idim. 3 yılda ancak 56 ya düşebildim. Benim için kilo vermek zor ya. Onu gordum
benim boyum 157
ondan hiç kilo kaldırmıyorum
benim mutlaka 57 yi görmem lazım

Kahvaltı 12.30
1 yumurtalı omlet
1 kk peynir
6 zeytin
Çeyrek avakado
1 dilim mercimek ekmeği
2 dilim marul

Ara
1 kare bitter

Akşam
Yoğurtlu brokoli salatası 1 tabak

Saat 18 gibi ballı sut icecegim.
Bir ilaç içiyorum ve midemi çok rahatsız ediyor, süt ağrıyı azaltıyor diye ilaçtan sonra süt iciyorum.

Selam kızlar

Kahvaltı 11.00 (arkadaşıma davetliydim)
2 kk beyaz peynir
1 kk kaşar peynir
2-3 çatal patates kızartması
Zeytin
Domates ve salatalık.
Masada börekler poğaçalar ballar hava da uçuşuyordu ama zor da olsa kendimi tuttum

15.00
1 kase Marul ve domatesten yapılmış salata
1 küçük muz

18.30
1 kase çorba
4 kaşık musakka.
Akşam yemeğinden önce avmdeydim aşırı acıktığım için yolda gelirken bir tane hindistan cevizli zuber bar yedim 160 kcal.

Corba bitmis hali. Kucuk Kızarmış ekmek ve sebzelerin hepsini yedim. Bir kaç tane de patates kızartması yedim. Ama bugün tek bir pogaca yedigim için total 1000 kaloriyi geçmemiştir diye umut ediyorum.
20 dakika da ağırlık kaldirdim

Eklentiler

• 1706640936523.png
    819,3 KB · Görüntüleme: 28
Ayyy ben bunu yulaf tostu yaptığım harç üzerine deneyeyim bir pizza gibi bak çok mantıklı değişiklik olur

Yarında kakaolu Hindistan cevizli irmik topları deneyeceğim size de fikir olsun kızlar eğer güzel olursa buraya da atarım. Tatlı krizleri için elimde bulunsun dedim, farklı tarifleri de seviyorum.

Bugün de 57.6 geldim
Bugün 3. Gündür tuvalete çıkmıyorum. Bir şişkinlik rahatsızlık yok ama onunda 3. Gündür sabit kiloda kalmasında etkisi vardır.
Sabah bir gün kurusu ağzına attım. Oruç saatim bozuldu ama bugünde böyle olsun. Bağırsak çalıştırmaya etkisi vardır belki

Eklentiler

• IMG_20240131_075317.jpg
    42,7 KB · Görüntüleme: 26
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…