Çok az değil mi bu menü. Yetti mi sana.İyi akşamlar kızlar
Kahvaltı 12.30
Beyaz peynirli yulaf tostu
Domates
15.00
Sade türk kahvesi
18.00
1 kase ayran detoksu
2 kaşık musakka(klasik küçük çorba kaşığı)
18.30
1 Küçük boy muz sadece canım çektiği için yedim aslında aç değildim. 2 gündür çok iyi gidiyorum inşallah böyle devam ederimyarın kahvaltıya davetliyim ama çok dikkat edeceğim.
Yetti canım böyle olunca ertesi güne kadar acıkmıyorum ben. Yulaf tostu bayağı tok tutuyor.Çok az değil mi bu menü. Yetti mi sana.
olsun yine de iyi ben bazen 400-500 + görüyomBugün +200 Gr geldim
Hep eksi olmuyor tabi
Olsun canım yediklerinin şişkinliği olabilir bence.Bugün +200 Gr geldim
Hep eksi olmuyor tabi
Günaydın canım. Akşam geç yatınca bir açlık vuruyor insana ama uyanınca düzelmiş oluyor dediğin gibiGunaydin herkese. Dun yatmaya yakin aşırı aciktim en son açıııımmmmm diye isyan edjyordim ama Sabah çok tok uyandim.Simdi Filtremi iciyorum. daha kahvalti yapmadım. 1 peynirli pogaca dusunuyorum sadece . Bromelain ictim ödem atıcı. Diyetisyejim vermişti zamanında.
Bu arada 56.0 ciktim sabah. Reglimde 1,5 kilo farketti resmen. Benim hedef 52. Acikcasi zor gidiyor . Hele spor yapıyorsam. Kas kutlemi korudugum için tartıya yansımıyor kolay kolay.yazdan beri Popom 2 cm genişledi. Bugün gitmeye calisicam spora.
Hepimize güzel bir gün olsun.
boyun kaç canım senin?Gunaydin herkese. Dun yatmaya yakin aşırı aciktim en son açıııımmmmm diye isyan edjyordim ama Sabah çok tok uyandim.Simdi Filtremi iciyorum. daha kahvalti yapmadım. 1 peynirli pogaca dusunuyorum sadece . Bromelain ictim ödem atıcı. Diyetisyejim vermişti zamanında.
Bu arada 56.0 ciktim sabah. Reglimde 1,5 kilo farketti resmen. Benim hedef 52. Acikcasi zor gidiyor . Hele spor yapıyorsam. Kas kutlemi korudugum için tartıya yansımıyor kolay kolay.yazdan beri Popom 2 cm genişledi. Bugün gitmeye calisicam spora.
Bu ödem Atıcıdan benim de var ama kullanmadım. İşe yarıyor mu 1 günde, sürekli mi kullanmak gerekiyor ?Gunaydin herkese. Dun yatmaya yakin aşırı aciktim en son açıııımmmmm diye isyan edjyordim ama Sabah çok tok uyandim.Simdi Filtremi iciyorum. daha kahvalti yapmadım. 1 peynirli pogaca dusunuyorum sadece . Bromelain ictim ödem atıcı. Diyetisyejim vermişti zamanında.
Evet agir spor yapıyorum agirliklarla falan. Ama ara verdim ben de epeydir. Simdi bir iki gün kayak yapicam belki iyi gelirGünaydın canım. Akşam geç yatınca bir açlık vuruyor insana ama uyanınca düzelmiş oluyor dediğin gibiregl şişkinliği çok etkiliyor gerçekten en sağlıklısı bitince tartılmak. Bir de eğer ağır spor yapıyorsan az beslenmek yerine protein ağırlıklı beslen bence, tansiyonun vs düşebilir diğer türlü çok zorlar. Ben bir ara hem az yiyip hem reformer pilates yapıyordum aşırı zorlamıştı benim
Ben sürekli kullanıyorum bence çok işe yarıyor. Hiç şişliğim olmuyor. İlk italyaya gittigimde vermişti diyetisyenim. Orda hep karbonhidrat yiycem diye kullanmıştım. Hiç kilo bile almadım. Ondan mıdır bilmem.Bu ödem Atıcıdan benim de var ama kullanmadım. İşe yarıyor mu 1 günde, sürekli mi kullanmak gerekiyor ?
Boy 1.60 ti gençliğimdeboyun kaç canım senin?
benim boyum 157Boy 1.60 ti gençliğimdesenin kacti boy kilo. araya doğum falan girdi. Onlar etkilemediyse 1.60 im.
Bu arada dogumda 70 idim. 3 yılda ancak 56 ya düşebildim. Benim için kilo vermek zor ya. Onu gordum
Ayyy ben bunu yulaf tostu yaptığım harç üzerine deneyeyim birEki Görüntüle 3378842
Corba bitmis hali. Kucuk Kızarmış ekmek ve sebzelerin hepsini yedim. Bir kaç tane de patates kızartması yedim. Ama bugün tek bir pogaca yedigim için total 1000 kaloriyi geçmemiştir diye umut ediyorum.
20 dakika da ağırlık kaldirdim