e bizim okuduklarımız neymiş o zaman?bunca kişi neye tepki verdik?hallüsünasyon mu gördük biz
neredeyse yorum yapanlar suçlu çıkacak.hakaret ve beddualar bile başlamış.
ben konu sahibinin yerinde olsam ya bu insanlar bana neden sert çıkmış bi oturup düşüneyim derim ki kk da k.valideler pek sevilmez ve savunulmaz aslında.ama bu konuda tam tersi oluyor.bu bile bir işaret değil mi
tamam ama iddayı kazanırsak türkiye de değil FRANSA da yemek isterim ben yemeğimi.. olur di mi????
uslup kötü ve kesinlikle kendini haksız konumuna düşürüyor.insanlar usluba takılıyor orası kesin
egem ve okumuş insanlar :))))
anlamadım:44:
ama oğullarım okusun diye çabalıyorum
24 yaşında genel müdür olduğunu iddia eden bir arkadaş vardı yoksa o sen misin
okumuş,mesleği elinde olan 2 kişi kendi düzenini kendi kurmuş,tebrik ederim.oğullarımın da böyle olmasını dilerim
Üsluba ve beklentilerin bu kadar yüksek olmasına.
Şahsen ben çok iyi üniversite bitirmiş olunmasına ve hala adetlere
bu kadar bağlı olunmasına da şaşırdım.
Bohça,eşyaların beraber alınması hadi bir nebze anlayabilirim ama el öpmeye gidilirken elbise alın denmesi
beni çok şaşırttı.Hiç böyle bir adet duymamıştım ve bunu karşı taraftan istemek bana çok
ilginç geldi.
Canım seni tebirk ediyorum öncelikle bu formaliteleri çok iyi biliyorsun. Eğer gelen bulunduğun ilin valisiyse ve gelen kişi sayısı beklenin üzerindeyse bu acil durum demektir tabiki de düğün sahipleri bu işe el atacaktır.
Sana bişey diyeyim mi ben herşeyi kabul ettim düğün gecesine kadar gıkımı çıkarmadım ama eltim sürekli birşeyler istedi ve istediklerini elde etti..ve sonuç ortada ne kadar sesini çıkarırsan o kadar değerlisin.
esprilerinize gülemiyorum özür dilerim. Fransız mutfağından ben size bişeyler yaparım dilerseniz balayımızda Fransa italya hırvatistan oralara gittik çünkü..
Bu arada arkadaşlar itiraf etmeliyim ki biraz fazla yüklenmişim onlara böyle anlatınca evet haklı durumdan haksız duruma düşüyor insan... Ama insanız canım en nihayetinde sabır taşı değiliz ki öfke ve nefret insanı hakkaten çirkileştiriyor. eşime kusacağıma buraya kustum içimdeki nefreti:)) siz de ağzıma ... ettiniz yani. Bence sizin de bu yaklaşımınız yanlış..ben yaralıyım dertliyim yani buraya da kendimi haklı göstermek için yazmıyorum.. birileri bişleyler yazsın da içim rahatlasın değil mi? Senin gibi gelin olmaz olsun Allah senin belanı versin diye daldınız resmen bana anlayış konusu çok önemli işte... Bir de bekara karı boşamak kolay diyeceğim başka da sözüm yok arkadaşlar..
Sana bişey diyeyim mi ben herşeyi kabul ettim düğün gecesine kadar gıkımı çıkarmadım ama eltim sürekli birşeyler istedi ve istediklerini elde etti..ve sonuç ortada ne kadar sesini çıkarırsan o kadar değerlisin.
Bu arada arkadaşlar itiraf etmeliyim ki biraz fazla yüklenmişim onlara böyle anlatınca evet haklı durumdan haksız duruma düşüyor insan... Ama insanız canım en nihayetinde sabır taşı değiliz ki öfke ve nefret insanı hakkaten çirkileştiriyor. eşime kusacağıma buraya kustum içimdeki nefreti:)) siz de ağzıma ... ettiniz yani. Bence sizin de bu yaklaşımınız yanlış..ben yaralıyım dertliyim yani buraya da kendimi haklı göstermek için yazmıyorum.. birileri bişleyler yazsın da içim rahatlasın değil mi? Senin gibi gelin olmaz olsun Allah senin belanı versin diye daldınız resmen bana anlayış konusu çok önemli işte... Bir de bekara karı boşamak kolay diyeceğim başka da sözüm yok arkadaşlar..
Arkadaşlar tamam anlaşıldı hep beraber beni linç etmeyi falan düşünüyorsunuz.. Biz bu konuyu aştık zaten eşimle oturup tasalanmayın. ben sadece yaşadıklarımı ve hissettiklerimi anlatmak istedim çünkü o sıralar Allahım bunlar sadece benim başıma geliyor diye düşünmüştüm benim düşününen birileri varsa hee her düğünde bazı sürtüşmeler olabiliyor desinler diye yazdım Gülücükler falan da koydum yazıma ki biraz da artık eğlenebiliyorum bu yaşadıklarımla. tabi burada yazdıklarım yanlış anlaşılmış olabilir çünkü beni tanımıyorsunuz ama hepiniz beni görmemişlikle suçluyorsunuz şu yazdıklarınızı arkadaşlarım okusalar çok gülerler çünkü benim nasıl biri olduğumu biliyorlar. Gelin buluşalım bigün yaşadıklarıma oturup ağlamayana yemek ısmarlarım..