- 31 Ağustos 2012
- 21.775
- 35.084
Eşim kızım evdeyken aynı beslenme performansını gosteremiyorum, 10 gündür yoklardo menulerimi kendime göre ayarladım. Yarın geliyirlar.Hemen hemen aynı kilodayiz. 10 günde 500 gram bile çok iyi yagsansa
Canım hiç denemedim ama bildiğim kadarıyla sadece çorba meyve suyu kahve su gibi sıvılarla besleniyorsun. Ama hangi öğünde ne kadar sıvı alınıyor bir bilgim yokArkadaşlar sıvı içecekler diyeti nasıl bilen ve yapan var mı?
Mesela kahvaltı sadece çorba demişler
Ara sütlü kahve
Öğlen bişey bişey
Akşam yine aynı bu nasıl acaba?
Arkadaşlar sıvı içecekler diyeti nasıl bilen ve yapan var mı?
Ara sütlü kahve
Öğlen bişey bişey
Anladım ok teşekkürlerçok sürdürülebilir şeyler olmadığını düşünüyorum canım bu tarz şeylerin. belki ara sıra detoks gibi yapılabilir. ama uzun vadede yiyeceklerle ilişkiyi bozup daha fazla saldırmaya sebep olabilir.
Yok ama bende bir kitap var unlu diyetisyenlerden detoks kitabı diye 3 gunluk ,7 gunluk falan. Orda sıvı detokslar vardiArkadaşlar sıvı içecekler diyeti nasıl bilen ve yapan var mı?
Ara sütlü kahve
Öğlen bişey bişey
Merak etme sabit tutarsin. Sonucun cok guzel. Mezura ölçüsünde farkettin mi.10 günlük sıkı diyetimim sonuna geldik
2 kez kaçamak yaptım.
Biri geçen iş yerinde etli pide yedim, diğeri dün akşam patates ve ekmeği birlikte yedim.
Yine de şükürler olsun istediğim sonuctayim.
2 kg diye çıktığım bu yolda 2.1 kg eksilerek tamamladım.
Şimdiki hedefim bu kiloyu bu hafta sabit tutmak. Hatta bu ay. Çünkü 15 güne kadar şehir dışına gidip gelmem gerekecek bir kaz kez.
Yok canım olcmemistim.Merak etme sabit tutarsin. Sonucun cok guzel. Mezura ölçüsünde farkettin mi.
Tebrik ederim canım10 günlük sıkı diyetimim sonuna geldik
2 kez kaçamak yaptım.
Biri geçen iş yerinde etli pide yedim, diğeri dün akşam patates ve ekmeği birlikte yedim.
Yine de şükürler olsun istediğim sonuctayim.
2 kg diye çıktığım bu yolda 2.1 kg eksilerek tamamladım.
Şimdiki hedefim bu kiloyu bu hafta sabit tutmak. Hatta bu ay. Çünkü 15 güne kadar şehir dışına gidip gelmem gerekecek bir kaz kez.
Bu kilo benim hayalimGünaydın kızlar10 gün kendime arınma detoksu uyguluyordum sanırım bugün 8. Gün. Düne kadar gayet güzeldi ama dün misafirliğe gidince biraz bozuldu.
5. Gün tartıldığımda 55.4 çıkmıştım ve hiç kilo veremedim mi diye şaşırmıştım. Az önce tartıldım 54.9 çıktı yani yarım kilo gitmiş çok şükür. Umarım kalıcı olarak gitmiştir. Perşembe-Cuma gününe kadar bu şekilde devam edeceğim sonra misafirim olacak o gün çok abartmadan serbest gün geçireceğim.
İnşallah ennn kısa zamanda hemen bu kiloya inersinBu kilo benim hayalim
Her şey gönlünce olsun, inşallah çok sağlıklı bir süreç geçirirsinBende yaklaşık 1 sene önce 55 olmuştum canım. Sonra deprem, ev taşıma, yeni işe başlama derken düzen bozuldu. Son zamanlarda kullandığım hormon ilaçlarıyla baktım iyice ipiucu kaçıyor, buraya yazmaya başladım ki, ne yediğini görmek frenliyor.
Bu ay yeniden tedaviye başlıyorum, tedavisi öncesi bile günde 6 ilaç tutuyorum su anama hormon ilaçları olmadığı için kilo durumumu etkilemedi. 10 güne kadar hormon ilaçları yine başlayacak bakalım.