bir şey olmaz bence.öyle kaynanaya böyle aile lazım.sözde eşit görünüp düğün zamanı diğer gelinine ev veren insanlara az bile yapılmış.
ben bu ev konusunun arkasında başka bir şey olduğuna inanıyorum.mesela bir tanıdığım var.oğlunun biri kendi çabalarıyla,kendi üniversiteyi kazanarak okudu.diğer oğullarını ise özel üniversite dünya para vererek okuttular.sonuçta kendi okuyan oğullarına ev verdiler.diğerine ev parasından fazlasını harcadık diye
Valla ben böyle beni küçümseyen üstten bakan aileye bırak evi çöp vermem. Madem o kadar elitler üst tabaka bi zengin bi aile düğüne ünlü sanatçı getirip o kadr gösterili bi düğün yapacağına kızına ev alsın
Birde en çok gözüme batan el öpmem için kıyafet istemek çok abes geldi o nedir yaaa üstüne giyecek hiç bişeyi yok gibi buda istenmez kiii hem kültürlü okumuş insanlar işleride güzelmiş diğerlerinin işi gücü yokmuş bir şeyi yapan kadar yaptıranında suçu var
burda konu sahibi eşinin yıllardır onlara destek çıktıgından bahsetmiş.ne olursa olsun her şeyin yeri ve zamanı var.kaldı ki ne demek gelip o ev benim olacak demek.ev vermezseniz kızı vermezler felan.bunlar ortamı fazlasıyla germiş.ayrıca ben diğer gelinime pazardan aldım sanada aynı ayarda şeyler alıcam olayları bunlar hep yıkıcı şeyler ve insanların damarına basmak oluyor.burda her kes buna şeyler anlatıyor ve verilen tepkiler hep aynı.yaşadığım için biliyorum.
bence şimdiden böyle olumsuz düşünme.. önemli olan aradki maddi farklar ya da eğitim farkları değildir.. sen tüm imkanlarına rağmen alçak gönüllü olmayı bilirsen bi sorun çıkmaz.. ama abileri hakkında bişey diyemicem maalesef öyle sömürücü insanlar olabiliyor..ne yalan söyliyim içimden bende mi böyle olucam dedim..benimde annem babam eğitimli..erkek arkadasımın ailesi ilkokul mezunu..bizimkilerin durumu iyi..ama onların ki değil..6 senedir cıkıyoruz ama ailesiyele tanısmadım henüz..ama sorunlu ve aileden ne koparırsam kardır mantığında abileri var tam 4 tane..bu arada ben 23 o 28 yaşında
valla suan kendimi cok kötü hissettim :2:
bence şimdiden böyle olumsuz düşünme.. önemli olan aradki maddi farklar ya da eğitim farkları değildir.. sen tüm imkanlarına rağmen alçak gönüllü olmayı bilirsen bi sorun çıkmaz.. ama abileri hakkında bişey diyemicem maalesef öyle sömürücü insanlar olabiliyor..[/QUOTE]konu sahibi arkadaşım sana söylemek istediğim çok şey var ama sadece 2 soru ile durumu özetlemek istiyorum
1. sorum;
makasla kestiğin gelinliğin markasını ve fiyatını neden yazmadın???
2. sorum;
bahsettiğin kadar görgülü ve düşünceli iseniz neden masalara 3 lt değil de 1 litrelik kola koydurdunuz???
ya hadi eltin 2 yıllık mezunu kendini bilmez bi kadın(!) ama sen varlıklı tahsilli vs vs birisin bunları nasıl atlarsın ya??????????[QUOTE=vegateryan;27632719]ne yalan söyliyim içimden bende mi böyle olucam dedim..benimde annem babam eğitimli..erkek arkadasımın ailesi ilkokul mezunu..bizimkilerin durumu iyi..ama onların ki değil..6 senedir cıkıyoruz ama ailesiyele tanısmadım henüz..ama sorunlu ve aileden ne koparırsam kardır mantığında abileri var tam 4 tane..bu arada ben 23 o 28 yaşında
valla suan kendimi cok kötü hissettim :2:
ahhh ahhhhhh içimde yaradır ama okuyunca böyle olacaksam okumayayım.ben insanlığımdan memnunum dermişim
aslında hep oğullarımla sınava girmek istedim ama 45 yaşından sonra zor olmaz mı canım.şimdi yeniden dersaneye falan gidip ders çalışmam lazım.
Anacım gir tabi, ya ileride gelinin utanırsa senden, ya gelir konu monu açarsa kaynanam üniversite bile bitirememiş oysa ben en iyi okullardan mezunum derse.
Bunu geline yapmaya hakkın yok Egem, azıcık sık totoyu da dersini çalış
2500 kişilik nezih bir düğün yapılacak.(Hatta organizatör tutulacak.)
Türkiye çapında sanatçı getirtilecek.
Ondan sonra masaya plastik şişede litrelik kola getirilecek ve servis yapılmayacak.
Düğün sahibi kalkıp servis yapacak.
Garson yok mu orada ? Düğün sahibi,hele de kayınvalide,kalkıp servis yapar mı ?
Bu kadar nezih bir düğünde,masaya plastik şişe gelmemeliydi.Garson servis yapmalıydı.
Ondan sonra masaya plastik şişede litrelik kola getirilecek ve servis yapılmayacak.
Bu kadar nezih bir düğünde,masaya plastik şişe gelmemeliydi.Garson servis yapmalıydı.
doğrumu anladım şu noktayı ; kayınvalidenizin tek bir evi var bunu kaynınıza veriyor ve siz kirayamı çıkıyosunuz??
eğer böyleyse çok büyük haksızlık,ama allah bu haksızlığı onların karşısına çıkartır merak etme sen..
Anacım gir tabi, ya ileride gelinin utanırsa senden, ya gelir konu monu açarsa kaynanam üniversite bile bitirememiş oysa ben en iyi okullardan mezunum derse.
Bunu geline yapmaya hakkın yok Egem, azıcık sık totoyu da dersini çalış
ayy bir de eltisinin ailesiyle aynı masada oturmalar felan.ne gereği var başka misafir mi yoktu :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?