Hahaha öyle de diyebilirizHahaha. Kaçamak değil onlar bence yaa. Ihtiyac
Tam benlik menüler. Sagol. Hafta içi denerim belki
Yavas yavaş gitsin ama kalıcı olsun canım en önemlisi buGunaydin . Dun aksam 6.30 da yenistim en son aralikli beslenmemi bozmadım. Sabah 55.8 ciktim. Ama hedefim bu p.tesi 56 olmaktı. O yüzden sevindim. Bu civarda dursun biraz hızlı giderse hızlı alıyoruz çünkü. Yavaş yavaş.
Şimdi bir filtre yapacagim kendime sütsuz.
Lezzetli bir menü olmusGünaydın kızlardün yorgunluktan yazmayı unutmuşum. Dün akşam misafirim vardı, bugün öğlende de misafirim var. Ama ennn kötüsü de yarın doğu illerinden birine gideceğiz kebaplar ciğerler havada uçuşacak ben ne yapacağım bilmiyorum
9 Şubat menüm
2 yumurtadan omlet
1 kk peynir
6-7 zeytin
Yarım dilim ekmek
19.00
2 mandalina büyüklüğünde dereotlu poğaça
2 kaşık kısır
3 kaşık Rus salatası
4 kaşık havuç tarator
Öyle durumlarda ben her şeyden tadiyorum. Doyana kadar değil de tatma gibi. Ve bol hareket yuruyus gezme tozmak varsa hiç kilo bile almıyorsun. Belki gram alırsın biraz odem olurGünaydın kızlardün yorgunluktan yazmayı unutmuşum. Dün akşam misafirim vardı, bugün öğlende de misafirim var. Ama ennn kötüsü de yarın doğu illerinden birine gideceğiz kebaplar ciğerler havada uçuşacak ben ne yapacağım bilmiyorum
9 Şubat menüm
2 yumurtadan omlet
1 kk peynir
6-7 zeytin
Yarım dilim ekmek
19.00
2 mandalina büyüklüğünde dereotlu poğaça
2 kaşık kısır
3 kaşık Rus salatası
4 kaşık havuç tarator
Muhtemelen çok yürürüz o şekilde dengelerim diye düşünüyorum. Bir de sonraki günlerde çok daha hafif beslenerek vücudu arındırırım diye kendimi teselli ediyorumÖyle durumlarda ben her şeyden tadiyorum. Doyana kadar değil de tatma gibi. Ve bol hareket yuruyus gezme tozmak varsa hiç kilo bile almıyorsun. Belki gram alırsın biraz odem olur
Ben daha fazlasını yiyip kilo veriyorum. Bana kalorili gelmedi o menüBir o kadar da kalorili
Çok iyi o zaman ya maşallahBen daha fazlasını yiyip kilo veriyorum. Bana kalorili gelmedi o menü
İstersen bizim eski gruba gel canım kabak detoksuna başlıyoruz yarınGunaydin kizlar. Bu grup aktif olmadigi için ayrılıyorum . Opuldunuz
Cok sagol. Bir watsup grubuna katıldım cnm. Ordan takibe devam.İstersen bizim eski gruba gel canım kabak detoksuna başlıyoruz yarın