- 9 Kasım 2012
- 13.684
- 7.409
ne k.validenize ne de eltinize melek demiyor kimse.ama sizin üslubunuz o kadar nahoş ki insanlar haklı olarak tepki gösteriyor.kendinizi ve ailenizi övüp de eşinizin ailesini birden aşağılamaya başlayınca normal olarak tepki aldınız.sadece ben şunu şunu yaşyadım,bana böyle davrandılar şeklinde yazsaydınız sorun olmayacaktı.ama siz aynen şunu yaptınız;yüksekokul mezunu eltim,görgüsüz kaynanam,vb.... bunlar hoş mu sizce?
şimdi kızıyorsunuz ağır mesajlara ama aynısını siz eşinizin ailesine yaptınız burada.demek ki hoş olmuyormuş.
yazmıyacagım dedim ama yazıyorum yine.
bizim düğünde de buna benzer şeyler olmuştu ama ben gerçekten bir şey yapmamıştım ((((((
neyse eşimin düğünde olanlara yorumu "hayır işine şeytan karışır, demek o kadar hayırlıymış ki şeytanları coştu" olmuştu.hep hatırlarım.
olanları böyle değerlendirin ve sinirlenip üzülmeyin.ben de aynı şeyleri yapmıştım hala da yaparım.bir dokunan bir ahh işitir.o yüzden buraya bütün ayrıntısıyla yazmanızı da anlıyorum ve eminim ki yakın buldugunuz herkese de anlatıyorsunuzdur.çunku olaylar daha çok yeni.tutun ki 10 yıl oldu ben bile unutamadım.ayrıca eşimin ve benim universitelerimiz, eğitim durumumuz ne deyim dereceli insanlarız o derece yani. ama olacagı varsa oluyor.
neyse konuyu bence uzatmayalım ve yeni evli arkadaşımızın eminim evi çok guzeldir.fotolarını koymasını isteyelim :)))))))
ayyy nasıl bal şeker gibi insanım görüyorsunuz ama eltim ve kayınvalidem tarafı için ben bir ucubeyim :))))))