Ben hepsini okuyamadık cok uzun geldi. Ama Suna takıldım. Madem iyi bir unvdrn mezunsunuz iyi bir ise sahipsiniz, aileniz cok iyi konumda.
Neden eşyaya bohçaya bu kadar takılıyorsunuz ? Kimseyi hor görmek degil niyetim yanlış anlaşılmasın , ama hayatının buyuk kısmını okula ayırmış, iyi bölüm bitirmiş kızlar genelde bu lalara pek takılmaz.
Ben ve benim arkadaşlarımda hic görmedim bohçaya eşyaya markaya takılmak.
Ben de bu tarz durumlarla karşılaştım evlenirken, ama hic laf etmedim ailem de neye heveslendiysem aldılar onların yapmadıklarını ya da yapamadıklarını.
Kv kotu olabilir , yanlış yapmıştır ama buna biraz siz de katkı sağlamissiniz bence.
Benim ailem esime Nisan bohçasına laptop bile koydular . Esimin ailesini ise bana getirdiği cok kötüydü benim icin hayal kirikligiydi. Benim standartlarımın altındaydı.
Ama hic esime demedimki neden böyle bohça geldi? 3,5 yıllık evliyim hala esime bunun lafını bile etmedim.
Kv , kp bana karşı cok iyiler, sizce ben de o zaman böyle yapsaydım iyi olurlar miydi?
Cok tecrübeli değilim ama size ve evlenecek arkadaslara tavsiyem oyle her seyi kafanıza takmayın, taktıkca icinde boğulursunuz. Olan yine size olur kotu de siz olursunuz. Hayat fani, maddiyatla bir sey olmuyor. Kimseyi üzmeye kırmaya gerek yok kanımca.
Bana alınmayan , yapılmayan bir cok seyi evliliğimde kendim veya esim aldı yaptı. Siz de is güç sahabisiniz yaparsınız alırsınız.
Simdi kayinviraderim evlenecek, inanın zerre umurumda degil ne yapacaklar, ne alacaklar.
İnanin ev verseler onu bile umursamaz. İnsanlara , kendi ailem de dahil, gebe kalmaktansa kendi yağımda kavrulurum daha iyi.